Priručnik za odbranu i zaštitu od zombija

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Učlanjen(a)
14.11.2009
Poruka
11
Prijatelji beogradjani srećna slava.
Naš saborac Crvendać je u centru zbivanja. Nadamo se da će današnji dan provesti bez susreta sa zombijima.
Neka je sila Prleta i Tihog sa vama, i Mrkija naravno.

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
39.023
Equuse i Dejki, hvala i od mene.
ne brinite se, znam da se čuvam, a i nosim tešku artiljeriju sa sobom, celu opermu koju ste već videli (noge, čarapice, halterčiće, dekolteičić, a u tašnici tajno oružje).
Naravno, i Lapidus je tu, da mi čuva leđa. ;-)

Član
Učlanjen(a)
17.01.2010
Poruka
749
Obavezno budi u cjelodnevnom kontaktu sa ostalim članovima Beogradske brigade ''Otpisani'' a naročito sa pukovnikom Lapidusom i majorom Radoznala. Kao glavni strateg, pukovnik Lapidus (Tihi) ima već razrađene varijante planova za ovakve situacije. Bilo bi poželjno da se tokom dana tajno svi sastanete ali pazite da ne budete provaljeni.Nikakva druga komunikacija osim neposrednog fizičkog kontakta nije sigurna. Najbolje bi bilo da negdje odete kobajagi na burek.
Ja sam trenutno vo Makedonija gdje ostajem još dva dana. Logujem se sa tuđeg kompjutera i do večeras ne mogu stići u Bg jer imam još obaveza ovde. Ukoliko vam zatreba pomoć obratite se Novosadskoj brigadi ''Mirna Bačka'' .Osobe za vezu su major Milenčica, potpukovnik Dejki i kaplar Kluni. Oni mogu u roku od sat i po biti kod vas.
Po obavljenoj akciji očekujemo vaš izvještaj.

Uf bre kaki ste! Samo na Beograđani mislite! Ko da Spasovdan i litije nema i u Niš. I kad si već vo Makedonci, mogo bi i kod nas da svrneš a ne samo Belograd i Belograđani.
Ekvuse, Ekvuse, duboko si me razočarao...:(

Član
Učlanjen(a)
14.11.2009
Poruka
11
Nepravda, pa to ti je.
Izvini Kalimercice i tebe cestitamo Spasovdan. Nek je secno i bez zombiji.:)

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506
Uf bre kaki ste! Samo na Beograđani mislite! Ko da Spasovdan i litije nema i u Niš. I kad si već vo Makedonci, mogo bi i kod nas da svrneš a ne samo Belograd i Belograđani.
Ekvuse, Ekvuse, duboko si me razočarao...:(
Tebi ću da dođem za sv. cara Konstantina ili za sv. Prokopija. Nemoj da brineš.
Ti mene nisi. Na granici sam da ti se javim na PP.

Član
Učlanjen(a)
01.09.2009
Poruka
482
Konspiracija je na nivou...Ovde ćemo moći da štancujemo fake-zombie lične karte (sa njima prolazimo čak i kontrole Ministarstva zombutrašnjih poslova) :

Zombify Yourself | Zombie Me dot com

Uz lažnjak-mozak iz mog poslednjeg posta i ove papire koji će nas učiniti "nevidljivim",nema više prepreke za nas.Satrćemo sve zombije/zombete/skupštinske zomboloide očas posla.
Bolje grob,nego zomb !!!

...pazite se,prodrli su i na medije (pokušavaju da mobilišu mlade i naivne dušice)...

[YOUTUBE]G5bL5mZk8hk[/YOUTUBE]

Poslednja izmena:
que te vayas con el viento, como siempre
LEGEND
Učlanjen(a)
30.07.2009
Poruka
5.276
Pridružujem se čestitkama :)

Saborci i saborke više nas ništa ne može iznenaditi, razvili smo ratnu strategiju do savršenstva, tako da sada mogu, bez griže savesti, da dam neopozivu ostavku na mesto šefa na bandu...(i ako više nismo banda,:acute: već specijalna organizacija usavršena za antizombi delovanja)...
Uz precednika na pokret trebalo bi se imenuje neki maršal al ferdmaršal, zbog radi vojnu kontrolu i koordiniranje na dejstva i sadejstva na jedinice i da se imentuje neki koj će se bavi s civilno pratenje na delovanje, zbog radi da ne bi bilo zloupotrebe i ubivanje naši pod okrilje borbu protiv zombovi...
hm..da iskoristim priliku da imenujem :) ...
Lapidus - šef na bezbednosnu i informativnu antizombi agenciju,
pred Ekvusom bi se, morate priznati, Drecun i Lazanski postideli, dakle Ekvus vojnopolitički komentator (najbolji na ovim prostorima),
Ja odsvuda general na kopnena vojska (КоV)
55px-3_kov_-_general_pukovnik.gif

Krejzi, admiral na J.Prugu
55px-3_rf_-_admiral.gif

Kalimerčica vojni doktor i ministar na zdravlje

Crvendać - general vazduhoplovstva i protivvazdušne odbrane
55px-3_vpvo_-_general_pukovnik.gif

Milenčica - general-potpukovnik PVO
55px-2_vpvo_-_general_potpukovnik.gif

Radoznalica - genaral-major (KoV)
55px-1_kov_-_general_major.gif

Dejki - vice-admiral
55px-2_rf_-_vice_admiral.gif

Rekontra - kontra-admiral
55px-1_rf_-_kontra_admiral.gif

e ne mogu više, za dalje raspišite izbore...

ostavljam vam svoje "Ultimate Weapon" - kobrovača

7130c7.jpg

...ne mogu, a da ne citiram Ajnštajna...reče lepo čovek da je
najjača sila
(a to nam je i te kako u ovom kriznom trenutku potrebno)
u svemiru, mašta

pozdrav svima od bivšeg šefa na bandu i neka sila bude s vama

auxt1c.jpg

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
39.023
Summer, hvala na unapređenju, ali zar ćeš sad da nas napustiš? :-(

Učlanjen(a)
17.11.2009
Poruka
306
Hvala ti na imenovanju, Samer. Šta ćemo sad bez tebe?

Neka sila i tebe prati. Koza nostra. No pasaran!

(Evo teo sam da zamastim ova slovca, ali po običaju dugmići na poruku me ne slušaju. Zamislite da je sve masno ko burek s mesom.)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Natrag