Priručnik za odbranu i zaštitu od zombija

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Učlanjen(a)
12.04.2009
Poruka
1.545
Tu smo iza ugla...chuchimo i gledamo kako ciga pretura i roni po recycle bin-u.
Svi na radnim zadatcima sem mene.

Član
Učlanjen(a)
17.01.2010
Poruka
749
Tu smo iza ugla...chuchimo i gledamo kako ciga pretura i roni po recycle bin-u.
Svi na radnim zadatcima sem mene.

Zonki ne znam da li si prošao proveru kod Milenčice i eventualno Pigi (mislim da te je provalila) ali kod mene nisi. Po meni ti si Zombe.:girl_mad:

Zar ti nemaš na tastaturi č, š, ć, i đ? Ako nemaš onda prosto napiši s umesto š, c umesto č,ć...
Ovde pišemo srBski svi, pa sad ko kako ali je sprski. Da je ovde sad ministar finansija Lapidus, svašta bi bilo zbog ovih nepotrebnih englezijalizma. wacko2

Učlanjen(a)
29.06.2009
Poruka
146
Zonki ne znam da li si prošao proveru kod Milenčice i eventualno Pigi (mislim da te je provalila) ali kod mene nisi. Po meni ti si Zombe.:girl_mad:

Zar ti nemaš na tastaturi č, š, ć, i đ? Ako nemaš onda prosto napiši s umesto š, c umesto č,ć...
Ovde pišemo srBski svi, pa sad ko kako ali je sprski. Da je ovde sad ministar finansija Lapidus, svašta bi bilo zbog ovih nepotrebnih englezijalizma. wacko2

Brašo Zonki ala te muštraju ove antizombi saborkinje,pa se zna valjda ko vozi traktor a ko otvara kapiju u toj vašoj brigadi..;)

Član
Učlanjen(a)
22.10.2009
Poruka
688
Ma mene taj Zonke isto... Kaže preferira žene! Pa molim te zar se to kod pravi antizombi borci mora reći pa podrazumeva se da muški preferiraju ženske o obrnuto! I to za masažu i Dejkija - pored mene žive?!

Kalimerčice , nisu tu čista posla, nisu...

Preferira žene... Pa neće, valjda, ju daleko bilo...

Član
Učlanjen(a)
12.04.2009
Poruka
1.545
Gde si sad Bojanicu Miloshe da bije ljuti boj...al' kako kazhe jedan narod
-ne bije boj ljuto oruzhje vec srce u junaka
KOJEKUDE...onude >>>>
Tude?
Moreeee kad ja opletem ima Ferguson sam' da viche ciju ciju paj' da vidimo onda koc' d' otvara avliju!

@ pravopis
Kod:
http://serbianforum.org/off-topic/91683-nije-tema-pravopis-4.html#post322089

Član
Učlanjen(a)
17.01.2010
Poruka
749
KOJEKUDE...onude >>>>
Tude?
Moreeee kad ja opletem ima Ferguson sam' da viche ciju ciju paj' da vidimo onda koc' d' otvara avliju!

@ pravopis
Kod:
http://serbianforum.org/off-topic/91683-nije-tema-pravopis-4.html#post322089

Ako ti je on primerak, znači-definitivno si Zombe!

Član
Učlanjen(a)
21.05.2010
Poruka
235
KOJEKUDE...onude >>>>
Tude?

Na čemu si, pionir?

Ispravka netačnog navoda:

''Boj ne bije svijetlo oružje već boj bije srce u junaka, a u ruke Mandušića Vuka svaka puška biće ubojita'' (Njegoš, Gorski vijenac)

''Boj ne bije svetlo oružje već boj bije srce u junaka, a u ruke pravog raznosača svaka žena ostaće bez gaća.'' (Pigi, Memoari)

Član
Učlanjen(a)
17.01.2010
Poruka
749
Na čemu si, pionir?

Ispravka netačnog navoda:

''Boj ne bije svijetlo oružje već boj bije srce u junaka, a u ruke Mandušića Vuka svaka puška biće ubojita'' (Njegoš, Gorski vijenac)

''Boj ne bije svetlo oružje već boj bije srce u junaka, a u ruke pravog raznosača svaka žena ostaće bez gaća.'' (Pigi, Memoari)

nastavak stiha od Pigi:

"a za Zombeta biće daća."

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Natrag