Priručnik za odbranu i zaštitu od zombija

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
39.023
Pa pominješ moderatorice, a poznato je da sam ja jedina od njih koja je u anti zombi redovima, a stvarno mi nije jasno šta si hteo da kažeš onim prethdnim odgovorom, al' nema veze... zaboravi...

Nešto se večeras sve "ućutalo", ko zna šta se sprema... odoh u izvidnicu, pod punom ratnom opremom...

Član
Učlanjen(a)
21.05.2010
Poruka
235
Bila sam na dosta foruma ali ovako otkačenu temu sa tolikim brojem originalnih postova i genijalnom ekipom, nisam do sada videla. Mnogo toga aktuelnog što nas sve žulja ste uspeli upakovati u svoju epsku bitku protiv zombija. Volela bih da vam se pridružim u vašoj borbi. Naravno, ako me primate u svoje redove. Ne očekujem nikakve privilegije i spremna sam da izvršavam sve zadatke i naređenja. Kao Milenčica Klunija ili Crvendać 011 Roberta Daunija mlađeg i ja imam par likova koje bi rado isproveravala pa makar ceo dan ne jela zbog toga.

Smrt zombijima, sloboda Srbima.

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
25.10.2009
Poruka
3.279
Bila sam na dosta foruma ali ovako otkačenu temu sa tolikim brojem originalnih postova i genijalnom ekipom, nisam do sada videla. Mnogo toga aktuelnog što nas sve žulja ste uspeli upakovati u svoju epsku bitku protiv zombija. Volela bih da vam se pridružim u vašoj borbi. Naravno, ako me primate u svoje redove. Ne očekujem nikakve privilegije i spremna sam da izvršavam sve zadatke i naređenja. Kao Milenčica Klunija ili Crvendać 011 Roberta Daunija mlađeg i ja imam par likova koje bi rado isproveravala pa makar ceo dan ne jela zbog toga.

Moramo da te prvo proverimo, da nisi neki ubačeni elemenat, a bilo ih je i takvih! Pitaćemo "sivu eminenciju" summer, lukava je ona... ;)

Član
Učlanjen(a)
23.03.2010
Poruka
160
Sto se tice ubacenih elemenata tu bi trebalo da smo sigurni.Zombiji mi ne izgledaju previse inteligentno da bi osmislili takvu tehniku.Mada kao sto su nas ucili u vojsci neprijatelj nikad ne spava.

Član
Učlanjen(a)
17.01.2010
Poruka
749

Dobro došla. Svaka pomoć je dragocena.

Učlanjen(a)
29.04.2009
Poruka
3.068
Saborci suncaju Diskus herniju u Kanu (nemacko more ladno), odvezli se sa A8 novim koridorom 10.

Pu odah da smo iz buducnosti:vorred:

Mi dolazimo iz 2050 god pre hrista (godina kada se zavrsio poslednji kilometar koridora 10) ili bese posle hrista. Bem li ga onaj teleporter malo pokvaren. :dntknw:

Za kontrolu kandidatkinja su zaduzeni saborci koji su ilegali. Mada to moze i Rekontra da obavi. Vazno je da imas duge noge za trcanje.yes3

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
19.01.2010
Poruka
684
Za kontrolu kandidatkinja su zaduzeni saborci koji su ilegali. Mada to moze i Rekontra da obavi. Vazno je da imas duge noge za trcanje.yes3
...duge noge za beganje, vitko telo za igranje, lepo lice za gledanje, meko srce za jadanje i golemu pamet za mudrovanje...nisam previše pobrojao, ja bar mislim...
ja bi se bavio s proveru, al me stra onaj firc da mi ne ispuca, nije ona rambova ručna radinos baš neki kvalitet...a i još me drži kobrovača pa me stra da moj izveštaj neće da se boduje ko relevantan...

que te vayas con el viento, como siempre
LEGEND
Učlanjen(a)
30.07.2009
Poruka
5.276
Moramo da te prvo proverimo, da nisi neki ubačeni elemenat, a bilo ih je i takvih! Pitaćemo "sivu eminenciju" summer, lukava je ona... ;)
Učila sam od najboljih ;) eto sad mogu da iziđem iz lada :)

Dobrodošla Piggy :)

Ali prvo moraš jednu domaću Kobrovaču živeli! :drinks:
ps. The sun is still shining ;)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Natrag