Priručnik za odbranu i zaštitu od zombija

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Učlanjen(a)
25.10.2009
Poruka
3.279
Ko je zadužen za proveru ženskih kandidata, i kako to radite?
Zaduženi su muški članovi, a sam čin provere i inaguracije je tajna, mogu samo da kažem da je veoma ozbiljno, bićeš podvrgnuta mučenju i psihičkoj torturi, da vidimo da li imaš stabilan karakter i jaku volju, da ne odaješ tajne i saborce ostaviš na cedilu! Šef odseka je Crazy, jedan ozbiljan i mrgodni čika, pravedan, pronicljiv, ništa mu ne promakne! Pošto je u gužvi, i još malo omamljen, ako daš časnu antizombijevsku-upadaš... :blum3:

Član
Učlanjen(a)
21.05.2010
Poruka
235
Baš vam hvala. Mnogo ste me obradovali. A sada da zadovoljim vašu znatiželju sa nekoliko podataka o sebi.

Samer, od sunca ni traga ni glasa. Sakriva se od mene ko da mi duguje pare. Ja sam morala da nazdravim sa ovu našu običnu prepečenicu, jel kobrovaču nemam. Htela sam sama da napravim nešto slično, ko velim što mora da bude kobra, da probam ja poskoka da udavim u prepeku. Jedva juče nađoh dva mala, nemaju ni 30 cm. Nema sunca pa i oni poluživi, ko zombovi, jedva se miču.

Malo sam se premišljala, da ne upropastim dva litra dobre rakije, na kraju prebijem i udavim ih. Neka se kisele par dana, pa će da vidim šta će da ispadne.

Duge noge i vito telo?
Nekad bilo, sad se spominjalo.

Bežanje?
Ja ne begam. Oma ulećem u klinč. Da ne mislite da lažem, evo i slika.
Htela rospija da mi otme čoveka. Snimili neki paparaci što se stalno vuku za njom. Kada me policija pustila, jedan od njih me sačeko i dao mi sliku. I neka ženska bila s njim, tela da joj za neke novine ispripovedam šta se to dogodilo.
Celu nedelju sam potrošila dok nisam našla tu Pamelu. Samo što sam joj prišla i dotakla je, njoj pola kose ispalo. Kasnije mi rekli da joj puklo neko jastuče u levu dojku, i da je morala da operiše, zbog simetriju. A meni ništa. Malo lakat i koleno, ništa strašno. Onaj moj Sisoje pokušo da nas razdvoji pa i on postradao. Pukla mu dva rebra, i slezenu mu kasnije izvadili. Dobro je i prošao kako je moglo da bude. Poleteo za veštački sifoni ko ćurka u paprike. A kod mene sve prirodno, slanina bez aditivi. Budala, kasnije mu dam pedalu. I od Pamele dobio isto. Kad je prizdraveo, zvao telefonom, dolazio kod mene, plakao, cvileo. Bilo mi ga žao al nisam poklekla. Nije on jadničak kriv, to je sve ona kurva zakuvala.

352etxf.jpg

Krezi i Lezi:heart:, da znaš, mnogo mi je krivo što ti nisi mogo da me isproveravaš. Ja bi ti te rane bolje zašila. Ne znam jesu l' ti tvoji farovi taki od kobrovaču il te nešto preseklo kad si bio mali, il si ko dete imao tvrdu stolicu. A možda te muči očni pritisak. Šta god da je, sve popravljam. Od mene ima da izađeš ko pravi mačor.:heart:

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
23.03.2010
Poruka
160
Vidim nas front protiv zombija je sve masovniji.Sada bi vec mogli i da izvodimo neke komplikovanije akcije.Mogli bi npr. da kidnapujemo nekog zombija u cilju proucavanja njihovog ponasanja.

Član
Učlanjen(a)
21.05.2010
Poruka
235
Mogli bi npr. da kidnapujemo nekog zombija u cilju proucavanja njihovog ponasanja.

Ama, šta ima da ih kidnapujemo, dolaze sami. Pune ih opštine, sudovi, ministarstva i Skupština. Počeli da se uvlače i u dečije vrtiće, škole. Čitam danas, ufatili jednog u Vrnjačku Banju, dirao dete. Pa će sada na sud a tamo svi njegovi. Ima odma da ga puste zbog nedostatka dokaza. To treba po kratkom postupku, ko Kinezi, na stadion i tane u ćelenku.

Član
Učlanjen(a)
23.03.2010
Poruka
160
Da,da narocito ih mnogo ima u opstinama,sudovima itd.Lako se prepoznaju po tome sto vole da su u grupi pa ih u kancelarijama predvidjenim za dvoje ima po petoro sestoro i moras im tri do cetiri puta postaviti najjednostavnije pitanje da bi dobio odgovor(najcesce nerazumljiv).Dok vampiri zive od krvi oni prezivljavaju hraneci se kafom i stomaklijom iz fascikli.Jos jedan znak da se nalazis u zombi prostorijama je vegetacija uglavnom krzljavo cvece prekriveno prasinom koje lebdi izmedju zivota i smrti.

Učlanjen(a)
29.04.2009
Poruka
3.068
Ja sam videla jednog vozi ispred Ckupstine :???:

[ame="http://www.youtube.com/watch?v=IYuIaXslUk8"]YouTube - Imun, ali ne na alkohol (Pijani vozac Skupstina)[/ame]

Član
Učlanjen(a)
23.03.2010
Poruka
160
Ne,ne,nije to bio zombi.Zombiji su malo inteligentniji od ove spodobe sa snimka.Ipak trebalo bi ga umlatiti za svaki slucaj da se virus ne siri.Bolje spreciti nego leciti.

Član
Učlanjen(a)
22.07.2009
Poruka
1.124
Ako te zombi napadne šta prvo uraditi po tom nekom tvom rezonu? Ja mislim da je najlogičnije dati petama vjetra:lol:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Natrag