Priručnik za odbranu i zaštitu od zombija

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Učlanjen(a)
31.10.2009
Poruka
3.068
Čuj, Zombi Jovane. Ušao si u pogrešan film. Mi smo iz onog "Ta divna stvorenja", a ti iz " Poslednji krici savane". Vrni se dve ulice nazad pa onda na raskršću, levo. Ili nekog opet pitaj. Pogrešio si.
Pa ako cemo da se branimo od napada deda mrazeva,vila i princeza onda nam treba samo jedan prst ali ako zelimo da se branimo od opasnijih grabljivica treba nam ceo arsenal oruzja pa zato zombiji su opasniji.

Član
Učlanjen(a)
31.10.2009
Poruka
3.068
Cekaj malo kada sam se vratio video sam da Lapidusa nema u zadnje vreme a on je nestao zbog tebe ti si otela lapidusa jer ga ti uvek spominjes u tvojim postovima PIGGY raskrinkana si

Član
Učlanjen(a)
25.10.2009
Poruka
3.279
Cekaj malo kada sam se vratio video sam da Lapidusa nema u zadnje vreme a on je nestao zbog tebe ti si otela lapidusa jer ga ti uvek spominjes u tvojim postovima PIGGY raskrinkana si
Opa, počele su da padaju i teške optužbe! Ode stari mačak, nisu ostali ni dugmići... Šta kaže druga strana? :blum3:

Član
Učlanjen(a)
06.06.2010
Poruka
167
Ako imaš izmađu dvaest i tlideset i tli, osećaš se nesigurno i uplašeno, a željna si tople dobrodošlice, utehe i šaputavih reči koje miluju srce i dušu, prebacujemo te Rekontri. On je naš referent za izgubljene devojke i žene.

Ako to sve nisi, onda i jedna od nas tri-četiri može da te uputi.

P.S. Zanemari njegov odgovor. Malo je stidljiv da se sam preporučuje.

Znači, gospođo PIGGY, Rekontra je takav igrač, "obučava" mlade devojke i žene, ali je stidljivko. E, sad što se tiče duše i srce to ćemo da vidimo, kad se završi ovaj godišnji ratyes3

Član
Učlanjen(a)
21.05.2010
Poruka
235
Opa, počele su da padaju i teške optužbe! Ode stari mačak, nisu ostali ni dugmići... Šta kaže druga strana? :blum3:

Ta mani ga Re, samo se ači i pravi bokluk. Zar ne vidiš da je u drugom filmu. Ja mu lepo kazla gde treba da ide, a on navro ko bravac kad se vodi. Ne marim ako je takav, al samo zapodeva svađu izmeđ nas. A to mi baš ne gilta.

Dodato posle 2 minuta:
--------------------------------------------------------------------------

Znači, gospođo PIGGY, Rekontra je takav igrač, "obučava" mlade devojke i žene, ali je stidljivko. E, sad što se tiče duše i srce to ćemo da vidimo, kad se završi ovaj godišnji ratyes3

Obučava, obučava. i navlači im osmeh sreće kad svrše... s obuku.

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
06.06.2010
Poruka
167
Šta ćeš, takav je posao, ni ja ga ne volim... :blum3:

Joj, jadan ti sa toliko "(m)učenica".:D

Prvo bih htela da vam se izvinem što sam ovako upala u vašu igru. Nova sam, pročitala temu, "prostudirala je" i shvatila da je ovo zezanje i jedno divno bežanje od stvarnosti. Nadam se, da se ne ljutite na mene.

I NISAM ŠPIJUNyes3

Član
Učlanjen(a)
25.10.2009
Poruka
3.279
Joj, jadan ti sa toliko "(m)učenica".:D

Prvo bih htela da vam se izvinem što sam ovako upala u vašu igru. Nova sam, pročitala temu, "prostudirala je" i shvatila da je ovo zezanje i jedno divno bežanje od stvarnosti. Nadam se, da se ne ljutite na mene.

I NISAM ŠPIJUNyes3
Devojčice, devojko, gospođice, gospođo, ili samo damo, u AZ (anti-zombi) pokret ne može da se "upadne", nije to šaht, to je ozbiljna organizacija! Ovo samo liči na zezanje, u pitanju su ozbiljne stvari, tajne poruke, koje se mogu razumeti samo uz pomoć šifrarnika, a čini mi se da ni jedan (šifrarnik) niste uzeli na revers, tako da ne verujte onome što pročitate, ništa nije kao što izgleda!
A to da li ste špijun, ostavite da procene stručna lica, nastavite sa daljim radom, biće vam javljeno u pisanoj formi...
:lol:

Član
Učlanjen(a)
06.06.2010
Poruka
167
Devojčice, devojko, gospođice, gospođo, ili samo damo, u AZ (anti-zombi) pokret ne može da se "upadne", nije to šaht, to je ozbiljna organizacija! Ovo samo liči na zezanje, u pitanju su ozbiljne stvari, tajne poruke, koje se mogu razumeti samo uz pomoć šifrarnika, a čini mi se da ni jedan (šifrarnik) niste uzeli na revers, tako da ne verujte onome što pročitate, ništa nije kao što izgleda!
A to da li ste špijun, ostavite da procene stručna lica, nastavite sa daljim radom, biće vam javljeno u pisanoj formi...
:lol:

O, pravo zboriš Kraljeviću Marko!:evil:Možda nije šaht, ali neki bunar jeste:beee: Trudiću se da "ne upadam" toliko često. Potrudiću se za AZ, obećavam. Videh danas oko 15 časova, da je proleteo zombi pored moje zgrade sve sa nekom zastavom oko sebe, pa nisam znala da li je neko od "vaših" (pošto me još ne primate u AZ) ili njihovi. A na nišanu mi je bio. Da, da....

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Natrag