Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Obavezno budi u cjelodnevnom kontaktu sa ostalim članovima Beogradske brigade ''Otpisani'' a naročito sa pukovnikom Lapidusom i majorom Radoznala. Kao glavni strateg, pukovnik Lapidus (Tihi) ima već razrađene varijante planova za ovakve situacije. Bilo bi poželjno da se tokom dana tajno svi sastanete ali pazite da ne budete provaljeni.Nikakva druga komunikacija osim neposrednog fizičkog kontakta nije sigurna. Najbolje bi bilo da negdje odete kobajagi na burek.
Ja sam trenutno vo Makedonija gdje ostajem još dva dana. Logujem se sa tuđeg kompjutera i do večeras ne mogu stići u Bg jer imam još obaveza ovde. Ukoliko vam zatreba pomoć obratite se Novosadskoj brigadi ''Mirna Bačka'' .Osobe za vezu su major Milenčica, potpukovnik Dejki i kaplar Kluni. Oni mogu u roku od sat i po biti kod vas.
Po obavljenoj akciji očekujemo vaš izvještaj.
Tebi ću da dođem za sv. cara Konstantina ili za sv. Prokopija. Nemoj da brineš.Uf bre kaki ste! Samo na Beograđani mislite! Ko da Spasovdan i litije nema i u Niš. I kad si već vo Makedonci, mogo bi i kod nas da svrneš a ne samo Belograd i Belograđani.
Ekvuse, Ekvuse, duboko si me razočarao...
hm..da iskoristim priliku da imenujem ...Uz precednika na pokret trebalo bi se imenuje neki maršal al ferdmaršal, zbog radi vojnu kontrolu i koordiniranje na dejstva i sadejstva na jedinice i da se imentuje neki koj će se bavi s civilno pratenje na delovanje, zbog radi da ne bi bilo zloupotrebe i ubivanje naši pod okrilje borbu protiv zombovi...