Priručnik za odbranu i zaštitu od zombija

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Učlanjen(a)
12.04.2009
Poruka
1.545
U stvari mozhda i imam trenutni napad indoktrinacije chim mislim
"zashto ona da proverava nas"
"ko je proverio nju"
"zashto mi malo nju ne stavimo pod lupu"

U glavnom sad sam skapirao da se ceo zhivot borim protiv zombilendizma. I konstanto zhelim biti nezombi...jer shvatio sam u srednjoj shkoli da devojchice to vole...

PS Nadam se ,ako me primite da cemo da iskorenimo i podrzhavaoce Zombi nacije i njihove fanove...pogledajte,jedan je chak napisao i pesmu svom kultu zombizma
U gradu provodim noci i dane
moj mesec ima dve tamne strane
ova je zemlja, zemlja zombija
i zato, zivela insomnia

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
39.023
Malo kasnim, sinoć sam otišla ranije, ali, na zadatak!
I evo, jutros sam na brzinu spremila, malo sa zakašnjenjem, jednu torticu za Equusa. Jeste da je otišao u legendu, ali neka, znam da bi voleo da počasti saborce.
Pa izvol'te! :)
dsc02041s.jpg

A ti Zonki, ako nisi znao, pitaj Piggy pošto je ona tu proveru skoro prošla, sa velikim uspehom! Kao novi saborac, moraš da prođeš proveru i kod mene, tj. ministra od kujnu, na čvarke, beli lukac, prasetinu, sir i kajmak, sve po redu, i na kobrovaču, naravno. Ako sve to izdržiš, plus Milenčicine provere, naš si! :)

Član
Učlanjen(a)
21.05.2010
Poruka
235
Evo i ja mu celu noć pravila tortu. Nek počasti bar saborce i saborkinje. Mada nije zaslužio. Ni da se javi, konjina.

2v1u5vo.jpg

Zonki, ako mene daju u zadaću da te proverim, oma da ti kažem da ti neće biti ni malo lako. Raznesač od pre neki dan postavio nove standarde. Paz da ne omaneš. Nemoj se brukaš. Kod mene nema popravni. Još uvek mož da odustaneš.

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
25.10.2009
Poruka
3.279
Sa prve torte skidam jagode i belu ivicu, sa ove druge ogradu i travu! Prvi sam rekao, nemoj posle da bude kao pre neki dan-obećano drugom! :)
Za poboljšanje finansija mrka kapa, moraćemo da uzmemo iz crnog fonda! U petak sam napravio propust, nisam se raspitao o igračima, uradio analizu, pripremio taktiku! Što naš narod kaže, krenuo sam bez u svatove... Kad sam seo za sto, bilo mi je jasno, sva trojica igrača su zombovi, i to jaki, pravi primeri iz udžbenika! Ćutao sam i gutao knedle, morao da se smejem njihovim fazonima, slušam njihovu muziku i ponašam kao i oni, bio sam usamljen... Došao sam u leglo zombija, Sodoma i Gomora! Jedva sam izvukao živu glavu, o finansijama nisam ni razmišljao! Ostade nešto za taksi, da ne pešačim do jutra...
Neko plaća pice i kojekakve usluge dostave, neko se bori do kraja, rizikujući da izgubi ono što mu je jedino preostalo, i što jedino vredi...
:blum3:

Član
Učlanjen(a)
22.10.2009
Poruka
688
PS nadam se da pomenuta Milenchica nije maloletna...samo mi josh fali problema sa plavim odelima...poshtari su opasan narod.

Punoletna, punoletna ali si mi dan ulepšao što si pomislio da baš i nisam...

Kaiš nije moj omiljeni modni detalj, više volim mašne...

Evo tu sam! Malo kasnim jer sam započela da kuvam ručak (poznato je da ovi što nisu zombiji vole i mogu dobro i lepo da pojedu a več sam pisala da moj Dejki nije zombe)...

Re, nemoj da se nerviraš zbog malog finansijskog debakla sredićemo (Kluni je završio novi film ima da plati procenat a i onaj mali Timberlejk ne brini)

Piggy hvala na onu reč da sam fina dama. Lepo je ako ostavljam takav utisak na saborce i saborkinje! mene je bitno da sam opasna za ove što vršim proveru...

ps torte su odlične, malo više sam koristila onu sa jagodama i šlagom (dobro mi je došla u antizombovskoj borbi)...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Natrag