Priručnik za odbranu i zaštitu od zombija

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
39.023
Ma Pinak nisu zaposele zombe, Re, oni su osnivači te rozle televizije. To im je bio pakleni plan, da naprave televiziju i pridobiju za sebe široke narodne mase, pa probaju da preuzmu celu državu, ali, malo su se zeznuli... ;-)
Što se tiče "goluba za predsednika", slažem se, samo se bojim da ne bude uhapšen k'o onaj pre neki dan što smo čitali u novinama.
Nego, možda treba da napravimo jedan golubarnik, i da sami dresiramo golubove za borbu, da uništavaju antene i repetitore, da sprečimo zombe da se reklamiraju i ispiraju narodu sirote mozgiće. Šta mislite?

I još nešto, SREĆAN TI ROĐENDAN, dragi Re!
Sve naj-naj, da te na preferansu sreća prati i da te se zombovi plaše kao i do sada.
Evo, kao ministar od kujnu, bila sam vredna, pa sam i tebi napravila tortu. :)

2952992881140.jpg

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
25.10.2009
Poruka
3.279
To, takav auto želim, još od malih nogu sanjam da ga vozim i mašem rukom kroz otvoren prozor, skidam devojke sa brisača i bukom motora rasterujem zombove!
:lol:

Član
Učlanjen(a)
12.04.2009
Poruka
1.545
Golub...to još postoji...kod mene su aktuelne gugutanerke.
Nego jel ima neko lopatu??? Zavejala mi Palma sam' tako. Kako sad nemam dva najozbiljnija kanala moraću da gledam panj sa mornaričkom frizurom na nacionalnoj televiziji...E to je tek centrifuga...zaobidji ti ispiranje....to su površne stvari...zato vam borba i ne napreduje u porastu na skali...dajte neku ofanzivu ...da vidimo kako to igleda. Bez prakse nema leba.

Član
Učlanjen(a)
21.05.2010
Poruka
235
I još nešto, SREĆAN TI ROĐENDAN, dragi Re!
Sve naj-naj, da te na preferansu sreća prati i da te se zombovi plaše kao i do sada.
Evo, kao ministar od kujnu, bila sam vredna, pa sam i tebi napravila tortu. :)

2952992881140.jpg

Pridružujem se čestitkama. Više zdravlja, para, vina i žena, a manje budala.

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
39.023
Narode antizombijevski, šta je sa vama već dva dana? Pa nismo valjda izgubili bitku? Da niste svi prešli na njihovu stranu, jer je, što reče Radovan III, "najgore kad smo mi protiv nas"?
Već dva dana dolazim da vidim ima li kakvih izveštaja sa terena, dešava li se šta, al' nema nikoga. Zabrinula sam se... :girl_sad:
Javite se da bar znamo jesmo li svi živi. :help:

Član
Učlanjen(a)
17.01.2010
Poruka
749
U mom reonu su trenutno u napadu veštice na metli. Čak su se i Zombovi u čudu povukli. Šta će biti - videćemo.
Nemam još razrađenu strategiju protiv ove vrste, pa zbog toga ovako na brzinu javljam. Izveštaj sledi...

Član
Učlanjen(a)
12.04.2009
Poruka
1.545
U mom reonu su trenutno u napadu veštice na metli. Čak su se i Zombovi u čudu povukli. Šta će biti - videćemo.
Nemam još razrađenu strategiju protiv ove vrste, pa zbog toga ovako na brzinu javljam. Izveštaj sledi...

Izašlo sunce,a sa njim i komarci...

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
25.10.2009
Poruka
3.279
Šta da vam pričam. Mene danas zaustavio jedan zombi, u nekoj čudnoj uniformi, drečavo-žutoj... Kaže on meni da nisam smeo da pređem ulicu tamo gde sam je prešao! Prođe gomila ljudi, a on našao mene?! Morao sam da ćutim, imao je i neke palice, pištolj, kojekakva čuda... Nije mi jasno. Sve manje posla u ovoj državi, a tih zombija sve više?! :dntknw:

Član
Učlanjen(a)
12.09.2009
Poruka
511
Vratio sam se sa tajne lokacije iz ulice Akacije br 29. Moram vam reć da je situlacija jedne vrste krajnje gadna. Na tajnom sastanku tajne lokacije snimio sam tajni razgovor. Toliko je tajan da to samo japanski psi graničari (možda) naslućuju i.... ne znam, prosudite sami. Uglavnom, ono što sam pričao za Legije je istina.
Virus je nazvan po modernim nazivima ~Do Ping~. Što na Čampurdilempambističkom jeziku u bukvalnom prevodu na naški znači: ‚‚Ne znam koji mi je vrag al me nešto svrbi na rame-u jbt. mora da je neka boles".
(sad u zavisnosti od primene u text ovaj naziv ima dvojaku upotrebu). Evo počujte tajni razgovor

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=zPUG5OcZvxU]YouTube - Sta je to Doping?[/ame]

i jedite banane. One vas mogu izbaviti iz nevolja!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Natrag