Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Za pravu stvar meni ne smeta da budem gola ni u koprive. Samo da nema komarci il neki mravinjak u blizinu.Ma i ja sam da se lova uzme, ali da se pametno iskoristi! Da ne spičimo sve na iće i piće, i tog vašeg što donosi pice! Piggy ostala samo u gaćama, trebaće joj uniforma i oprema, da ne ide golog du**a međ' koprive! :blum3:
Al' će zombovi da namirišu slabu tačku i nebranjeno mesto i da navale! Takav borac nije sposoban za borbu... :blum3:Za pravu stvar meni ne smeta da budem gola ni u koprive. Samo da nema komarci il neki mravinjak u blizinu.
Neću ništa da pričam, neka se sam javi, ako je čovek, poštenjačina i AZ borac...
Dodato posle 14 Sati 3 minuta:
--------------------------------------------------------------------------
Samo se vi zezajte, ode nam tema na drugu stranu, raspisala se omladina danas! A vas borce mrzi... Evo, pošto je ceo dan prošao, a niko se nije javio da je potrošio pare na žirafu, radi mira u kući-ja ću da se javim! Kupio sam žirafu, da bi mogla zombijima da gleda karte za stolom, i pokretima ušiju mi javlja šta imaju u rukama! Pošto sam lepo priznao, a i stari lisac lapidus je poslao neku šušku-preživećemo, idemo dalje...
Šta ću, morala žirafa da bidne sas specijalni vrat, dugački, da bolje gviri u kartu, das' kamuflira međ' ikebanu i plastično cveće... Jel' sad ta žirafa najveći problem??? :blum3:Nešto si mi ti lako prihvatio tu odgovornost... sumnjiv si mi Reeee :acute: u redu uzeo si pare, sa tim se slažem, ali za šta potroši onoliko para čoveče...mogao si celu žirafon porodicu da kupiš :hysteric: ne slažu nam se stanja grrr
A ćutiš, ćutiš, ispade samo Re grbav... Kad bi sve članove malo pretresli, ispala bi tu lepa gomila!
Nego, treba starom liscu nekako se zahvaliti, uputiti mu neki znak, nešto što će samo on razumeti, da bar može da "baci" jedan pogled na nas...