Priručnik za odbranu i zaštitu od zombija

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Učlanjen(a)
25.10.2009
Poruka
3.279
Ma i ja sam da se lova uzme, ali da se pametno iskoristi! Da ne spičimo sve na iće i piće, i tog vašeg što donosi pice! Piggy ostala samo u gaćama, trebaće joj uniforma i oprema, da ne ide golog du**a međ' koprive! :blum3:

Član
Učlanjen(a)
21.05.2010
Poruka
235
Ma i ja sam da se lova uzme, ali da se pametno iskoristi! Da ne spičimo sve na iće i piće, i tog vašeg što donosi pice! Piggy ostala samo u gaćama, trebaće joj uniforma i oprema, da ne ide golog du**a međ' koprive! :blum3:
Za pravu stvar meni ne smeta da budem gola ni u koprive. Samo da nema komarci il neki mravinjak u blizinu.

Član
Učlanjen(a)
25.10.2009
Poruka
3.279
Neću ništa da pričam, neka se sam javi, ako je čovek, poštenjačina i AZ borac...

Dodato posle 14 Sati 3 minuta:
--------------------------------------------------------------------------

Samo se vi zezajte, ode nam tema na drugu stranu, raspisala se omladina danas! A vas borce mrzi... Evo, pošto je ceo dan prošao, a niko se nije javio da je potrošio pare na žirafu, radi mira u kući-ja ću da se javim! Kupio sam žirafu, da bi mogla zombijima da gleda karte za stolom, i pokretima ušiju mi javlja šta imaju u rukama! Pošto sam lepo priznao, a i stari lisac lapidus je poslao neku šušku-preživećemo, idemo dalje... :dance2:

Poslednja izmena:
que te vayas con el viento, como siempre
LEGEND
Učlanjen(a)
30.07.2009
Poruka
5.276
Neću ništa da pričam, neka se sam javi, ako je čovek, poštenjačina i AZ borac...

Dodato posle 14 Sati 3 minuta:
--------------------------------------------------------------------------

Samo se vi zezajte, ode nam tema na drugu stranu, raspisala se omladina danas! A vas borce mrzi... Evo, pošto je ceo dan prošao, a niko se nije javio da je potrošio pare na žirafu, radi mira u kući-ja ću da se javim! Kupio sam žirafu, da bi mogla zombijima da gleda karte za stolom, i pokretima ušiju mi javlja šta imaju u rukama! Pošto sam lepo priznao, a i stari lisac lapidus je poslao neku šušku-preživećemo, idemo dalje... :dance2:

Nešto si mi ti lako prihvatio tu odgovornost... sumnjiv si mi Reeee :acute: u redu uzeo si pare, sa tim se slažem, ali za šta potroši onoliko para čoveče...mogao si celu žirafon porodicu da kupiš :hysteric: ne slažu nam se stanja grrr

Član
Učlanjen(a)
25.10.2009
Poruka
3.279
Nešto si mi ti lako prihvatio tu odgovornost... sumnjiv si mi Reeee :acute: u redu uzeo si pare, sa tim se slažem, ali za šta potroši onoliko para čoveče...mogao si celu žirafon porodicu da kupiš :hysteric: ne slažu nam se stanja grrr
Šta ću, morala žirafa da bidne sas specijalni vrat, dugački, da bolje gviri u kartu, das' kamuflira međ' ikebanu i plastično cveće... Jel' sad ta žirafa najveći problem??? :blum3:

Član
Učlanjen(a)
21.05.2010
Poruka
235
Pa sad... Jebiga... i ja sam malo... da tako kažem, stavila na stranu. Doneo Lapidus malo više para i žutoga. Ja mislila, da se nađe koja crkavica za crne dane. Obećao mačor da će da bude još. On svakako samo kod mene dolazi. kaže: "Kod tebe Pigi, nekako najlakše uđem". Ja mu velim da je to zato što svi muški kod mene lako ulaze. Šta ću? Nulta grupa, svakom mogu da dadnem. A i kuća mi pored puta. Evi i ovo malo što sam gurnula u stranu.

nqwgif.jpg

Član
Učlanjen(a)
25.10.2009
Poruka
3.279
A ćutiš, ćutiš, ispade samo Re grbav... Kad bi sve članove malo pretresli, ispala bi tu lepa gomila! :)
Nego, treba starom liscu nekako se zahvaliti, uputiti mu neki znak, nešto što će samo on razumeti, da bar može da "baci" jedan pogled na nas... ;)

Član
Učlanjen(a)
21.05.2010
Poruka
235
A ćutiš, ćutiš, ispade samo Re grbav... Kad bi sve članove malo pretresli, ispala bi tu lepa gomila! :)
Nego, treba starom liscu nekako se zahvaliti, uputiti mu neki znak, nešto što će samo on razumeti, da bar može da "baci" jedan pogled na nas... ;)

Evo mu znak. U ovo će sigurno da blene ki tele u šarena vrata. Ne mož da omane.

pqekg.jpg

Ja mu dodeljujem svog Oskara, i da nam opet dođe s džak.

1z4g0f4.jpg

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Natrag