Priručnik za odbranu i zaštitu od zombija

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Učlanjen(a)
12.04.2009
Poruka
1.545
E bem ti zhivot...kad sam propustio 'misiju na teve pinak nek ide sad zhivot...zombilendu uzmi me...bez pasosha,nek ide zhivot kad kajanja nema!

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
39.023
Šta se sad foliraš, kakav pasoš kad si jedan od njih? :-D
Nas nećeš prevariti... izveštili smo se u prepoznavanju na prethodnih pedesetak strana... :acute:

Član
Učlanjen(a)
22.10.2009
Poruka
688
E bem ti zhivot...kad sam propustio 'misiju na teve pinak nek ide sad zhivot...zombilendu uzmi me...bez pasosha,nek ide zhivot kad kajanja nema!

Pa što bre dete da pređeš na tamnu stranu? Šta te je uplašilo? Da možda nisi dovoljno dobar, da nećeš moći rame uz rame sa nama, prekaljenima?
A htele smo sve da te naučimo?
Pa bio si nam ko rođeni...
A lepo si počeo...
Šta se desilo?
Gde smo svi pogrešili...

Član
Učlanjen(a)
12.04.2009
Poruka
1.545
Drzhava je kriva i Minja Subota...uvek sam se pitao shto me vodi iza zavese da mi da extra bambi...Prokleti neookultizam...Dodje mi da se napijem kisele vode i izbacujem balonchice sa 13 db

Član
Učlanjen(a)
22.10.2009
Poruka
688
To za Minju Subotu si lepo ukapirao! To mi daje slabašnu nadu da možda, možda možemo da ti damo još jednu malu šansu tako reći šansuljak!

Tu ima problem, treba neko da te uzme pod svoje, da ti se nađe, da te vrati na pravi put a to će ići jako teško...

Kalimerčica, Crvendać, Piggy-ca i ja moramo to dobro da stavimo na papir, da vidimo koje prepreke treba da savladaš, kakvim izazovima da odoliš pa da nas ubediš da se vrćeš na pravi put... Mislim da će i re imati da kaže koju a i već pomenuti Raznosač...

Javićemo ti se mi (još)...

Član
Učlanjen(a)
21.05.2010
Poruka
235
To za Minju Subotu si lepo ukapirao! To mi daje slabašnu nadu da možda, možda možemo da ti damo još jednu malu šansu tako reći šansuljak!

Znaš šta sestro. Da ja ipak naručim Raznosača za njega. Taj i onako radi sve za pare. Kad nas tri ne možemo da mu uguramo u glavu, nek mu onaj ugurava negde drugde.

A nas tri da molimo Boga da mu posle dođe iz dupeta u glavu.

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
12.04.2009
Poruka
1.545
E onda neka 'fala. Lepo sam upozorio za zhenskadiju i momchad. Zbogom okrutni svete,vishe nisam dete...sad idem da spijem
SD99_thumb.jpg

que te vayas con el viento, como siempre
LEGEND
Učlanjen(a)
30.07.2009
Poruka
5.276
ženske ...oprostićemo mu ovaj put ... ipak je on

[YOUTUBE]lWq9UY9BaoI&feature[/YOUTUBE]

...ma ovde se vise ne zna ...

[YOUTUBE]BaNF0Oy7dkc[/YOUTUBE]

zamisli nije sa roze televizije :D

i moraš da naučiš ovu pesmu ... pod obavezno

ako nekim slučajem ne možeš da izgovoriš reči, onda si definitivno zombe :)

Član
Učlanjen(a)
25.10.2009
Poruka
3.279
2 Dana me nema, i ovde totalni haos... Borbu više niko ni ne spominje, samo gaće i jeftine insinuacije... :dntknw:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Natrag