Priručnik za odbranu i zaštitu od zombija

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Učlanjen(a)
17.01.2010
Poruka
749
Siroma, kako ovde baš da upadneš? Bolje bi prošao da si klozetske daske provalio i u jamu upao.

Dal si zombi il nisi, ne znam, al da s tebe nije nešto regularno čim postavljaš takva pitanja, to je sigurno.

Nego, želiš li ti u naš tim il samo usput svrno što ti je dosadno?
Ako želiš, dobro nam došao, ako ne želiš, zaboravi da si ikad bio ovde a kamoli da si nešto pitao.

Na tebe je da odlučiš.

Nemo da si takva Pigi. Pa lepo pita čovek, zbunio se. Brale, ako si ujeden ondak i sam znaš koliko to boli i da li boli, a ako nisi ondak provociraš a to nije lepo i odmah si sumnjiv da si zombe. Ovde su aždaje, prekaljeni borci i saborkinje pa tako bolje il da se priključiš il što ti Pigi kaže da zaboraviš da si uopšte svrtao.

Član
Učlanjen(a)
22.10.2009
Poruka
688
Upao! Mene to podseća na diverziju!

Kako ti znaš da je taj što te ujeo zombe?

Sumnjivo mi skroz!

Član
Učlanjen(a)
12.04.2009
Poruka
1.545
Ghhhh....o_O kakav tim,ne znam ni o chemu se radi... Mozhe mali intro?

Član
Učlanjen(a)
21.05.2010
Poruka
235
ne znam ni o chemu se radi... Mozhe mali intro?

Može.

Tutorijal za intro:

Step 1. Vrneš se na prvu stranicu i sve lepo iščitaš, po redu i natenane.
Step 2. Ako je ostalo šta nejasno ponoviš Step 1.
Step 3. Ako si slučajno iz Beograd, imaš 20 godini, ne voliš prepotentne i voliš da filozofiraš napravi programsku petlju (loop) od Step 1 i Step 2 i ponavljaj do besvesti. Neko će već da te resetuje.

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
22.10.2009
Poruka
688
Sta su ti ovi današnji borci? oće leba bez motiku, sve na gotovo... Ko je nas upućivao? Mi smo totalno samouke krenule na neprijatelja1 Znanje se sticalo u hodu, krevetu, ko se gde zatekao... A sad, molim uputstvo za uptrebu...

Mada, možda bi mogli da napišemo priručnik... Vidiš, to je ideja...
Ja bih pisala o svojim načinima borbe kao i vesele anegdote tokom utvrđivanja da li su mali Timberlejk, Kluni i naravno i pre svega i svih Dejki zombovi...

Član
Učlanjen(a)
25.10.2009
Poruka
3.279
Ghhhh....o_O kakav tim,ne znam ni o chemu se radi... Mozhe mali intro?
Izgleda da ne može, do'vatile se žene vlasti, pa ne puštaju! Kao neki AFŽ u izvornom obliku, potpomognut ličnim ambicijama i željama! Ne bore se za "našu stvar"! Mislim AZ borbu, sram vas bilo...
:lol::lol::lol:

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
39.023
Jao bre Re, a što si se ti toliko uFvatio za AFŽ, pa da se nismo potrudile, ni ti ne bi bio ovde. Ja lično sam morala da ti pokažem i kuk i struk, i da vrckam, i pokazujem haltere i čarapice, pa si tek tad shvatio da si na našoj strani. :-D

Zonki, definitivno nema 'leba bez motiku, pa prema tome prioni na iščitavanje prethodnih stranica od početka. Ako ništa drugo, smejaćeš se kako odavno nisi, a mislim i da ćemo te uskoro videti u svojim redovima. :)

Član
Učlanjen(a)
25.10.2009
Poruka
3.279
Jao bre Re, a što si se ti toliko uFvatio za AFŽ, pa da se nismo potrudile, ni ti ne bi bio ovde. Ja lično sam morala da ti pokažem i kuk i struk, i da vrckam, i pokazujem haltere i čarapice, pa si tek tad shvatio da si na našoj strani. :-D
Slagale ste me! To je bilo samo u priči, plus oni mezetluci i krkanluci, a ja kao oni slikari bez akademije! Potpuna naiva... Subota veče, grad se puni zombijima, a vi naručujete picu! I konzumirate satima...A ti Re izviđaj, obaveštavaj, prati, jurcaj, snalazi se kako znaš i umeš! Pa šta sam ja? Mlađi referent? Pa od koga sam ja ovde mlađi? Hoću li ja još dugo tako?
:lol:

Član
Učlanjen(a)
22.10.2009
Poruka
688
Re, čemu nezadovoljstvo u tvom slovu? Već sam objasnila tu pojavu zašto je više antizombovica malo gore... Mislim da se argument mora uvažiti!

Ja nikad ne bih naručila picu! Nikad! Oni mezetluci sa kobasicom, sirom i vinom su nešto sasvim drugo!

Pa saborcu Equusu danas rođendan a gde je torta za saborci i saborkinje?

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
25.10.2009
Poruka
3.279
Još ima hrabrih boraca, čija ideali nisu uprljani sitnim zadovoljstvima... :) Odoh u izviđanje, da zauzmem busiju u nekoj baštici, malo snimam, zapisujem i pratim! Kako sam pun akcije, biće večeras neko utepavanje...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Natrag