Priručnik za odbranu i zaštitu od zombija

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Učlanjen(a)
17.01.2010
Poruka
749
Tvoji strahovi su opravdani ali imaj poverenja u saborkinje.:) Na svakom simnjivom a i na nesumnjivom se primenjuju oprobani testovi . Tek kad se sa sigurnošću i nedvosmisleno utvrdi da nije zombi može u našu blizinu. Za pridobijanje novih članova i članica složili smo se da su sva sredstva dozvoljena :roll:. Nemo da si ljubomoran, volimo mi i vas :friends::give_heart::heart: .
Što se drugog dela primedbe na izveštaj tiče, ja sam za da se tvoj predlog prihvati i da ti se da apsolutna sloboda u biranju načina, sredstava i utrošenog vremena za proveru.

PS-Jesi li opelješio nekog zombeta, znaš da nam se budžet bitno otanjio i treba mu popuna. Takse, poreze i zareze će uvodimo kasnije.

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
39.023
Ma ja se uopšte ne brinem za Piggy, ih, kakva je to žena! Zombiji nemaju šanse protiv nje! A i mi ostale smo se do sada dobro pokazale... :)

Član
Učlanjen(a)
25.10.2009
Poruka
3.279
Tvoji strahovi su opravdani ali imaj poverenja u saborkinje.:) Na svakom simnjivom a i na nesumnjivom se primenjuju oprobani testovi . Tek kad se sa sigurnošću i nedvosmisleno utvrdi da nije zombi može u našu blizinu. Za pridobijanje novih članova i članica složili smo se da su sva sredstva dozvoljena :roll:. Nemo da si ljubomoran, volimo mi i vas :friends::give_heart::heart: .
Što se drugog dela primedbe na izveštaj tiče, ja sam za da se tvoj predlog prihvati i da ti se da apsolutna sloboda u biranju načina, sredstava i utrošenog vremena za proveru.

PS-Jesi li opelješio nekog zombeta, znaš da nam se budžet bitno otanjio i treba mu popuna. Takse, poreze i zareze će uvodimo kasnije.
Dobro, pamet u glavu i pogled oštar, savladajte emocije i čuvajte štikle, ko zna za čije "bubrege" će dobro doći! :blum3:
Popunjavanje budžeta je petkom, tad zombiji izlaze iz svojih fotelja, u kojima obitavaju u toku radne nedelje, hiberniraju, iscrpljeni su od sedenja i gledanja u jednu tačku, ne rada, koncentracija im je na minimumu, neprezni su, prave greške...:)

Član
Učlanjen(a)
21.05.2010
Poruka
235
Pu, pu, daleko bilo. Kakvo žensko osoblje. Nisam se rodila u Grčku na Lezbos. Pre bi pustila medveda nego tu žensku u kuću. Šta ako je ostao sat, čovek profesionalac zna da je najvažnija priprema. Kad dobro pripremi, za oranje mu i ne treba više od pet minuta. Ide ko podmazano.
Ja možda još nemam pravo glasa, ali da znaš, da s duboko protivljenje i indignaciju odbijam tvoj predlog. Testiraj ti te ženske kolko oćeš al meni ih ne šalji.

Kalimerčice, zafaljujem ti se na predlog za moju inuguranciju, i da te obavestim da sam ti broj poslala na PP. Nemoj da brineš za Raznesača, sinoć ostao tri sata. Pri kraj ko da je malo ubledeo, al ja brzo izvadim iz frižider onaj teretni "Jelen" od dva litra u plastiku (vole mnogo pivo, ja kupila baš za njega). Povratio se malo kad je popio. Kad mu dadoh na kraj tri iljedarke, živno skroz. Jedino mi se čini da je malo smušen i rasejan. Ponovo zaboravio kutije s one debele palačinke. Ne znam za koji đavo ih vuče uvek sa sebe, kad ih tako seje okolo.

Crvendać da znaš da si u pravu. 100%. I srećan ti rođendan.

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
39.023
Hvala, Piggy!

Izvol'te, poslužite se... bila sam vredna... :)

bettybooptorta.jpg

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
39.023
Lele, kaka torta. Dođe mi da isturim batak i dignem palc, pa ravno za Beograd. Pravi si majstor od kujnu. Svaka čast. Meni ostavte bar te zvezdice, ako ne stignem na vreme.

Pa ne zovu me za dž. "ministar od kujnu"... :-D
Ič se ne brini, Piggy, će ti ostavimo parčence, mada ne bi bilo loše ni da nam dođeš, al' se čuvaj da ne ustopiraš nekog zombija. :)

Član
Učlanjen(a)
25.10.2009
Poruka
3.279
Ja dođem na tortu, al' kud ostadoh sam sa ženama da se bijem sa zombovi, čim vide šta im srcu milo, ostadoše bez halteri, dekoltei, štikle... Saborci mezete, šef u ladovinu, rasulo... :blum3:

Član
Učlanjen(a)
21.05.2010
Poruka
235
Ja dođem na tortu, al' kud ostadoh sam sa ženama da se bijem sa zombovi, čim vide šta im srcu milo, ostadoše bez halteri, dekoltei, štikle... Saborci mezete, šef u ladovinu, rasulo... :blum3:

Vidim ja da se ti ne razumeš baš mnogo u žensku taktiku. Mi žene u prvo vreme popuštamo, idemo niz dlaku, da se protivnik oseti moćan i jak. Kad ga izgustiramo, onda se u nas probudi ona druga mračna strana pa mu, što lepo reče poodavno Ekus, zavežemo "muda u mašnu". Tad je obrao bostan. Ako bude koji pa to ne dopusti, odma se zaljubljujemo u takvoga.

Nemoj ti da brineš mnogo, odmaraj se još danas a sutra ako Bog da, da napuniš malo tu blagajnu, da dođemo do kakvu paru.
Vidiš i sam koja je skupoća. Ako ovaj Raznesač nastavi s ovaj tempo, ima da bankrotiram načisto.

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Natrag