Delimično shvaćeno, tamo gde imam nedoumice tumačiću po slobodnom izboru, a u skladu sa pravilnikom i usmenim direktivama!
Ne mogu na odmor, "nanjušio" sam leglo zombova, čak imao juče i blizak susret! Naime, sinoć na partiji preferansa, došlo je do raskrinkavanja i utepavanja! Čim sam seo za sto, nešto mi je smrdelo. Pogledam levo-desno, ništa sumljivo. Gledam u igrače, deluju normalno (skoro, blic-skener). Ćutim, posmatram, igram mehanički, ne odajem zapažanja, razmišljam. Skener br. 2. Igrač sa leve strane umoran, ne zainteresovan, sa blagim "flekama" ispod pazuha, iscrpljen od posla (došao direktno na partiju), odgovorna funkcija, proveren antizombista... Opraštam parfem "oznojaž", takva je tura, idem dalje, tražim uzrok smrada i moje strepnje... Igrač sa desne strane totalna suprotnost ovom prvom! Veseo, bučan, zabavan, nekako dečije iskren, sa vinskim mušicama oko glave i oblacima isparenja od belog luka... Ne može biti ni on, prosečan zombi bi se izvrnuo od toga... Ostade još onaj preko puta. Odmah mi je bio sumljiv! Mrgodan, ćutljiv, zakrvavljenih očiju, bez smisla za humor, sav markiran (ona zakrivljena linija, neko S, znak blizanaca...). Ćutim, igram i provociram ga. U jednom momentu mi se učini da mu kao neka para izlazi iz ušiju, nisam reagovao, mislim dim od cigarete... Greška. Ali posle nekih 2 sata igre, uz veliku sreću vašeg člana (mislim znanja
) i jedne subkontre, mrgudu preko puta počeše da rastu rogovi! Skočio, mlati rukama, pena pošla na usta, nešto bunca... Shvatio sam, usamljeni zombi, biće lak plen! Odmah mu "uvučem" one rogove, "trgnem" nogu od stola, pa ga počnem utepavati, sa sve onim šrafovima što su izvirivali iz nje! Nije ni jauknuo, samo je počeo da beži, "ganjao" sam ga do novog groblja, izgleda da se vratio kući, ili po pomoć...
I ti meni predlažeš Kan, "kerniju", sunčanje? Nema šanse, osladilo mi se, čekam dalji rasplet događaja i nova uputstva...
:lol: