Priručnik za odbranu i zaštitu od zombija

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Učlanjen(a)
22.10.2009
Poruka
688
Pa gde si bre Re?
Odmah da ti kažem tvoj prošlonedeljni finansijski debakl je sređen zahvaljujući i gaćama tako da nam je to opravdanje!
Malo si me za srce ujeo sa sumnjom u našu posvećenost borbi! Pa zar ne vidiš da je jedan potencijalni zombe mogao da se uvuče u naše redove!
Molim te, gadljiv čovek na jagode i šlag, uh... Još se naježim kad se setim!
Radimo mi kume, radimo! Čistimo malo svoju baštu!

E, da a šta si ti radio prethodna dva dana i kako to da su ti od cele prepiske samo gaće u glavi ostale?!

Član
Učlanjen(a)
25.10.2009
Poruka
3.279
Kako da se uvuče? Zar ne radite proveru, ispitivanja? Znaš koliko je malih zombica htelo da se priključi organizaciji? Sve sam ih demaskirao i najurio, ozbiljna je ovo stvar! Išao sam dva dana po severu države, tražio nove članove! Redovi nam "utanjili", članstvo ne ozbiljno, paraliza... Ništa nisam uradio, svi hoće pare, privilegije, traže interes, iskvario se bre narod... :)

Član
Učlanjen(a)
25.10.2009
Poruka
3.279
Raznosace pizza si zaboravio.

Covek ne sme da ode ni na odmor par dana da nesto ne krene naopako. :dntknw:
Au, znači ima ih više? Počinje epidemija, sa realnim izgledima da pređe u pandemiju... Ne valja! :blum3:
Dal' je naopako ne znam, al' vidim da ste stigli do gaća, znači od borbe ni traga... Ko će da plati izgubljenu opremu i uniforme? Kukajte kod milenčice, možda Kluni i Timberlejk "izvade" situaciju... :)

Član
Učlanjen(a)
22.10.2009
Poruka
688
Ko će da plati izgubljenu opremu i uniforme? Kukajte kod milenčice, možda Kluni i Timberlejk "izvade" situaciju... :)
Nema potrebe za kukanjem! Vadiće, nego šta! Situaciju finansijsku, lepo da izvade i da gurnu, novce tamo gde treba!

tcc... sram vas bilo sve koji ste mislili da sam ja mislila i koji ste se cerili..

Član
Učlanjen(a)
21.05.2010
Poruka
235
Živeo Lapidus !

I posle Lapidusa, Lapidus !

Zdravo narode!

Danas malo prilegnem popodne da odremam. Sinoć bio opet Raznosač kod mene, oka nisam sklopila. Kad je otišo ja imala celo jutro nekog posla i baš me popodne ufatilo. Prilegnem malo i tek što sam zakunjale kad me neko zove:

Pigiiii !

Trgnem se kad ono opet onaj mačor, Lapidus. Mislim se: "Šta sad oće" a on veli _ " Gledam vas kako se gložite oko pare, Svima vam kriza udarila u glavu, pa ko velim da vam malo pomognem. Ja i gore petljam oko blagajnu.
52n9uh.jpg

Evo dono sam malo, tek tolko da vam se nađe pri ruci, da cure imaju za šminku i garderobu, Tebi Pigi, malo za Raznosača, vidim počo na teku da ti piše, za ove muške što se ko ajduci lomataju po šumama, da im se pošalju gunjevi, šatorska krila i cokule i Rekontri za paket obeleženih mađarica, da i njega konačno krene. Ostalo za kobrovaču i hranu. Pozdravi ih sve, i ajd zdravo."
To reče i uteče. Istresem onaj džak na krevet i padnem na dupe.

Nešto je u pare, nešto u žutom, ima dosta za sve.

jr8ihf.jpg

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
25.10.2009
Poruka
3.279
A ti nemoj da spičiš sve na zadovoljstvo, otkud stari mačak baš tebi da poveri blagajnu? Mnogo si bre mutna... :blum3:
Re je imao samo jedan loš vikend, prouzrokovan napadom zombija i svojom lenjošću, neće mi se takve stvari više ponoviti! Iz principa odbijam bilo kakvu pomoć (kao i milenčicinu od Klunija), neću bre da trošim tuđe pare, sam ću da ih "napravim"! Jeste da je stari mačak bio idejni vođa ovog pokreta, i da je imao dobre namere u vezi naše borbe, ali njemu u čast dajte da te pare upotrebimo za nešto pametnije, uzvišenije... :)
Zahvaljujem se na pomoći!

Član
Učlanjen(a)
22.10.2009
Poruka
688
Re, svaka čast!

Volim taj odlučni ton!

Piggy će pare da uloži, obrne i uveća kapital, nema brineš...

Kluni je dobra duša - duševan čovek, voli da pomogne, da se nađe čoveku u nevolji - pogotovo ako je čovek - žena tj ja... Sve će da uradi od kako je dobio sertigfikat da nije zombe (uredno ga produžava i overava svake nedelje)

Član
Učlanjen(a)
21.05.2010
Poruka
235
Jeste da je stari mačak bio idejni vođa ovog pokreta, i da je imao dobre namere u vezi naše borbe, ali njemu u čast dajte da te pare upotrebimo za nešto pametnije, uzvišenije... :)
Zahvaljujem se na pomoći!

Šta da ti kažem? Mačor je to reko više načelno, u šta da se potroše pare. On je kod njih neki ministar za financije. Namešta tendere, petlja s MMF i Svetsko Nebesku Banku, prebacuje pare na Nebeski Kipar. On je gore u neku stranku, G-16+, il tako nekako. A ja, pravo da ti kažem, i ne znam za uzvišeniju stvar nego kad Raznesač legne na leđa, a ja se ispenjem na njega. Daj da pitamo i ostale, pa šta većina odluči.

Član
Učlanjen(a)
17.01.2010
Poruka
749
Šta da ti kažem? Mačor je to reko više načelno, u šta da se potroše pare. On je kod njih neki ministar za financije. Namešta tendere, petlja s MMF i Svetsko Nebesku Banku, prebacuje pare na Nebeski Kipar. On je gore u neku stranku, G-16+, il tako nekako. A ja, pravo da ti kažem, i ne znam za uzvišeniju stvar nego kad Raznesač legne na leđa, a ja se ispenjem na njega. Daj da pitamo i ostale, pa šta većina odluči.

Ako je ministar za finansije poslao novac i žutkice, ja ne bih da ga uvredimo i pomoć ne primimo. Uz to, sve je bez kamate i bespovratno. Lepota !:curtsey:. Vidi se da je uspeo i Gornjezombove da pridobije za našu stvar.

Pigi, samo se ti uzvišavaj i nadograđuj, pa sad kako i na čemu, nije bitno. Da si ti nama živa i zdrava!:)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Natrag