Baš vam hvala. Mnogo ste me obradovali. A sada da zadovoljim vašu znatiželju sa nekoliko podataka o sebi.
Samer, od sunca ni traga ni glasa. Sakriva se od mene ko da mi duguje pare. Ja sam morala da nazdravim sa ovu našu običnu prepečenicu, jel kobrovaču nemam. Htela sam sama da napravim nešto slično, ko velim što mora da bude kobra, da probam ja poskoka da udavim u prepeku. Jedva juče nađoh dva mala, nemaju ni 30 cm. Nema sunca pa i oni poluživi, ko zombovi, jedva se miču.
Malo sam se premišljala, da ne upropastim dva litra dobre rakije, na kraju prebijem i udavim ih. Neka se kisele par dana, pa će da vidim šta će da ispadne.
Duge noge i vito telo?
Nekad bilo, sad se spominjalo.
Bežanje?
Ja ne begam. Oma ulećem u klinč. Da ne mislite da lažem, evo i slika.
Htela rospija da mi otme čoveka. Snimili neki paparaci što se stalno vuku za njom. Kada me policija pustila, jedan od njih me sačeko i dao mi sliku. I neka ženska bila s njim, tela da joj za neke novine ispripovedam šta se to dogodilo.
Celu nedelju sam potrošila dok nisam našla tu Pamelu. Samo što sam joj prišla i dotakla je, njoj pola kose ispalo. Kasnije mi rekli da joj puklo neko jastuče u levu dojku, i da je morala da operiše, zbog simetriju. A meni ništa. Malo lakat i koleno, ništa strašno. Onaj moj Sisoje pokušo da nas razdvoji pa i on postradao. Pukla mu dva rebra, i slezenu mu kasnije izvadili. Dobro je i prošao kako je moglo da bude. Poleteo za veštački sifoni ko ćurka u paprike. A kod mene sve prirodno, slanina bez aditivi. Budala, kasnije mu dam pedalu. I od Pamele dobio isto. Kad je prizdraveo, zvao telefonom, dolazio kod mene, plakao, cvileo. Bilo mi ga žao al nisam poklekla. Nije on jadničak kriv, to je sve ona kurva zakuvala.
Krezi i Lezi:heart:, da znaš, mnogo mi je krivo što ti nisi mogo da me isproveravaš. Ja bi ti te rane bolje zašila. Ne znam jesu l' ti tvoji farovi taki od kobrovaču il te nešto preseklo kad si bio mali, il si ko dete imao tvrdu stolicu. A možda te muči očni pritisak. Šta god da je, sve popravljam. Od mene ima da izađeš ko pravi mačor.:heart: