Priručnik za odbranu i zaštitu od zombija

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
39.023
Svratila sam samo na kratko, i moram da vam kažem da sam prijatno iznenađena.
Prvo da pohvalim Šumadinca koji se tako vatreno zalaže za borbu, da je čak i bolovanje u firmi otvorio. Ilija Čvorović mu nije ravan!
A drugo, moram i to da vam kažem, Piggy je proveravana i s moje strane, i hrabro se držala. Prošla je proveru na čvarke, prasetinu, beli lukac, a tek kobrovače šta je popilaaaaaaaaaaaa...
I posle svega je ustala, popravila šav na čarapi, šminku, isturila dekolte, i otišla u izviđanje, pod punom ratnom opremom. Očekujemo izveštaj da li je bilo napada, i kako je prošla u borbi.
Svaka čast, Piggy, živa nam i zdrava bila!

Član
Učlanjen(a)
23.03.2010
Poruka
160
Da,da Ilija Cvorovic treba da nam bude uzor u nasoj borbi.Ne veruj nikome,sumnjaj u svakoga.(Gde sam bese ovo cuo,Foks Molder ili tako nesto?)

Član
Učlanjen(a)
21.05.2010
Poruka
235
A drugo, moram i to da vam kažem, Piggy je proveravana i s moje strane, i hrabro se držala. Prošla je proveru na čvarke, prasetinu, beli lukac, a tek kobrovače šta je popilaaaaaaaaaaaa...
I posle svega je ustala, popravila šav na čarapi, šminku, isturila dekolte, i otišla u izviđanje, pod punom ratnom opremom. Očekujemo izveštaj da li je bilo napada, i kako je prošla u borbi.
Svaka čast, Piggy, živa nam i zdrava bila!

Zahvaljujem se mnogo svima koji su mi dali podršku. Mnogo mi je lakše u duši.
Sigurno da mnogi od vas znaju kako je to kada si nepravedno osumnjičen i kada te svi zaobilaze a ti pojma nemaš o čemu se radi (evo i suze, same idu). Tako valda mora da bude sa svim regrutima. Težak je put do "stare kuke".

Tako tužna, sama i potištena spremam se sinoć da legnem, kad neko zvoni:

"Ko je? Šta trebate?"

"Raznosim pice".

Otvorim, stoji mlad krupniji momak. Ma šta momak, momčina! Drži neku kartonsku kutiju, ja ga gledam a on će opet:

"Raznosim pice"

Pa dobro, mislim se, što da ne; "Raznesi je"
I stvarno momčina uđe i rasturi je načisto. Onako, muški. Posle jedno sat, kad je završio, ustade, veli:

"Ja bi sad išo, imam još posla, 500 dinara gospođo."

Dado mu iljadu, zaslužio je. Pazi ti njega, ima još posla. Od čega li si? I on ode. Kad sam posle petnaest minuta izašla iz kupatila, vidim zaboravio onu kutiju što je dono, zvirnem unutri, neka hrana. Probam, nije ni loše. Pojedem ja to i u krpe.

Tek što me prvi san ufatio, čujem neko me zove:

"Pigi!"

Otvorim oči a u sobi neka čudna svetlina. Onako, sve nekako zlatno, narandžasto, a na sred sobe stoji neki mačor sa šeširićem. Kad tada nisam presvisla, neću nikad.

"Ne boj se Pigi"- veli on.

2iw4xag.jpg

"Ja sam Lapidus. Izgino sam u borbi sa Veliki Zombi i sada živim gore u Nebeski Beograd. Sve je isto ko i ovde, samo malo veća promaja. Došao sam do tebe da preneseš poruku mojim prijateljima i saborcima. Reci im da sam dobro i da ih pozdravljam a evo im i slika Velikog Zombija da znaju od koga treba najviše da se pripaze.
o0o5kx.jpg

Opasan je to i vešt protivnik. Vrlo lukav i prepreden. Svi zajednio da se držite, pojedinačno nemate nikaku šansu protiv njega. I gore imaju Dobri i Zombovi. Dobri imaju krila, a Zombovi rep i rogove. Ja se i gore borim protiv zombova. Imam dobru ekipu, kao što ste i vi dole. Evo slike, pokaži ih ostalima.
Ono što je ostalo od para iz antizombovsku blagajnu, zajedno sa blagajnom poveravam na upravljanje kontra-admiralu Rekontri. Jedini uslov je da ne pravi nikakve revizije i inventure. Sada moram da idem, vreme mi ističe, javiću se opet.
Evo slike i ajd zdravo."

Kako to reče, nestade. I on i ona svetlina.
Da nisu ostale slike što mi je dao, mislila bi da sam sanjala.
Eto tolko od mene za sad.

Na onoj kutiji bio broj telefona. Idem da nazovem Raznosača da svrati i večeras.

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
29.04.2009
Poruka
3.068
Dok vi sfrtjkate ja sam se preladila. Lezala sam na ladnom u zasedi :vorred:

300gq3c.jpg

Zato sada odoh na odmor, pozdrav vojsko :dance2:

lepe-zene-vojnici.jpg

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
39.023
Radoznalice, lepo se odmori, ali se čuvaj, neprijatelj vreba kad se najmanje nadaš...

Član
Učlanjen(a)
25.10.2009
Poruka
3.279
Eee, ovo su specijalne AZ jedinice, ne može svako da bude njihov član! Jedan od uslova, pored fizičke spreme, baratanja 'ladnim oružijem i velikim kapacitetom hard-diska u glavi, je i prirodan šarm! Zombije treba nekako privući, a oni najviše vole umiljato čeljade! :)

Učlanjen(a)
29.04.2009
Poruka
3.068
Radoznalice, lepo se odmori, ali se čuvaj, neprijatelj vreba kad se najmanje nadaš...

Ne idem na godisnji :( nego imam off par dana pa opet na posao. Odmor imam tek krajem septembra :(

NEgo pravim pauzu od nocne straze i zaseda. Malo cu vise da se druzim sa vama. :D
Samo vas gledam smile3

Catherine-Bell-JAG.jpg

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
17.01.2010
Poruka
749
Draga Pigi, ako ti se Lapidus javio onda znači da si 100% proveren član! Meni je Crazy javio da si i kod njega prošla sve testove, a koliko znam on je vrlo rigorozan po tom pitanju. Svaka čast, predlažem te za viteza(kinju) AZ, s posebnim privilegijama i ovlašćenjima.

PS- nadam se da je Raznosač preživeo isporuku i da ga nisi mnogo pohabala. Sačuvaj broj, onako, možda zatreba.

Član
Učlanjen(a)
25.10.2009
Poruka
3.279
PS- nadam se da je Raznosač preživeo isporuku i da ga nisi mnogo pohabala. Sačuvaj broj, onako, možda zatreba.
Niste mi ušle u ovu borbu iz ubeđenja i plemenitih namera, tražite neku svoju korist i satisfakciju, ma koje vrste...:) Da li ste se zapitale, možda je picamen neki zombi, poslat od strane mračnih sila da vas zavede, zaludi, fizički oslabi, i jednog dana "okrene" protiv nas??? Dokaz (Piggy): "...Posle sat vremena kad je završio..."? Ej, kume, mnogo je, nisu tu čista posla... :blum3: Ne, malo ste sebične, mislite samo na sebe, naivno prilazeći svemu, zaboravljajući da opasnost vreba svuda i od svakog! U cilju zaustavljanja ovakvih pojava, predlažem da dalje isporuke pica vrše samo osobe ženskog pola, koje su prethodno prošle proveru (dobrovoljno se javljam da spasem stvar), i čija će "ocenjivanje" trajati 5 (slovima tri :dance2:) minuta, u cilju štednje snage, resursa, i racionalizacije vremena...
:blum3::blum3::blum3:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Natrag