Priručnik za odbranu i zaštitu od zombija

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Učlanjen(a)
21.05.2010
Poruka
235
Ovde na forumu su neki izrazili sumnju da nisam slučajno zombovica... Mislim ti i ja znamo, ali čisto ovako...

Milenčice to je apsolvirano. Ne osvrći se na te, da tako kažem, provokacije. I o meni se svašta govori. Te kolko sam brakova uništila, kolko sam oženjenih omađijala i odvukla u krevet, ostale da ne pominjem. Kad sve saberem od onoga što kojekakve aspide tračaju, ispada da gaće na meni ni dva minuta ne mož da ostanu.

Sve sam ja proučila o tvoju požrtvovanu i hrabru borbu da se par grešnih muških duša izvedu na pravi put. I sad, umesto da dobiješ medalju za sve što si učinila, nađu se neke sitne duše i zli jezici da te opanjkavaju.

Još jednom da ponovim za sve koji su pismeni: "Milenčica je jedna vrlo fina dama."

Oni drugi, što nisu pismeni nego su usmeni nek nađu nekog da im ovo pročita.

A ti Zonki, bolje da se pozabaviš s tem ko masira tvoju devojku.

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
12.04.2009
Poruka
1.545
Ma nema shta da se zabavljam sa tim...ja znam da to ne radi niko...jer je i nemam...razmishljam da tako malo duzhe ostane...jer
"oko mene lete lete svi
hajde barem ti ne budi
pa necesh bash od svih
ti zombi u ljubavi
"

Nadam se da sam docharao svoje probleme ...

Član
Učlanjen(a)
22.10.2009
Poruka
688
Piggy -Svaka ti se pozlatila!
A to za gaće ne se brineš, bitno je da ih imaš (ove što ne nose kod njih se baš ništa nezna)! Te brakove što si rasturila nisu ni valjali- ti si u stvari dobro delo učinila! Što se tiče mađija već smo ustanovili da su sve žene veštice tako da je to sasvim u redu...

E, sad Zonke pored mene da Dejki ide na masažu, završio bi na rehabilitaciji!

Zonke, ne se brineš ima da ti nađemo jednu našu saborkinju! Jao već čujem zvuke pesme - svadba, svadba!

ps one jagode i šlag mogu i bez za dokazi da se koriste....

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
22.10.2009
Poruka
688
Pa ne bih ja bash...preferiram zhene...Neka neka od vas to iskoristi,ja sam samo raportirao....

Vidi se da davno nisi imao devojku! Skroz si me pogrešno svatio! Jagode i šlag mogu da se koriste i ovako a ne samo za borbu i dokazivanje! Naravno da preferiraš žene! Pa to niko nije doveo u pitanje! Što si se sad zbunio! Mislila sam naćićemo ti finu ratnicu pa da zajedno idete u borbu... Nisi mi delovao zbunjivo...

probaj malo jagode i šlag, upotrebi maštu... ma sve će tvoje saborkinje da ti pojasne...

Član
Učlanjen(a)
12.04.2009
Poruka
1.545
Ma nije to problem...bash sam 4 minuta pre postovanja pojeo vanglu...Ali sam mislio da su one sa slike charobne...da samo vi iz kuhinje mozhete takve da spremite...date female sarbocima i oni madjijaju zombije...ne znam koliko to deluje...ali bitno je pokushavati...

Chekam ja mog zhenskog partnera pa da krenemo u borbu...Zajedno smo jachi!

PS imam bosanske gene...

Član
Učlanjen(a)
12.04.2009
Poruka
1.545
Ma to chisto vama,koji me testirate,da znate koliko muke cete imati u komunikaciji sa mnom...
Shta cesh...takav je posao,ni ja ga ne volim...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Natrag