Priručnik za odbranu i zaštitu od zombija

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Učlanjen(a)
21.05.2010
Poruka
235
Kakva izgubljena bitka, kakvo prelaženje sestro. Malo sam išla u obilazak po forum da upoznam još sveta a i ja da se prikažem. Nešto novo sam i naučila. Ne mož korak da napraviš da se ne spotakneš o kakvo zombe. Ovaj bio neki mali, takoreći, zombuljak. Ima neku blesavu frizuru, zakovrnuti rezanci, ko da pere kosu s majonezu i puši neke cigare, smrde ko da je trulo seno smotao. Ne čude me ni ti drečavo žuti u Zrenjanin, ko ni ta što jaše na metlu u Niš. Svakakvi danas izlaze napolje.

Onog na snimku, ne znam dal bi i japanske džukele razumele. Možda bi ga Ekus razumeo, mada je on više bio zadružno kljuse, tegleći konj a ne trkaći. Taj je nekad, jedino gologuz kroz prozor znao da iskoči, i preko tuđu tarabu da se prevali kad ga poteraju.

Mnogo se parazita namnožilo. Vreme je da se krene na poso.

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
06.06.2010
Poruka
167
Narode antizombijevski, šta je sa vama već dva dana? Pa nismo valjda izgubili bitku? Da niste svi prešli na njihovu stranu, jer je, što reče Radovan III, "najgore kad smo mi protiv nas"?
Već dva dana dolazim da vidim ima li kakvih izveštaja sa terena, dešava li se šta, al' nema nikoga. Zabrinula sam se... :girl_sad:
Javite se da bar znamo jesmo li svi živi. :help:

Evo ja se prijavljujem kao slepi putnik. Dođoh do raskrsnice, stojim i ne znam kuda. :dntknw: Pomagajtewacko2

Član
Učlanjen(a)
25.10.2009
Poruka
3.279
Evo ja se prijavljujem kao slepi putnik. Dođoh do raskrsnice, stojim i ne znam kuda. :dntknw: Pomagajtewacko2
Uvek ideš desno, zombiji izbegavaju da idu tim putem! :) Tamo te čekamo mi, obučimo za AZ borbu, (ali prvo proverimo, da nisi ubačeni element), vredno radiš i izvršavaš zadatke, i po malo napreduješ, pa jednoga dana, ko zna, možda postaneš i kec tref! :blum3:

Član
Učlanjen(a)
06.06.2010
Poruka
167
Uvek ideš desno, zombiji izbegavaju da idu tim putem! :) Tamo te čekamo mi, obučimo za AZ borbu, (ali prvo proverimo, da nisi ubačeni element), vredno radiš i izvršavaš zadatke, i po malo napreduješ, pa jednoga dana, ko zna, možda postaneš i kec tref! :blum3:

O, hvala ti dobri čoveče, što me uputi. Stojim ovde znaš koliko dugo. ;)
Znači, prvo mi sledi provera znanja, umeća i da nisam zomb-špijun! Dobro spremna sam....videćete da sam jedna od vaših. Treba neko meze, tortica za dobro vam došla?:)

Član
Učlanjen(a)
25.10.2009
Poruka
3.279
O, hvala ti dobri čoveče, što me uputi. Stojim ovde znaš koliko dugo. ;)
Znači, prvo mi sledi provera znanja, umeća i da nisam zomb-špijun! Dobro spremna sam....videćete da sam jedna od vaših. Treba neko meze, tortica za dobro vam došla?:)
Ne "neko meze" i "tortica", već brdo mezetluka (sa sve pršutom, duvan čvarcima, sjeničkim sirom i litrama domaćeg vina) i gomila kolača (kako torti tako i sitnih, za uz put)! Ovo je ozbiljan posao, nudi mogućnost napredovanja, izražavanja lične inicijative, pun dinamike i opasnosti! Znači nema ništa preko kumovskih i rodbinskih veza, samo ono što poseduješ kao ličnost, stručnost ćeš steći obukom i vremenom! :blum3:

Član
Učlanjen(a)
21.05.2010
Poruka
235

Ako imaš izmađu dvaest i tlideset i tli, osećaš se nesigurno i uplašeno, a željna si tople dobrodošlice, utehe i šaputavih reči koje miluju srce i dušu, prebacujemo te Rekontri. On je naš referent za izgubljene devojke i žene.

Ako to sve nisi, onda i jedna od nas tri-četiri može da te uputi.

P.S. Zanemari njegov odgovor. Malo je stidljiv da se sam preporučuje.

Član
Učlanjen(a)
06.06.2010
Poruka
167
Ne "neko meze" i "tortica", već brdo mezetluka (sa sve pršutom, duvan čvarcima, sjeničkim sirom i litrama domaćeg vina) i gomila kolača (kako torti tako i sitnih, za uz put)! Ovo je ozbiljan posao, nudi mogućnost napredovanja, izražavanja lične inicijative, pun dinamike i opasnosti! Znači nema ništa preko kumovskih i rodbinskih veza, samo ono što poseduješ kao ličnost, stručnost ćeš steći obukom i vremenom! :blum3:

Da vam od toliko hrane ne bude zlo, pa da "bogu dušu" ceo dan, a zombići čas mogu doći i....biće belaja.
Nije meni teško sve to spremiti, jes da košta, ali ja to zbog vas i vašeg zdravljayes3

Član
Učlanjen(a)
21.05.2010
Poruka
235
Da vam od toliko hrane ne bude zlo, pa da "bogu dušu" ceo dan, a zombići čas mogu doći i....biće belaja.
Nije meni teško sve to spremiti, jes da košta, ali ja to zbog vas i vašeg zdravljayes3
Nemoj mnogo da se brineš za naše zdravlje. Svi smo ješni i mada nismo pripadnici jagnjećih brigada dobro smo utrenirani kad turimo negde noge pod astal. Samo ti počni da pripremaš.

Član
Učlanjen(a)
31.10.2009
Poruka
3.068
He uhvatili onog ,,zombija" ovde u Kaludjerici to jest alkoholicar misterija resena.yes3

Član
Učlanjen(a)
21.05.2010
Poruka
235
He uhvatili onog ,,zombija" ovde u Kaludjerici to jest alkoholicar misterija resena.yes3

Čuj, Zombi Jovane. Ušao si u pogrešan film. Mi smo iz onog "Ta divna stvorenja", a ti iz " Poslednji krici savane". Vrni se dve ulice nazad pa onda na raskršću, levo. Ili nekog opet pitaj. Pogrešio si.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Natrag