Ako naidje ovaj medenjak posaljite ga kod mene
Pa ovaj nema više od dvaest. Moš mama da mu budeš. A i taj tvoj mačor što je utripovo da je Kerber. Nemoj da ga obagavi kad ga pošaljem.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Ako naidje ovaj medenjak posaljite ga kod mene
Bolje s neokrajcovanu letvu po grbinu da ga dopraviš...
Kremanska kobra
Vrsta hladnog oružja, spontalno nastala u tučama na seoskim svadbama. To je, zapravo, letva izvaljena iz ograde u afektu i ima dva zarđala i povijena eksera.
Kremanci su poznati u zlatiborskom kraju kao prgavi momci, pa je svaka svadba u Kremnima važila za događaj visokog rizika, gde obično dežura policijska marica, a neretko i kola hitne pomoći. Prosto se retko ko vrati sa veselja, a da nema par ujeda ovih kobri.
Jednom prilikom je izvesni Milutin rešio da svoju svadbu učini bezbednijom od ostalih. U svaku letvu je zakucao još po jedan ili dva eksera, kako bi sprečio potezanje kremanskih kobri u mogućoj tuči. Međutim, to ne spreči kršne Kremance da pokidaju ogradu i bi tuča krvavija od svih do tad. Tako je na stala KREMANSKA KRALJEVSKA KOBRA.
Ako se slučajno zateknete u ovom prelepom zlatiborskom selu, izbegavajte kafane, a svadbe zaobilazite kao minsko polje.
Ako Vam se u bilo kakvom nesporazumu neki meštanin obrati rečima:
"NEMO' DA TE GUJA PEČI!!"
-shvatite ga krajnje ozbiljno, mada je već obično kasno.
"Kobre" u KremnimaIzvor: vukajlija.com
Kremaske kobre zimi
Pa necu ja da ga pojedem, samo da ode do prodavnice da mi kupi jednu motku. Vandredne mere ONO i DSZ
Ima on batinu. Ne treba da kupuje. Al nije za tebe.
VAma muskima sex ne izlazi iz glave.
Vidim ja kako se organizacija ojačava i sprema za borbu, počele su da padaju maske... Ovde bi neki da love zombije iz drugih pobuda i namera, da zadovolje svoje apetite, ne mareći za opšte dobro... Trebali bi malo da "pročešljamo" redove, da od boraca protiv zla ne postanemo hedonisti i perverznjaci... :blum3:
Pažnja je oslabila, nastupa opuštanje, uz zaborav ideje...To je još jedan od načina na koji su nas kontrolisali i kontrolišu zombovi. Taman dobijemo na m*c a ono se desi rasplinjavanje...I OBAVEZNO se ubacuju nove igre na sreću. Po broju i vrsti "nagrada" koje se dele može se naslutiti ozbiljnost situacije.
Iz ovih razloga prelazim u strogu ilegalu (počeli su da mi šalju na kućnu adresu nekakve, ako...onda 10% popusta...tra la la...)
Koza nostra. No kuku lele i mama mia!