Priručnik za odbranu i zaštitu od zombija

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Učlanjen(a)
17.11.2009
Poruka
306
xxx

Auh, pa vi razvijate plan ratovanja u sasvim novim pravcima.

Što se mene tiče, držim svoj položaj postojano kano klisurina.

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506
Izvini, ali ja tako zovem MAriju Serifovic. smile3

Primecene su velike grupe zombija iz pravca Arene kako se krecu ka centru grada. Napad ide sa NB u tri pravca, stari zeleznicki most, Brankov most i Gazela.
Hmm... To je Lapidusov kraj. Ali koliko znam on je uzeo slobodno veče i uživa u slatkom noćnom životu. Postavićemo im zasjedu drugi put.

Učlanjen(a)
29.04.2009
Poruka
3.068
Ne sekirajte se radim nocnu narednih 7 dana pa cu ja da vas cuvam.

Dodato posle 2 minuta:
--------------------------------------------------------------------------

Trebalo bi ih potepati dok su na gomili, nečim efikasnijim od batine, možda ih poprskati kakvom hemijom? :dntknw:
A posle udariti na jednog od stubova zombija, bivšeg harmonikaša, nastalog u grehu...
:bomb:

Sto se tice hemije to je malo teze. Da ih strpamo u GSP u spicu pa ce sami da se poguse. :vorred:

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
17.11.2009
Poruka
306
Ekuse, Ekuse, ne odavaj mi položaj.

Ako ne znaju gde sam, mogu da ih gađam odakle oću.

Učlanjen(a)
29.04.2009
Poruka
3.068
Ako naletite na ovu personu ne prlazite joj veoma je opasna. Nosi dve eksplozivne silikonske bombe.

pamela-stigla-crnu-goru.jpg

Znam da ce ova informacija iznervirati musku populaciju ali i za to ima leka.

nepizdin-web.jpg

Član
Učlanjen(a)
25.10.2009
Poruka
3.279
Zombijevsko telo je sklono propadanju, tako se i kod dotične bombašice desio proces splašnjavanja, povlačenja otoka, izduvavanja, te više nema "magnetsko" dejstvo na ljude i predstavlja lak plen...

Učlanjen(a)
17.11.2009
Poruka
306
Hej, mi se zezamo, a oni pevaju! Eto u odsudnom trenutku ne slušaju me dugmići, ali tu je atresa. Ko ne veruje nek proveri!

722588]The Zombies - Greatest Hits 1964-1968 (2002)

722588]The Zombies - Greatest Hits 1964-1968 (2002)

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
17.01.2010
Poruka
749
ALARMANTNO!

Uh, narode, zombovi se masovno prerušavaju. Sve ih je teže i teže prepoznati!!! Ili su to možda naši koji su se prekonoć zarazili. Virus nema period inkubacije, kako stvari stoje, odma stupa u akciju. Lele! Drž` te se! Jedva se izbavih sad od jednog.

Odma` se mora menja taktika, bar u naš rejon. Ne valja kad si na raskrsnicu, a bez skretnicu...:dntknw:

Član
Učlanjen(a)
25.10.2009
Poruka
3.279
Ajd' onda da se i mi prerušimo, počnemo da izigravamo zombije, pa ko koga do'vati! :)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Natrag