Priručnik za odbranu i zaštitu od zombija

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Učlanjen(a)
21.05.2010
Poruka
235
SREĆAN TI ROĐENDAN!!!

Pigi i ja ti šaljemo raznosača večeras!

Evo da ne bude posle, uzela mačaka u džaku. Vidi kako izgleda.

2il22d4.jpg

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
25.10.2009
Poruka
3.279
Beži od njega koliko te noge nose! Zar ne vidiš? Gde si ti u Srbiji videla ovakvog frajera? Ili je stranac, ili zombi, ili derpe, svaka druga mogućnost je isključena! Ne budi naivna! :blum3:

Član
Učlanjen(a)
17.01.2010
Poruka
749
Beži od njega koliko te noge nose! Zar ne vidiš? Gde si ti u Srbiji videla ovakvog frajera? Ili je stranac, ili zombi, ili derpe, svaka druga mogućnost je isključena! Ne budi naivna! :blum3:

nemoj tako Resmile3. Pigi ga je dva puta testirala ;). E sad, možda jeste stranac al niko ga i ne tera da pričayes3

Poslednja izmena:
Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
39.023
Uh, što mi je nešto vrućina odjednom... sve se nešto preznojavam, i krojim planove da dragog izbacim iz kuće pre nego što stigne raznosač, al' ovaj k'o da zna, prilepio se za mene k'o krpelj i neće da mrdne nigde. :-(
Moraću da uzmem broj telefona, pa da pozovem raznosača neki drugi put.
Vama dvema hvala, divne ste! :)
Re, ja kad mi Piggy i Kalimerčica kažu za nekoga da je proveren - nemam potrebe da sumnjam. Pa kome ću da verujem ako ne svojim drugaricama i saborkama? yes3

Član
Učlanjen(a)
21.05.2010
Poruka
235

Samo slobodno Crvendać. Poslala sam i tebi broj na PP. Sada ću da dobijem 50% popusta kada se ukljućite i vas dve. I nama treba ponekad nešto neobavezno i bez komplikaciju. Kakav bre derpe. Momčina pravilno orijentisana, sve made in Srbija, i što je još važnije zna poso. Srpski Terminator, radi ko singerica. Samo se prepustiš i uživaš. Slušaj ti mene sestro. Znam šta govorim.

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
25.10.2009
Poruka
3.279
Pojeli vas zombiji, načisto, sve zajedno u kompletu... Toliko o ženama i naprednim idejama i višim ciljevima. Gladne... Šumadinac, naseckaj neko meze, ja ću poneti domaćeg vina, pa odosmo sami da jurimo zombije, žene digle ruke od borbe, odoše u pozadince... :(

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Natrag