Priručnik za odbranu i zaštitu od zombija

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Učlanjen(a)
29.04.2009
Poruka
3.068
[ame=http://www.youtube.com/watch?v=5Ef9xhHIx2E&playnext_from=TL&videos=xwY_qDp-vgg]YouTube - Cribs Promo 2008 (MTV Adria - Nebojša)[/ame]

Tok istrage je otisao mnogo daleko.

Jedan nas saborac je sponzorisao onog zombija iz spota.

Član
Učlanjen(a)
21.05.2010
Poruka
235
zwj4i1.jpg

Član
Učlanjen(a)
25.10.2009
Poruka
3.279
Sve me više "vuče" misao da si ti Piggy kriva za Lapidusov nestanak, pa sad imaš grižu savesti, stalno ti se on javlja pred očima! I ne mislim da su te pare od njega, on je bio poštenjačina, proleter, odakle njemu toliko bogatstvo? Hoćeš da se nekako iskupiš, pa nam zamazuješ oči nekim zlatom i parama... Voleo bih da može da dođe, da razmrsimo ovu dilemu...
:blum3:

Član
Učlanjen(a)
21.05.2010
Poruka
235
Sve me više "vuče" misao da si ti Piggy kriva za Lapidusov nestanak, pa sad imaš grižu savesti, stalno ti se on javlja pred očima! I ne mislim da su te pare od njega, on je bio poštenjačina, proleter, odakle njemu toliko bogatstvo? Hoćeš da se nekako iskupiš, pa nam zamazuješ oči nekim zlatom i parama... Voleo bih da može da dođe, da razmrsimo ovu dilemu...
:blum3:

Razmrsuj ti šta oćeš, samo pazi da ti se od silno razmršavanje, ne smrsi nešto u lobanju. Mačor je bio poštenjačina, voleo sve ljude (žene malo više) i skromno živeo. A ti, da si malo više čitao Bibliju i slušao tog svog vladiku, Nikanora, nego što si po vascele dane i noći igrao preferans u pare, znao bi da ovi, što su za života bili taki ko mačor, idu u Carstvo Nebesko, a tam nema šta nema, a i druge sudije vladaju, i nije im trebao 5. oktobar i jahanje na narodnu grbaču.

24eregz.jpg

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
25.10.2009
Poruka
3.279
Pravo zboriš neznana gospođo, vaše reči otvaraju oči više nego jutarnje umivanje! Neću više imati nedoumica u vezi vaših stavova i moralnih kvaliteta, nastavite tamo gde je stari mačor pošao, putem iskrene borbe čistoga srca! Poslaću goluba pismonošu da pokuša da ga nađe, put nebeskih visina, i prenese radost i zahvalnicu u ime celog AZ pokreta! Sludeli me zombovi, večeras sam se pripremio za njih, znam da će doći, čekam ih, spreman, a i žirafu sam kamuflirao...
:lol:

Član
Učlanjen(a)
25.10.2009
Poruka
3.279
Šta da uradim kada me zombi pita da izađem sa njim :vorred: ?
Izađeš, iskoristiš, odvedeš u pomrčinu, pozoveš prijatelje i rodbinu, dobro izudaraš, naučiš pameti, stekneš reputaciju anti-zombi devojke, primimo te u udruženje, napreduješ, obogatiš se, živiš srećno i berićetno do kraja života... :)

Član
Učlanjen(a)
21.05.2010
Poruka
235
Šta da uradim kada me zombi pita da izađem sa njim :vorred: ?

Ko i sa svaki muški. Ako je čemu, pristaneš. Ako nije, otkačiš ga. Kod vas u Banja Luku ima mnogo zombova. Sastaju se uglavnom u hotel "Bosna" i malo niže u piceriju "Langolo". Ima ih i na druga mesta. Posebno u onu novu veliku zgradu sa pozlaćene wc šolje i pepeljare od 500 evra. Ako već popustiš i legneš najvažnije je da mu na kraj uvežeš "muda u mašnu" tj. da ga onesposobiš. Samo da paziš da ne bude obrnuto, jer znaš kako naš narod veli: "Kasno se j*benom kajati".

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
12.04.2009
Poruka
1.545
[YOUTUBE]BaNF0Oy7dkc[/YOUTUBE]

zamisli nije sa roze televizije :D

i moraš da naučiš ovu pesmu ... pod obavezno

ako nekim slučajem ne možeš da izgovoriš reči, onda si definitivno zombe :)

Dobar ovaj Vangogac...do sad sam znao samo 2 pesme,evo od sada znam i trecu...Dobro zakivaju....skoro kao Rammstein...
A što se tiče teve Pinak sada ne znam ič jer mi se pomerila satelitska,slećo neki golub,dete ga ciglom gadjalo da bog da i rak ga izeo,ne'm sad pola kanala....teve Pinak extra ,pinak plus, pinak bih,pinak cinema i takoC...
Ako bude nešto važno na Farmi ili Vel'kom Bratu vi javite,da ne gacam do komšije u gumanim opancima,žuljaju me pertle,jbg kad upada blato,pokvari čičak traku pa moram da ugradim vezivne elemente.

Član
Učlanjen(a)
25.10.2009
Poruka
3.279
A što se tiče teve Pinak sada ne znam ič jer mi se pomerila satelitska,slećo neki golub,dete ga ciglom gadjalo da bog da i rak ga izeo,ne'm sad pola kanala....teve Pinak extra ,pinak plus, pinak bih,pinak cinema i takoC...
Ako bude nešto važno na Farmi ili Vel'kom Bratu vi javite,da ne gacam do komšije u gumanim opancima,žuljaju me pertle,jbg kad upada blato,pokvari čičak traku pa moram da ugradim vezivne elemente.
Goluba za preCednika! Pinak su zaposeli zombiji, još od osnivanja, preuzeli barjak od Palme... :)
Veliki brat i Farma se više ne gledaju, upali su u gomilu stajskog đubriva i otišli na izvor podno Himalaja da se operu... :dance2:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Natrag