Priručnik za odbranu i zaštitu od zombija

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506
Ako naidje ovaj medenjak posaljite ga kod mene
girl_sigh.gif

44_cs_10.jpg

Pa ovaj nema više od dvaest. Moš mama da mu budeš. A i taj tvoj mačor što je utripovo da je Kerber. Nemoj da ga obagavi kad ga pošaljem.

Učlanjen(a)
29.04.2009
Poruka
3.068
Pa necu ja da ga pojedem, samo da ode do prodavnice da mi kupi jednu motku. Vandredne mere ONO i DSZ :D

Volim kad me sluzi piletina :D

Nisam ja kriva sto sam usvojila kuce u telu macke. :lol:

Poslednja izmena:
que te vayas con el viento, como siempre
LEGEND
Učlanjen(a)
30.07.2009
Poruka
5.276
Bolje s neokrajcovanu letvu po grbinu da ga dopraviš...
:girl_haha: :haha:​
krejzi podsetio si me na kremasku kobru...letva iz ograde sa sve ekserima, a može i parmak, isto od ograde, eto rešenja kako rasterati one stonoge, a mož' da se upotrebi i za tamanjenje zombova, nebito da li je domaća ili švabska kičma

Da predstavim novo oružje :D
Kremanska kobra
Vrsta hladnog oružja, spontalno nastala u tučama na seoskim svadbama. To je, zapravo, letva izvaljena iz ograde u afektu i ima dva zarđala i povijena eksera.
Kremanci su poznati u zlatiborskom kraju kao prgavi momci, pa je svaka svadba u Kremnima važila za događaj visokog rizika, gde obično dežura policijska marica, a neretko i kola hitne pomoći. Prosto se retko ko vrati sa veselja, a da nema par ujeda ovih kobri.
Jednom prilikom je izvesni Milutin rešio da svoju svadbu učini bezbednijom od ostalih. U svaku letvu je zakucao još po jedan ili dva eksera, kako bi sprečio potezanje kremanskih kobri u mogućoj tuči. Međutim, to ne spreči kršne Kremance da pokidaju ogradu i bi tuča krvavija od svih do tad. Tako je na stala KREMANSKA KRALJEVSKA KOBRA.

Ako se slučajno zateknete u ovom prelepom zlatiborskom selu, izbegavajte kafane, a svadbe zaobilazite kao minsko polje.

Ako Vam se u bilo kakvom nesporazumu neki meštanin obrati rečima:
"NEMO' DA TE GUJA PEČI!!"
-shvatite ga krajnje ozbiljno, mada je već obično kasno.

"Kobre" u Kremnima

UZICE---Kremna3---S_-Jovici_midi.jpg
404404280_f546404f48_midi.jpg

Kremaske kobre zimi
icon10.gif

Zima_20taraba_midi.jpg
Izvor: vukajlija.com

Član
Učlanjen(a)
25.10.2009
Poruka
3.279
Vidim ja kako se organizacija ojačava i sprema za borbu, počele su da padaju maske... Ovde bi neki da love zombije iz drugih pobuda i namera, da zadovolje svoje apetite, ne mareći za opšte dobro... Trebali bi malo da "pročešljamo" redove, da od boraca protiv zla ne postanemo hedonisti i perverznjaci... :blum3:

Član
Učlanjen(a)
17.01.2010
Poruka
749
Vidim ja kako se organizacija ojačava i sprema za borbu, počele su da padaju maske... Ovde bi neki da love zombije iz drugih pobuda i namera, da zadovolje svoje apetite, ne mareći za opšte dobro... Trebali bi malo da "pročešljamo" redove, da od boraca protiv zla ne postanemo hedonisti i perverznjaci... :blum3:

Pažnja je oslabila, nastupa opuštanje, uz zaborav ideje...To je još jedan od načina na koji su nas kontrolisali i kontrolišu zombovi. Taman dobijemo na m*c a ono se desi rasplinjavanje...I OBAVEZNO se ubacuju nove igre na sreću. Po broju i vrsti "nagrada" koje se dele može se naslutiti ozbiljnost situacije.

Iz ovih razloga prelazim u strogu ilegalu (počeli su da mi šalju na kućnu adresu nekakve, ako...onda 10% popusta...tra la la...)

Koza nostra. No kuku lele i mama mia!

Učlanjen(a)
17.11.2009
Poruka
306
Pažnja je oslabila, nastupa opuštanje, uz zaborav ideje...To je još jedan od načina na koji su nas kontrolisali i kontrolišu zombovi. Taman dobijemo na m*c a ono se desi rasplinjavanje...I OBAVEZNO se ubacuju nove igre na sreću. Po broju i vrsti "nagrada" koje se dele može se naslutiti ozbiljnost situacije.

Iz ovih razloga prelazim u strogu ilegalu (počeli su da mi šalju na kućnu adresu nekakve, ako...onda 10% popusta...tra la la...)

Koza nostra. No kuku lele i mama mia!

Ma samo ti svrati ovde, kod antizombista, Kalimerčice. Javljam se sa terena, saznao sam za te bagatel-ponude i ja sam ih imao u početku, ali samo ti dođi ovde kod svoji antizombisti, svi će te branu. Ti zombovi ovde ne svraćau.
Ostani na liniji i ne boj se ništa...

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Natrag