Priručnik za odbranu i zaštitu od zombija

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Učlanjen(a)
17.01.2010
Poruka
749
Au bre Samer pa odkud ti tolki admirali. Nemoj da liječimo komplekse ko Mađari četrdeset prve sa admiralom Hortijem. Na Dunavu u Novon Sadu i Beogradu po jedan u vr' glave. Krejzi po činu treba da bude general a po formaciji komandant specijalnih jedinica. U Nišu su padobranci. Pa na Nišavu ne mogu ni dva lavora da se mimoiđu kako spada, a kad krenu kroz Sićevačku klisuru i jedan ima da zapinje. I Rekontra isto mora biti general. Prošlo ljeto sam sa tri druga debela iš'o preko Begeja. Koljena nismo ukvasili. Kakav admiral na Begeju. Zamisli admiraliret u Belom Blatu. Ili Ečkoj. A Kalimerčici bolje da si dala ministarstvo za zaštitu ćelavih od promaje nego ovo. Ta nije ona Milica Tomisavljević. A i sa hrptenjaču joj je sve u redu. Gdje ti je Kluni? Nemoj da se Milenčica naljuti.
Ostala imenovanja su u redu. I kakva sad ostavka? Dede prvo da poispravljaš ovo.

Pa nije Krejzi imentovan "admiral na Nišavu", nego na J. prugu. A po njuma plove svakaki. E, a za specijalci se slažem, to da mu se doda.
Ovo za ćelavi može, ću si prihvatim, ovde koj god oće i pokuša da živi od pošteni rad, odma` oćelavi od muku.

Član
Učlanjen(a)
19.01.2010
Poruka
684
Au bre Samer pa odkud ti tolki admirali. Nemoj da liječimo komplekse ko Mađari četrdeset prve sa admiralom Hortijem. Na Dunavu u Novon Sadu i Beogradu po jedan u vr' glave. Krejzi po činu treba da bude general a po formaciji komandant specijalnih jedinica. U Nišu su padobranci. Pa na Nišavu ne mogu ni dva lavora da se mimoiđu kako spada, a kad krenu kroz Sićevačku klisuru i jedan ima da zapinje. I Rekontra isto mora biti general. Prošlo ljeto sam sa tri druga debela iš'o preko Begeja. Koljena nismo ukvasili. Kakav admiral na Begeju. Zamisli admiraliret u Belom Blatu. Ili Ečkoj...

Nemo da si taki Equuse, pa ja sam dobijo kapetansku dozvolu u Banja Luku...Jedva sam se mimoišo s jedan dajak a i ja i on vozili na pritku, moš misliti...

Što se Nišavu tiče nije si široka a što se South Morawu tiče malo si je šira...Pa i West Morawa, već kod Big Morawu moš šibamo s pente...TZV brzi moravski gliseri...

Ma jebeš činovi, čvarci i te epolete, to ionako posle služi kad te smenu da ti gi poskidaju, najvažno da si zombi izbijemo a posle i nešto popijemo i zamezimo neki burek bar...

A i ja si volim pusti čvarci propženi s turšiju, pa kad gi zalijem s grejanu rakiju, sve mi uši gore....**bem li ti ugođaj neviđen...

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
29.04.2009
Poruka
3.068
Dobro je da nisu oni duvanski. Tu bi' ti se i ja pridružio, po cenu visokog pritiska...

Jao Lapiduse di me nadje, tu sortu najvise volem.

Duvan cvarci
DroolingSmiley.gif

1sm205drool.gif

Sta uradi sada crni Lapiduse. Sutra odo ja direkt u Zlatiborac po duvan cvarke i sjenicki sir.
1sm205drool.gif

Poslednja izmena:

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506
Ako ti odgovara nek ti bude. Što se mene tiče možete gurnete i nosač aviona u J. Moravu pa da vam opet bude poplava.

Član
Učlanjen(a)
17.01.2010
Poruka
749
Tebi ću da dođem za sv. cara Konstantina ili za sv. Prokopija. Nemoj da brineš.
Ti mene nisi. Na granici sam da ti se javim na PP.

Pa što ju ne preripiš? Sg nema vize :blum3:

Lele, kud pomenuste ovi čvarci! Lele, lele.... I ja si gi volem. Mlogo! Nego posle moram sas č`čkalice da se zanimam po zubići.

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
22.10.2009
Poruka
688
Hvala na zvanju! Oduvek sam volela da te što visoko lete spuštam na zemlju! Sasvim je u redu što Kluni nije dobio čin! On je još uvek strano lice i još uvek mora da se dokazuje...

Ps samo još uniformu da obučem....

Član
Učlanjen(a)
25.10.2009
Poruka
3.279
Ja mogu da budem i kontra-vojnik, samo dajte te čvarke i sir,i posle neku 'ladovinu! Još ako neko ponudi i rujnoga vina, ima da mu budem lični telohranitelj! :dance2:

Poslednja izmena:
Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
39.023
Dragi moji, pogledajte ovo:

Zombi rivijera

Cetvrtak, 13. maj 2010 16:28
Izvor: Mondo

U Kanu je sve dozvoljeno - krajnje neobična promocija filma "Zombie woman of Satan" na plaži tokom trajanja festivala.

view_photo.php
view_photo.php
view_photo.php
view_photo.php
view_photo.php
view_photo.php
view_photo.php
view_photo.php
view_photo.php

view_photo.php

Ako su zombice otputovale u Kan, znači da im je ovde ostao samo razulareni muški deo... Čuvajte se, i budite spremni za odbranu, ko zna šta sve može da im padne na pamet. :vorred:

Član
Učlanjen(a)
25.10.2009
Poruka
3.279
A mi muški odosmo u Kan! Mislim, ako Summer "izvuče" koji evro iz opštine, čisto da pokrijemo putne troškove! A tamo ćemo živeti od zombica, prvo ih iskoristimo a onda potepamo...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Natrag