Priručnik za odbranu i zaštitu od zombija

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
que te vayas con el viento, como siempre
LEGEND
Učlanjen(a)
30.07.2009
Poruka
5.276
Summer, hvala na unapređenju, ali zar ćeš sad da nas napustiš? :-(

ma ne...samo dajem ostavku na šefa...

Hvala ti na imenovanju, Samer. Šta ćemo sad bez tebe?
Neka sila i tebe prati. Koza nostra. No pasaran!

(Evo teo sam da zamastim ova slovca, ali po običaju dugmići na poruku me ne slušaju. Zamislite da je sve masno ko burek s mesom.)
zamislila :)
nešto razmišljam...mogu sada da budem vladar iz senke (iliti 'ladovine), može i tako... ;) :D
Koza nostra. No pasaran!

Učlanjen(a)
17.11.2009
Poruka
306
Samer je imenovana za Sivu Eminenciju, da vlada iz lada!

Živela Siva Eminencija!

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
17.01.2010
Poruka
749
Danas, kada postajem pionir, dajem....Ne, ne, nije ovako.wacko2

Danas, kada postajem ministar, dajem obećanje, da se neću zombovati po Nemačkoj na aperacije od kičmu! yes3

Član
Učlanjen(a)
01.09.2009
Poruka
482
Fala vi Siva Eminencijo na imenovanju,al´ja nisam rođen da budem Koča Popović - ja sam ti više za Hitman 47 style (laka koraka k´o Bruce Lee u gnezdo na zmajevi i ruke teške k´o četvrti Roki).Prepuštam mesto onima koji više od mene vole slikanje za novine ,a ja otpuzah dalje prema neprijateljskim linijama...
Sad´ me vidiš - sad´me ne vidišššššššššš...

Učlanjen(a)
29.04.2009
Poruka
3.068
Svasta se izdogadjalo dok nisam bila tu.

Summer hvala na unapredjenju. Samo ne znam kako ce cvarci da mi stoje, da se ne zeznem pa ih izedem sve.:vorred: Volem cvarke vise nego leba da jedem. :dntknw:

Učlanjen(a)
17.11.2009
Poruka
306
Svasta se izdogadjalo dok nisam bila tu.

Summer hvala na unapredjenju. Samo ne znam kako ce cvarci da mi stoje, da se ne zeznem pa ih izedem sve.:vorred: Volem cvarke vise nego leba da jedem. :dntknw:

Dobro je da nisu oni duvanski. Tu bi' ti se i ja pridružio, po cenu visokog pritiska...

Član
Učlanjen(a)
19.01.2010
Poruka
684

.....Krejzi, admiral na J.Prugu
55px-3_rf_-_admiral.gif

.......................................​

.....ostavljam vam svoje "Ultimate Weapon" - kobrovača​

7130c7.jpg
'Fala na činovi i inaguraciju, će si opravdam ovaj admiralski čin s' uzvodno teranje čamac na motku od Trstenik do Vrnjci po West Morawu...I tam' će si izvedemo neku pokaznu vežbicu uparađenu za ovu priliku...
Što se "kobrovaču" tiče, pre dve, tri godine sam i'cepio jedno dva politrenjaka od kilo, s dotični osvežavajući alkoholni napitak i kako vidite još sam si pri zdravu pamet, bar si ja tako mislim... Navedena "kobrovača" je bila Made in Vietnam...Doduše imala si je i neke razne travke po sebe al' nije marila, moš su bili neki ubavi medikamenti ...

Po pitanje ovaj oficirski čin, odma' da kažem, da sa rezignaciju nejgolemu odbivam benificirani radni staž...Ako sam do sad proveo cel' radni vek po državne i javne kuće, bez da me benificiraju zbog rad sa koje kak'i zombovi i zombike, sad pa neću iz inat...Terenski dodatak odmah prepisujem na Humanitarni fond "Žrtve Pink kulture" da se pomogne na osakaćeni...

A sad odo da obiđem reon Gabrovačku reku s akcenat na ušćé u NIšavu...

No pasaran! Viva la revolucion!

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506
Au bre Samer pa odkud ti tolki admirali. Nemoj da liječimo komplekse ko Mađari četrdeset prve sa admiralom Hortijem. Na Dunavu u Novon Sadu i Beogradu po jedan u vr' glave. Krejzi po činu treba da bude general a po formaciji komandant specijalnih jedinica. U Nišu su padobranci. Pa na Nišavu ne mogu ni dva lavora da se mimoiđu kako spada, a kad krenu kroz Sićevačku klisuru i jedan ima da zapinje. I Rekontra isto mora biti general. Prošlo ljeto sam sa tri druga debela iš'o preko Begeja. Koljena nismo ukvasili. Kakav admiral na Begeju. Zamisli admiraliret u Belom Blatu. Ili Ečkoj. A Kalimerčici bolje da si dala ministarstvo za zaštitu ćelavih od promaje nego ovo. Ta nije ona Milica Tomisavljević. A i sa hrptenjaču joj je sve u redu. Gdje ti je Kluni? Nemoj da se Milenčica naljuti.
Ostala imenovanja su u redu. I kakva sad ostavka? Dede prvo da poispravljaš ovo.

Učlanjen(a)
17.11.2009
Poruka
306
Dakle, Samer, nema ti druge - Kam bek tu Majdanpek! Uzgred, Velkam bek!

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Natrag