Priručnik za odbranu i zaštitu od zombija

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Učlanjen(a)
17.01.2010
Poruka
749
Pojeli vas zombiji, načisto, sve zajedno u kompletu... Toliko o ženama i naprednim idejama i višim ciljevima. Gladne... Šumadinac, naseckaj neko meze, ja ću poneti domaćeg vina, pa odosmo sami da jurimo zombije, žene digle ruke od borbe, odoše u pozadince... :(

Opet si ljubomoran:girl_sigh:. Pa vežbamo kume i ti ćeš to da radiš! :0girl_smile:smile3

Član
Učlanjen(a)
23.03.2010
Poruka
160
Ne,prvo posao pa onda meze i vino.Kako bre da jurimo zombije sa punim stomakom,jos ako alkohol drmne na ovu vrucinu ima zombiji nas da posluze ko meze.Prvo posao pa onda zadovoljstvo.(To vazi i za drugarice)

Član
Učlanjen(a)
25.10.2009
Poruka
3.279
Ne,prvo posao pa onda meze i vino.Kako bre da jurimo zombije sa punim stomakom,jos ako alkohol drmne na ovu vrucinu ima zombiji nas da posluze ko meze.Prvo posao pa onda zadovoljstvo.(To vazi i za drugarice)
Ne valja... Bolje se prvo lepo najesti, kao čovek, jer glad otupljuje reflekse, slabi vid i mišići zamiru, a može se i u borbi izginuti, gre'ota za 'ranu, posle da je drugi ize nama na daću... I nećemo da jurimo zombove, ima da napravimo čeku, doći će oni sami! Za jurnjavu treba ljudi, a nama se saborci rvu s'terminator, i posle će da spavadu! :blum3:
Opet si ljubomoran:girl_sigh:. Pa vežbamo kume i ti ćeš to da radiš! :0girl_smile:smile3
Jok, samo razočaran... :blum3:

Član
Učlanjen(a)
17.01.2010
Poruka
749
Ne valja... Bolje se prvo lepo najesti, kao čovek, jer glad otupljuje reflekse, slabi vid i mišići zamiru, a može se i u borbi izginuti, gre'ota za 'ranu, posle da je drugi ize nama na daću... I nećemo da jurimo zombove, ima da napravimo čeku, doći će oni sami! Za jurnjavu treba ljudi, a nama se saborci rvu s'terminator, i posle će da spavadu! :blum3:

Jok, samo razočaran... :blum3:

Pa nije se Šumadinac još ispraksovao ali uz tebe sve će nauči. Kakva daća, pu, pu daleko bilo. Taman posla. Samo vi održavajte kondiciju i budite u dobroj formi, eto nas čim istrošimo to jest pridobijemo za našu stvar raznosača. Nemoj da si razočaran, biće o dobro upotrebljan protiv zombica, samo da ga obučimo.yes3

Član
Učlanjen(a)
22.10.2009
Poruka
688
Evo me tu sam!

Isprobavala sam neke nove poze , tehnike htedoh reći za ispitivanje na zombije... Još istražujem pa kad donesem zaključke, podeliču ih sa sve vas...
Imam neke nedoumice... Jutarnje poze tj tehnike su u redu ali za one u 4 po podne još nisam sigurna pa razrađujem...

Član
Učlanjen(a)
21.05.2010
Poruka
235
Jao, baš si me mnogo obradovala. Ja sam novi član, Pigi, i pre nego što sam pristupila u AZ pokret iščitala sam sve postove od sam početak. Jako mi se dopala tvoja briga oko neki poznati likovi sa mali il veliki ekran.
Baš lepo što se AZP ponovo popunjava. Muški deo je il izgino il se povuko u duboku i plitku ilegalu posle bitku sa Veliki Zombi. Od stari prekaljeni borci ostao samo Rekontra a dobili smo i Šumadinca. Ženski deo je bio na odmor i malo se posvetio sebi i svojim potrebama. Uglavnom Crvendać, Kalimerčica i ja pokušavamo da vrbujemo jedno čudo od čoveka, Raznesača u naše redove u cilju da se popune šupljine koje su ostale nepopunjene odlaskom muškadije u ilegalu. Više o čudu koje se zove Raznesač, mož da pogledaš ako se vrneš par stranica nazad.

Baš mi je milo što si došla.

P.S. Nemoj mnogo da razbijaš glavu oko te poze. Ako želiš mogu da ti dogovorim jedan il dva časa kod Raznesača. Sve će ti pokaže. I ono što do sada nisi ni sanjala da mož da izvedeš. Ponovo ti velim, čudo od čoveka.

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
17.01.2010
Poruka
749
Re, mi devojke, moramo da vežbamo kad god imamo priliku. Kada ćemo ako ne sada? Nećemo valjda raznosača da čekamo kad postanemo ovakve:​

mail

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
22.10.2009
Poruka
688
Moram da kažem da je ženski deo boraca tzv borilica ili borkinja dominantan zato što je više muških zombija! Muški lako pređu na zombi stranu, jer su muški duševni, vole da pomognu i kada ih zombica zamoli za pomoć oni hitaju da pomognu ženskom čeljadetu u nevolji ne razmišljajući o svojoj vlastitoj bezbednosti! Poznato je da pravu ženu, antizombi ratnicu može da podnese tj izdrži (u svakom pogledu) samo pravi muškarac! Zombi pada već pri pokušaju prve poze htedoh reći borbe...

Član
Učlanjen(a)
12.04.2009
Poruka
1.545
Odavno sam registvoran ali nikad nisam upao u ovu temu,pa oprostite ako pitam vec pitano...
Da li sam ja zombi ako me zombi ujede i koliko to boli izmereno u mernoj jedinici za jachinu ujeda zombija?

Član
Učlanjen(a)
21.05.2010
Poruka
235
Odavno sam registvoran ali nikad nisam upao u ovu temu,pa oprostite ako pitam vec pitano...
Da li sam ja zombi ako me zombi ujede i koliko to boli izmereno u mernoj jedinici za jachinu ujeda zombija?

Siroma, kako ovde baš da upadneš? Bolje bi prošao da si klozetske daske provalio i u jamu upao.

Dal si zombi il nisi, ne znam, al da s tebe nije nešto regularno čim postavljaš takva pitanja, to je sigurno.

Nego, želiš li ti u naš tim il samo usput svrno što ti je dosadno?
Ako želiš, dobro nam došao, ako ne želiš, zaboravi da si ikad bio ovde a kamoli da si nešto pitao.

Na tebe je da odlučiš.

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Natrag