Priručnik za odbranu i zaštitu od zombija

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Učlanjen(a)
12.09.2009
Poruka
511
One new e-mail from >>>GD2.4.9.D7.3.9.<<<

UP.13.7.6.O__S7.M__S2.__6.13.7.T9.O__S7.__T7.JNOG__Z7.D7.T4.7..

14.9.F13.7.__J2.__P13.5.6.9.N6..

M5.13.7.M__3.4.5.6.7.T9.__T2.Ž11..

End of message...............................

Član
Učlanjen(a)
25.10.2009
Poruka
3.279
Pusti sad to, baci se na pasulj i hemijsko oružije, šumadinac hoće krupnu akciju, masovnu...

Član
Učlanjen(a)
23.03.2010
Poruka
160
U pravu ste,ovaj poduhvat unistavanja plivajucih zombija izgleda mnogo komplikovaniji nego sto sam mislio.Mislim da hemijsko oruzje koje je neko pominjao nece delovati pa moramo delovati na tradicionalnije nacine(toljage,vile,itd).Odoh da se bacim na gledanje partizanskih filmova radi ucenja ratne taktike.
PS.Ja bih ipak probao i sa piranama.

Učlanjen(a)
25.12.2009
Poruka
18
victory wink3 :dirol:

Šta bi koleze,počeli ste da koristitte druge lozinke a ja nisam dobio novi šifrarnik?!

Znači sad smo bivši saborci? Oke..

Nešto se kod ženskog dela oseća veća frustriranost u postovima...veća nego obično.

Vidim i kod malog od palube je blago povećana agresivnost,dostigla nivo hrčka u pubertetu. Verovatno pruzrokovana ispunjavanjem petak večeri i praznog života jurnjavom za lokalnim zombijem.

Ali eto pošto zombika pobeže od preferansa ja sam veoma rad za jednu partiju sa tobom. Mislim da imaš dovoljno informacija o meni od vaše obaveštajne agencije potpomognutu moderatoricama,lako ćeš me prepoznati.
Što administraciji ovog foruma ide na čast.

Kalimerčice uživaj u sheklanom kapčetu,svojski sam se potrudio,ne daj klonovima da ih nose :D A čujem da je izraz "kapče na vrapče" širom interneta prihvaćen kao predhodnica odrerđenih radnji smile3

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
25.10.2009
Poruka
3.279
Vidim i kod malog od palube je blago povećana agresivnost,dostigla nivo hrčka u pubertetu. Verovatno pruzrokovana ispunjavanjem petak večeri i praznog života jurnjavom za lokalnim zombijem.

Ali eto pošto zombika pobeže od preferansa ja sam veoma rad za jednu partiju sa tobom. Mislim da imaš dovoljno informacija o meni od vaše obaveštajne agencije potpomognutu moderatoricama,lako ćeš me prepoznati.
Što administraciji ovog foruma ide na čast.
Sad meni treba šifrarnik... Hajdemo redom. Ko je "mali od palube"? Kakve informacije o tebi? :???:

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
39.023
Ne znam zašto nas prozivaš i kvariš zabavu... a možda ni ti više ne znaš šta si konkretno hteo da kažeš...
Izgleda da nam svima treba novi šifarnik. wacko2

Učlanjen(a)
25.12.2009
Poruka
18
Ne znam zašto nas prozivaš i kvariš zabavu... a možda ni ti više ne znaš šta si konkretno hteo da kažeš...
Izgleda da nam svima treba novi šifarnik. wacko2

Gle vraga ,od kud baš ti da se nađeš prozvanom :???: nigde te nisam spomenuo :)

A kako vam ja to kvarim zabavu? Pitah za šifrarnik i za partiju preferansa sa saborcem :dntknw:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Natrag