Priručnik za odbranu i zaštitu od zombija

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Učlanjen(a)
21.05.2010
Poruka
235
Pa saborcu Equusu danas rođendan a gde je torta za saborci i saborkinje?

Ni njega nisam upoznala. Šteta, ime mu baš obećava, al ko zna. Nek mu je sa sreću, gde god bio mada se stiso ko stipsa. Ni da počasti.

Mogo si da se ugledaš makar malo na Crvendaća, rago matora.

Poslednja izmena:
Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
39.023
Šteta što ga nisi upoznala, Piggy, ali dobro, ima vremena, možda se i pojavi... :)

Član
Učlanjen(a)
17.01.2010
Poruka
749
Još ima hrabrih boraca, čija ideali nisu uprljani sitnim zadovoljstvima... :) Odoh u izviđanje, da zauzmem busiju u nekoj baštici, malo snimam, zapisujem i pratim! Kako sam pun akcije, biće večeras neko utepavanje...

Ne zaboravi izveštaj u vezi budžeta. Juče si imao tajni zadatak a mi smo se istrošile :)

Ni njega nisam upoznala. Šteta, ime mu baš obećava, al ko zna. Nek mu je sa sreću, gde god bio mada se stiso ko stipsa. Ni da počasti.

Mogo si da se ugledaš makar malo na Crvendaća, rago matora.

Ekvus se legendi. O njemu se priča! Priče se prenose sa kolena na koleno. Ali evo pozdravlja vas sve i zahvaljuje na čestitkama, tekst u nastavku:

Crvendać, pošto si ti ministar na kujnu, zamolio je, ako možeš, da na brzaka ubaciš neku torticu. Odužiće se čim stigne, tj što pre :). U međuvremenu evo malo kolačića

samrolne.GIF

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
12.04.2009
Poruka
1.545
Može.

Tutorijal za intro:

Step 1. Vrneš se na prvu stranicu i sve lepo iščitaš, po redu i natenane.
Step 2. Ako je ostalo šta nejasno ponoviš Step 1.
Step 3. Ako si slučajno iz Beograd, imaš 20 godini, ne voliš prepotentne i voliš da filozofiraš napravi programsku petlju (loop) od Step 1 i Step 2 i ponavljaj do besvesti. Neko će već da te resetuje.

Kad god planiram da postujem obavezno prochitam matichni post...ja sam prochitao odmah chitavu prvu stranu i nije mi bilo jasno o chemu se radi...daljim prelistavanjem sam skapirao da je chista sprdnja pa sam reshio i ja da se sprdam ali ochigledno sam negde pogreshio...
Ili sam pogodio da je sprdnja ,a ti me vec par postova sprdash.

Samo me zbunio stepen ozbiljnosti u postovima pa sam se istripovao da su postovi istiniti i da postoje neka pravila za ovu temu...
Ili stvarno postoje...
Samo znam da ova tema - nema temu i da me upravo pochela boleti glava?

Aha ,sada kapiram....fora je da zbunish nekoga toliko da ga zaboli glava i to se rachuna kao da si ga inficirao....Uuuu pa ti si pro zombi. Rispekt.

Član
Učlanjen(a)
17.01.2010
Poruka
749
Kad god planiram da postujem obavezno prochitam matichni post...ja sam prochitao odmah chitavu prvu stranu i nije mi bilo jasno o chemu se radi...daljim prelistavanjem sam skapirao da je chista sprdnja pa sam reshio i ja da se sprdam ali ochigledno sam negde pogreshio...
Ili sam pogodio da je sprdnja ,a ti me vec par postova sprdash.

Samo me zbunio stepen ozbiljnosti u postovima pa sam se istripovao da su postovi istiniti i da postoje neka pravila za ovu temu...
Ili stvarno postoje...
Samo znam da ova tema - nema temu i da me upravo pochela boleti glava?

Aha ,sada kapiram....fora je da zbunish nekoga toliko da ga zaboli glava i to se rachuna kao da si ga inficirao....Uuuu pa ti si pro zombi. Rispekt.

Ma neeeeeee, tema je vrlo ozbiljna, studiozna, detaljna i profesionalna. Pokret je ozbiljna stvar, imamo i demokratski izabranu vlast, ministre, vladara iz senke, admirale, doktore....

Ne kapiraš, ako nisi Zombe onda ne može da te zaboli glava (osim ako ne preteraš sa kobrovaču i ostali alkohol). Pravila postoje i veoma su jasna i stroga.
S toga, ako položiš test i prođeš sve provere primljen si, ako ne onda...ne znam šta ćeš. Milenčica je zadužena za proveru muških kandidata a Re za proveru ženskih .

Član
Učlanjen(a)
12.04.2009
Poruka
1.545
A da li se termin zakazuje ili dolazim na poziv? Jel se placa neka participacija? Knjizhica mi je sad u procepu Biroa i rada na crno... Jel imate vozache? Ako nemate vozache onda vam demokratija nishta ne vredi... Kazhi ti meni gde je ovde WC,umorio sam se od ovolikog pisanja...peni mi ispod noktiju...

PS nadam se da pomenuta Milenchica nije maloletna...samo mi josh fali problema sa plavim odelima...poshtari su opasan narod.

Član
Učlanjen(a)
21.05.2010
Poruka
235

Malčice si to sve ispobrljaveo al nema veze. Će da se isprave te tvoje zablude i ideološke indoktrinacije. Ko da je važno jel jebe lud zbunjenog il majmun Tarzana. Važan je koitus i da ne bude interruptus. Dobro nam došao i opali iz svo raspoloživo oruđe.
Smrt zobijima, sloboda Srbima.

Ti si ovde jedini maloletan, Milenčica je jedna fina dama a i sve ostale su take il slične, osim mene.

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
17.01.2010
Poruka
749
A da li se termin zakazuje ili dolazim na poziv? Jel se placa neka participacija? Knjizhica mi je sad u procepu Biroa i rada na crno... Jel imate vozache? Ako nemate vozache onda vam demokratija nishta ne vredi... Kazhi ti meni gde je ovde WC,umorio sam se od ovolikog pisanja...peni mi ispod noktiju...

PS nadam se da pomenuta Milenchica nije maloletna...samo mi josh fali problema sa plavim odelima...poshtari su opasan narod.

Provera se vrši na prepad kad se najmanje nadaš tj. kad si bez gaća, tj bez taktike tj pripreme. Participacija se plaća samo ako omaneš pa te ne primimo, koliko da se pokriju troškovi za Raznosača. Milenčica je jedna vrlo ozbiljna, obučena i izverzirana saborkinja, odgovorna i efikasna u testiranju, ništa ne brini.

Za vozača polako, sve će te opravimo ako prođeš testiranje.

Član
Učlanjen(a)
12.04.2009
Poruka
1.545
Član
Učlanjen(a)
17.01.2010
Poruka
749
Hmmm...neshto se ne secam da sam pominjao upadanje zombija u moje predmete i postavljanje spajkova...
Ne vodim se tim ;)

Pa shta ako je obuchena? Jedan kaish ne mozhe da zaustavi choveka...

:). Tako je! Ima nade za tebe, ima. :acute:.

Već postoje indicije da nisi Zombe, ali ipak da prepustimo proveru Milenčici...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Natrag