- Učlanjen(a)
- 25.08.2009
- Poruka
- 39.023
Ma Pinak nisu zaposele zombe, Re, oni su osnivači te rozle televizije. To im je bio pakleni plan, da naprave televiziju i pridobiju za sebe široke narodne mase, pa probaju da preuzmu celu državu, ali, malo su se zeznuli... ;-)
Što se tiče "goluba za predsednika", slažem se, samo se bojim da ne bude uhapšen k'o onaj pre neki dan što smo čitali u novinama.
Nego, možda treba da napravimo jedan golubarnik, i da sami dresiramo golubove za borbu, da uništavaju antene i repetitore, da sprečimo zombe da se reklamiraju i ispiraju narodu sirote mozgiće. Šta mislite?
I još nešto, SREĆAN TI ROĐENDAN, dragi Re!
Sve naj-naj, da te na preferansu sreća prati i da te se zombovi plaše kao i do sada.
Evo, kao ministar od kujnu, bila sam vredna, pa sam i tebi napravila tortu.
Što se tiče "goluba za predsednika", slažem se, samo se bojim da ne bude uhapšen k'o onaj pre neki dan što smo čitali u novinama.
Nego, možda treba da napravimo jedan golubarnik, i da sami dresiramo golubove za borbu, da uništavaju antene i repetitore, da sprečimo zombe da se reklamiraju i ispiraju narodu sirote mozgiće. Šta mislite?
I još nešto, SREĆAN TI ROĐENDAN, dragi Re!
Sve naj-naj, da te na preferansu sreća prati i da te se zombovi plaše kao i do sada.
Evo, kao ministar od kujnu, bila sam vredna, pa sam i tebi napravila tortu.
Poslednja izmena: