Član
- Učlanjen(a)
- 21.05.2010
- Poruka
- 235
U pravu si. Bolje kilometri u noge nego santimetri u d*pe.Ako te zombi napadne šta prvo uraditi po tom nekom tvom rezonu? Ja mislim da je najlogičnije dati petama vjetra:lol:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
U pravu si. Bolje kilometri u noge nego santimetri u d*pe.Ako te zombi napadne šta prvo uraditi po tom nekom tvom rezonu? Ja mislim da je najlogičnije dati petama vjetra:lol:
Uf, izvinjavam se. Ja zaboravila da sam u pretprošlom postu rekla kako ne begam.Kakvo crno bežanje? Kad ste trebali da se primite u AZ pokret hvalili ste sami sebe, hrabri, neustrašivi, mudri... A gledaj sad? Da "vučete" platu i povlastice, a ovamo bežanija? Motke, toljage, oklagije i "na crtu", ko pobegne isto to ga čeka na drugoj strani...
U redu, al' govoriš u svoje ime, o afinitetima se ne raspravlja! :blum3: Samo pazi, da te ne dohvati neki zombi... :blum3:Uf, izvinjavam se. Ja zaboravila da sam u pretprošlom postu rekla kako ne begam.
Da se ispravim. Bolje santimetri u d*pe nego kilometri u noge.
Jel sad u redu Rekontro?
Neko bi da beži, neko da spava... Ja odoh sam u izviđanje, ako me nema, znajte da ste vi krivi, vaša lenjost i inertnost...
neko bi da beži, neko da spava... Ja odoh sam u izviđanje, ako me nema, znajte da ste vi krivi, vaša lenjost i inertnost...
Sa pidžamom i svećom? Pod jorganom? Gde je ratna oprema, 'ladno oružije, oštar AZ pogled?не идем ја на спавање, тражим старе другаре саборце . нема их...