Priručnik za odbranu i zaštitu od zombija

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Učlanjen(a)
21.05.2010
Poruka
235
Tu sam! Ona moja nevolja Kluni kupio motor pa sam morala da ga gledam kako vozi, pa se jadan skršio pa sam ga negovala kao Kosovka devojka.

Ju sestro, Jel čitav? Samo da nije slomio... ono... ne smem ni da pomislim, ju,ju,ju!

Džaba vam onda i ostrva i države.

Kalimerčice, financije definitivno idu preko mene. Tako on reko. "Pigi ti si dobra za šoranje"... ne, nije tako..., nešto slično. Da, setila sam se: "Pigi ti si dobra za ofšor da budeš", baš tako je reko: "i sve transakcije idu preko tebe da se izbegne porez i provera porekla, jel razumeš"?
Ja samo klimala glavom.

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
22.10.2009
Poruka
688
Ju sestro, Jel čitav? Samo da nije slomio... ono... ne smem ni da pomislim, ju,ju,ju!

Džabe vam onda i ostrva i države.

Nije, nije - pa nije zombe, samo zombe može da slomi to... ono...
To za državu, više da mu ugodim, voli čovek da me obraduje...

Ako je tebi Lapidus rekao, ako on u tebe ima poverenja to je gotova stvar i to je tako! Ti obavljaj to što treba a drugi koji to dovode u sumnju - sram ih bilo!

Član
Učlanjen(a)
21.05.2010
Poruka
235
Evo ga još jedan AZ borac, naša dijaspora na Saturnu, peva o bliskoj nam i mračnoj budućnosti pod vlašću Zombova. Poslušajmo kantautora:

[YOUTUBE]P9pjPIiUTVY&feature=player_embedded[/YOUTUBE]

Član
Učlanjen(a)
17.01.2010
Poruka
749
Dobro nek vam bude. Saglasna sam i ja. Ostavljam vas da nabacujete osmehe na lice a ja odo da .

Član
Učlanjen(a)
25.10.2009
Poruka
3.279
Evo ga još jedan AZ borac, naša dijaspora na Saturnu, peva o bliskoj nam i mračnoj budućnosti pod vlašću Zombova. Poslušajmo kantautora:
Kloni se ti sestro njega, tog su već zaposeli zombovi! Vidiš da mu svetle oči čim se uhvati za krst, nisu tu čist posla! Ja bih njega u onu svežu raku o kojoj toliko peva... wacko2

Član
Učlanjen(a)
06.06.2010
Poruka
167
Videćemo, videćemo! :lol::lol::lol:

Nisam, nisam....nisam, nisam:acute:
Nego nećemo se više oko toga cimati, gos'n Rekontra, vaš mlađi referent, će to utvrditi, a mi da se okupimo na ovde pomenutu žuraju i da slistimo tortu dok nas ne napadnu neprijatelji. Ima li nešto i za popiti?

Član
Učlanjen(a)
25.10.2009
Poruka
3.279
Nisam, nisam....nisam, nisam:acute:
Nego nećemo se više oko toga cimati, gos'n Rekontra, vaš mlađi referent, će to utvrditi, a mi da se okupimo na ovde pomenutu žuraju i da slistimo tortu dok nas ne napadnu neprijatelji. Ima li nešto i za popiti?
Pa dokle ću ja više da budem mlađi referent? Od koga sam ja bre ovde mlađi? :blum3: I nemoj da vrdaš! Sad si spala samo na tortu, gde nestadoše mezetluci? "Ima li nešto za popiti"? Pa ti si domaćin, čekaš prijem u AZ članstvo, zar mi da vukljamo gajbe i ambalažu??? wacko2

Učlanjen(a)
29.04.2009
Poruka
3.068
Krajnje je vreme da ih testiramo.

kobra-vino.jpg

Član
Učlanjen(a)
06.06.2010
Poruka
167
Pa dokle ću ja više da budem mlađi referent? Od koga sam ja bre ovde mlađi? :blum3: I nemoj da vrdaš! Sad si spala samo na tortu, gde nestadoše mezetluci? "Ima li nešto za popiti"? Pa ti si domaćin, čekaš prijem u AZ članstvo, zar mi da vukljamo gajbe i ambalažu??? wacko2

Da si mlađi referent priča se po hodniku AZ štaba;) Ne vrdam ja ništa, samo razmišljam da prvo maznemo koje parče torte, pa na spavanje. Hoću reći u boj za narod svojyes3 Ja vas častim kada postanem počasni drug član.

Dodato posle 2 minuta:
--------------------------------------------------------------------------

Krajnje je vreme da ih testiramo.

kobra-vino.jpg

:what:Joj, nemojte ljudi k'o Boga vas molim! Pa nismo Turci da se baš tako zajedamo...

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
25.10.2009
Poruka
3.279
Dobro. Evo test. Za sada samo psiho-sposobnosti, fizičke će mo kasnije! Potrebno je da odgovoriš tačno na barem tri odgovora.
1. Za šta se koristi Rihterova skala?
a. za zajebanciju
b. kao mera količine oslobođene energije u hipocentru prilikom zemljotresa
c. za proizvodnju Jugo skale 55

2. Kazneni udarac u vaterpolu se zove:
a. šamarčina
b. lakat u oko
c. četverac

3.Krompir spada u:
a.krompir ne spada
b.krtolasto povrće
c. južno voće
d.pomfrit

4.Devojke koje izvode plesnu tačku tokom poluvremena na sportskim takmičenjima su:
a.čirlidersice
b.uglavnom odlične ribe...
c.tuđe devojke

5.Ako je neko radioaktivan, onda je on:
a.svetlo u tami
b.veliki obožavalac radio-programa
c.ozračen

Imaš 10 minuta, nemoj da prepisuješ, bićeš udaljena sa ispita bez prava polaganja u buduće!

I šta sada? Vrlo neozbiljno...

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Natrag