Priručnik za odbranu i zaštitu od zombija

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Učlanjen(a)
17.01.2010
Poruka
749
Ej ja sam bre boss u AZ-u osnovao sam temu ali to znaci da se ima 2 muska

Ti si osnovao temu i pobegao glavom bez obzira, nismo mogli nigde da te nađemo. U međuvremenu si se pretvorio u zomba pa smo oooodavno pretsale da te računamo, to jest oduzele smo te :).

Kao što si mogao da vidiš, dok ne prođeš sve testove i iskušenja nema ništa od primanja u članstvo.yes3

Član
Učlanjen(a)
31.10.2009
Poruka
3.068
Ti si osnovao temu i pobegao glavom bez obzira, nismo mogli nigde da te nađemo. U međuvremenu si se pretvorio u zomba pa smo oooodavno pretsale da te računamo, to jest oduzele smo te :).

Kao što si mogao da vidiš, dok ne prođeš sve testove i iskušenja nema ništa od primanja u članstvo.yes3
Pa morao sam da pobegnem zombiji su mi napali kucu morao sam da se branim ali sada sam se vratio

Član
Učlanjen(a)
17.01.2010
Poruka
749
Mora da prođeš testove. Al pošto si ti osnivač nek budu skraćeni. Evo ja predlažem da izjedeš samo venac bela luka bez dalji testovi.

Ne može! Ima da prođe ceo test i to sa pooštreni kriterijumi! Ne može to tako sad ću budem pa neću budem. Nema to kod AZ. A i ovo što kazao Rekontra....da znaš Re, da je zaslužio i od tu probu :blum3:

Član
Učlanjen(a)
21.05.2010
Poruka
235
Ne može! Ima da prođe ceo test i to sa pooštreni kriterijumi! Ne može to tako sad ću budem pa neću budem. Nema to kod AZ. A i ovo što kazao Rekontra....da znaš Re, da je zaslužio i od tu probu :blum3:

Kalimerko čovek je pesnička duša, daj da malo popustimo. Pročitaj šta je sve napisao. Još samo da nađe izdavača.

A ti Zjovane to jedenje mora da bude pod superviziju Crvene a ne tako kako ti misliš. Kada duneš ima s bukvu lišće da otpadne.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Natrag