Član
- Učlanjen(a)
- 17.01.2010
- Poruka
- 749
Ajd' onda da se i mi prerušimo, počnemo da izigravamo zombije, pa ko koga do'vati!
he, he . Da znaš da ti ideja uopšte nije loša!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Ajd' onda da se i mi prerušimo, počnemo da izigravamo zombije, pa ko koga do'vati!
Nisi, to je najorganizovanija grupa zombija, uvlači se deci pod kožu, hipnotišu ih i zaglupljuju! "Najveće hitsove"? Pa snimili bi sebe i kako hrču noću, samo da pokupe lovu...
Rekontro, budi spreman i ti. Ja sam u samom središtu situacije i očekujem razvoj... Pazi, snimili su Najveće hitsove...
Da nisam ja ovde promašio temu...?
Sestre i braćo iz Protiv-Zombi Pokreta,dobar glas se daleko čuje - nismo više sami :
Essential Gear to Survive a Zombie Attack | Cool Material
Neki privrženici ideji dobre zarade uvek i na svakom mestu rešiše da nas i druge zainteresovane obezbede neophodnim anti-zombi potrepštinama.Požurite dok traju prolećne rasprodaje !
Obavezno budi u cjelodnevnom kontaktu sa ostalim članovima Beogradske brigade ''Otpisani'' a naročito sa pukovnikom Lapidusom i majorom Radoznala. Kao glavni strateg, pukovnik Lapidus (Tihi) ima već razrađene varijante planova za ovakve situacije. Bilo bi poželjno da se tokom dana tajno svi sastanete ali pazite da ne budete provaljeni.Nikakva druga komunikacija osim neposrednog fizičkog kontakta nije sigurna. Najbolje bi bilo da negdje odete kobajagi na burek.Dragi moji, iz pouzdanih izvora (javio mi Pustolov noćas), saznala sam da se danas spremaju da napadnu centar Beograda. Pošto je Spasovdan, ići će litija, što je idealno da se umešaju u siroti narod koji ništa ne sumnja i napadnu sa svih strana.
Biće čupavo... :vorred: