Priručnik za odbranu i zaštitu od zombija

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Učlanjen(a)
12.04.2009
Poruka
1.545
Srecan mi sutra rodjendan.
bmw_1.jpg

Znam da vam nisam kolega ali nekako volim ovde da spamujem :D

PS nemojte sve da pojedete...znam da borba izgladnjuje ali treba i nešto gosti da probaju...ako dodju...

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
39.024
Za goste pravi drugu, ova je za nas. :)
I srećan ti rođendan, unapred! ;-)

Član
Učlanjen(a)
21.05.2010
Poruka
235
Zonkiju želim srećan sutrašnji rođendan a Crvenoj novi imidž.

303lgds.jpg

Član
Učlanjen(a)
17.01.2010
Poruka
749
I ja želim rođendan.
Ne, newacko2...

I ja želim SREĆAN ROĐENDAN Zonkiju.

Crvena imidž ti je SUPER, a ti Pigi....:acute:Da znaš da jesi sumnjiva po pitanju Lapidusa... Nisi li ga ti možda...prisvojila, svezala i zaključala a ključić izgubila i nećeš nam kasti gde je?
Hm...

Član
Učlanjen(a)
21.05.2010
Poruka
235
I ja želim rođendan.
Ne, newacko2...

I ja želim SREĆAN ROĐENDAN Zonkiju.

Crvena imidž ti je SUPER, a ti Pigi....:acute:Da znaš da jesi sumnjiva po pitanju Lapidusa... Nisi li ga ti možda...prisvojila, svezala i zaključala a ključić izgubila i nećeš nam kasti gde je?
Hm...

Možda. Pa šta? I on je dobar u navlačenju... osmeha sreće.

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
39.024
Pigice dušice, preduhitrila si me. A ja baš htela da vam pokažem novu opremu za borbu. :)

bettyboopboxer.gif

Hvala na lepim rečima za moj novi imidž, drago mi je da vam se dopada. :)

Član
Učlanjen(a)
22.10.2009
Poruka
688
Tu sam! Ona moja nevolja Kluni kupio motor pa sam morala da ga gledam kako vozi, pa se jadan skršio pa sam ga negovala kao Kosovka devojka... Onoj bivšoj italijanki je kupio neko ostrvo a kaže meni hoće da kupi neku malu državu pa ja tražim po ovaj medij ima li neka koja mi se dopada da joj budem gazdarica...

Vidim svašta se izdešavalo dok mene nema ali nema veze, sad sam tu!

Duša me boli što nas proverene borce stavljaju pod znak pitanja i našu odanost dovode u pitanje ali šta se sad tu može...

Idem, treba me nešto i onaj Timberlejk, zapao u stvaralačku krizu pa mora da me čuje da iz iste izađe...

Zonki srećan rođendan i da te sreća prati u životu i da budeš živ i zdrav i tako to!

Član
Učlanjen(a)
17.01.2010
Poruka
749
Možda. Pa šta? I on je dobar u navlačenju... osmeha sreće.

Ma dobro, nek ti bude. Ali nije "pa šta?". Treba nam on za fiansije, za koordinaciju akcija, objavljivanje naučnih radova, uputstava i procedura za borbu protiv zomba, za ilustraciju časopisa "AZ-nesalomivi"....A ti ga prisvojila...:blum3:.. cccc

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Natrag