Priručnik za odbranu i zaštitu od zombija

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Učlanjen(a)
17.11.2009
Poruka
306
xxx

Kalimerčice, mislim da je Ekvus na tajnom zadatku u dubokoj ilegali negde na jugu, pa ako zagusti, pošalji mu ličnu poruku, mislim da je i vrlo mobilan u ovom trenutku i može lako da pritekne u pomoć protiv zombova.
Rekontro, budi spreman i ti. Ja sam u samom središtu situacije i očekujem razvoj... Pazi, snimili su Najveće hitsove...

Da nisam ja ovde promašio temu...?

Član
Učlanjen(a)
25.10.2009
Poruka
3.279

Rekontro, budi spreman i ti. Ja sam u samom središtu situacije i očekujem razvoj... Pazi, snimili su Najveće hitsove...

Da nisam ja ovde promašio temu...?
Nisi, to je najorganizovanija grupa zombija, uvlači se deci pod kožu, hipnotišu ih i zaglupljuju! "Najveće hitsove"? Pa snimili bi sebe i kako hrču noću, samo da pokupe lovu...

Član
Učlanjen(a)
17.01.2010
Poruka
749
Učlanjen(a)
17.11.2009
Poruka
306
Ja na neviđeno uzimam sve gde piše da služi za protiv zambove!!!

Dodato posle 3 minuta:
--------------------------------------------------------------------------

Uz pesmu:

722588]The Zombies - Greatest Hits 1964-1968 (2002)

Dodato posle 4 minuta:
--------------------------------------------------------------------------

Evo, proveravao sam, pokvarili su mi repetiror za specijalne A-Z radio-transfere. I sad ne mogu da prikažem njihovu ploču!!!
To su Oni!!!

722588]The Zombies - Greatest Hits 1964-1968 (2002)

Poslednja izmena:
Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
39.023
Dragi moji, iz pouzdanih izvora (javio mi Pustolov noćas), saznala sam da se danas spremaju da napadnu centar Beograda. Pošto je Spasovdan, ići će litija, što je idealno da se umešaju u siroti narod koji ništa ne sumnja i napadnu sa svih strana.
Biće čupavo... :vorred:

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506
Dragi moji, iz pouzdanih izvora (javio mi Pustolov noćas), saznala sam da se danas spremaju da napadnu centar Beograda. Pošto je Spasovdan, ići će litija, što je idealno da se umešaju u siroti narod koji ništa ne sumnja i napadnu sa svih strana.
Biće čupavo... :vorred:
Obavezno budi u cjelodnevnom kontaktu sa ostalim članovima Beogradske brigade ''Otpisani'' a naročito sa pukovnikom Lapidusom i majorom Radoznala. Kao glavni strateg, pukovnik Lapidus (Tihi) ima već razrađene varijante planova za ovakve situacije. Bilo bi poželjno da se tokom dana tajno svi sastanete ali pazite da ne budete provaljeni.Nikakva druga komunikacija osim neposrednog fizičkog kontakta nije sigurna. Najbolje bi bilo da negdje odete kobajagi na burek.
Ja sam trenutno vo Makedonija gdje ostajem još dva dana. Logujem se sa tuđeg kompjutera i do večeras ne mogu stići u Bg jer imam još obaveza ovde. Ukoliko vam zatreba pomoć obratite se Novosadskoj brigadi ''Mirna Bačka'' .Osobe za vezu su major Milenčica, potpukovnik Dejki i kaplar Kluni. Oni mogu u roku od sat i po biti kod vas.
Po obavljenoj akciji očekujemo vaš izvještaj.

Poslednja izmena:
Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
39.023
Equuse, ništa ne brini, pukovnik Lapidus i ja već imamo ugovoren sastanak (vreme i mesto su strogo čuvana tajna, ni mi još ne znamo gde i kad), a Radoznalica je na tajnom zadatku, tako da ne znam da li će stići, ali bićemo u kontaktu.
Ovo danas mora da bude 100% uspešno, pošto je mnogo ljudi u opasnosti.
Izveštaj podnosimo sutra, kad se sve stiša, i kad budemo znali na čemu smo.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Natrag