Priručnik za odbranu i zaštitu od zombija

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Učlanjen(a)
22.10.2009
Poruka
688
Dejki radi u osnovnoj i eq pu, pu daleko bilo!

A to za nedosanjani san... Pa šta misliš što mi Amerikanci ne daju vizu? Kad bih ja tamo stigla, mnogi brakovi bi bili razvedeni, mnogi muški zavedeni... Nego, ne daju Amerikanke...

Nisam ja u opšte da proveravam te mlađe! Nekako mi to, šta ja znam deca... Ti eq kriv što ja prelazim na "pačiće", zabrinuo si me da stariji ne daju adekvatne reakcije zombijske tj da nisu u stanju ni zombiji da postanu!

Učlanjen(a)
17.11.2009
Poruka
306
Lapiduse krene ekspresno da proizvodis vakcine jer je plan otkriven.

Zadatak Zjovana je bio da nam skrene paznju sa FB generacije. Oni su zombiji a ne Zjovan i drugari.:vorred:

Zjovan je FB placenik.:dntknw:

Ma Fejs je odavno provaljen, Radoznalice. Ako neko od naših i pređe kod njih, ionako nam ne bi bio koristan. Ne brini. Torlak radi.
Nego ja pošto sam zadnjih dana stalno po terenu, razmišljam da postanem slobodni lovac na ucenjene zombije (a to su svi); nešto kao Vesli Snajps u onoj Marvelovsko-Blejdovskoj trioloziji o vampirima i da Štabu povremeno podnosim izveštaje koliko zomba sam pozombo i syebendiso u međuvremenu. Kao i da primam uputstva pomenutog i dotičnog Štaba.
A biću i u stalnom radio-kontaktu sa Ekusom.
A Zjovan je ionako odavno puko ko petarda.
Javljam se kasnije. Koza nostra. No pasaran.

Poslednja izmena:

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506
Dejki radi u osnovnoj i eq pu, pu daleko bilo!

A to za nedosanjani san... Pa šta misliš što mi Amerikanci ne daju vizu? Kad bih ja tamo stigla, mnogi brakovi bi bili razvedeni, mnogi muški zavedeni... Nego, ne daju Amerikanke...

Nisam ja u opšte da proveravam te mlađe! Nekako mi to, šta ja znam deca... Ti eq kriv što ja prelazim na "pačiće", zabrinuo si me da stariji ne daju adekvatne reakcije zombijske tj da nisu u stanju ni zombiji da postanu!

Znao sam da sam usro motku.

Vidiš ti te đubradi. Neće da daju vizu. Frustrirane i ljubomorne Amerikanke.
Ništa zato. Drmaj ti Bačkom. I šire.

Ja sam samo izrazio sumnju. Mož da bude i ne mora. Uostalom što si žuljala stolicu četiri-pet godina u onoj prvoj zgradi na Limanu? Ako sa tolikim znanjem ne možeš da nađeš ekstrakt iz čarobne travke, evo ja da ti pomognem. Spanać i Maka. To je ona repa sa Anda. Nipošto ne daj Kluniju da koristi Vijagru. Može čuka da mu otkaže pa ćeš do kraja života biti u trilemi jel zbog silne ljubavi i čežnje za tobom, zbog Vijagre il je nešto treće.
Prvo recept provjeri na tom tvom. Ako te rasturi ko Bugarsku skupštinu, da poslije njega nemaš snage ni da se otreseš ko kokoš poslije pjevca, onda djeluje. Odma mu uskrati terapiju i čuvaj je za Klunija. Ne valja ni da se taj tvoj previše napreže. Vidiš da je jadan danas zaglavio u Hitnoj.

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
22.10.2009
Poruka
688
Pa naravno da je zaglavio u Hitnoj od silne palpacije i predanosti i posvećenosti našoj stvari! Taj kad nešto krene kao dete na trešnju...

E, sad ja nisam baš za travke za lečenje - ja sam ti više za one travke tzv trovačice...

Vijagra ne dolazi u obzir! Mislim, ako mu pored ovakve žene treba pomagalo, ovoj ženi ne treba takav muškarac! Punktum (što bi kazli u ovim krajevima)...

Deki i dalje nije zombi, nisu one silne zombice uspele da prevedu na suprotnu stranu (mislim i predanost mora da ima granice!)! Nema šanse! Ne dozvoljavam! (a i travke pobrljavke držim u pripravnost...)

Dekiju ne trebaju travke... Ima mene...

ps da sam se ja od početka bavila Klunijem taj bi kuću kupio na Zlatiboru ili odmah do Kusturice a ne u Italiji i vodao se sa onom... Uh...

que te vayas con el viento, como siempre
LEGEND
Učlanjen(a)
30.07.2009
Poruka
5.276
Najnoviji izveštaj sa terena:

Bila sam u obilasku terena u reonu i primetila zapanjujuću stvar. Broj zombita se drastično smanjio u odnosu na dosadašnju situaciju. Polen, cvetići i sunce uz dekolteje, lepršave duge kose, čarapice i nožice izgleda ima u našoj borbi mnogo više učinka, nego naše, do sada, delotvorne metode.

Moram priznati da sam zbunjena opadanjem broja zaraženih, ali mora se uzeti u obzir i Lapidusova vakcina koja izgelda deluje, mada on do sada nije podneo izveštaj.

Pretpostavljam da su je u tajnosti testirali da bi videli kako deluje, kako bi kasnije izašli u javnost ako deluje, s pozitivnim rezultatima, ili negirali da su je koristili ako ne valja. (Oproban recept...)

o da, vakcina i te kako deluje...samo ne znam sta sada da radim dvoriste mi puno stonoga i gusenica...o tome nismo razmisljali kada je vakcina pravljena...izgleda nam je bilo bitnije da sacuvamo planetu od zombova...ne razmišljajući do kakvih nus pojava može doći zbog konzumiranja tzv. biserke i mozgotresa... :girl_wacko:

Ma Fejs je odavno provaljen, Radoznalice. Ako neko od naših i pređe kod njih, ionako nam ne bi bio koristan. Ne brini. Torlak radi.
Nego ja pošto sam zadnjih dana stalno po terenu, razmišljam da postanem slobodni lovac na ucenjene zombije (a to su svi); nešto kao Vesli Snajps u onoj Marvelovsko-Blejdovoskoj trioloziji o vampirima i da Štabu povremeno podnosim izveštaje koliko zomba sam syebendiso u međuvremenu. Kao i da primam uputstva pomenutog i dotičnog Štaba.
A Zjovan je ionako odavno puko ko petarda.
Javljam se kasnije. Koza nostra. No pasaran.

Lapidus imaš moje odobrenje ... neka sila bude s tobom yes3

javljam se kasnije...odoh da tamanim stonoge...
Koza nostra. No pasaran.

Učlanjen(a)
17.11.2009
Poruka
306
To mi liči na maslo onog prevejanog zombija što je otišao u Njemačku da operiše kičmu. Taj stalno nešto muti sa vakcinama.

Ma meni se sve čini da je taj zombi sa švapskom kičmom jedan od onih iz zombovskog glavnog Štaba. Njega bi trebalo što pre na preki sud. To jedna samozadovoljna i prepotentna zombovska bitanga. Ako ga sretnem u lovnoj sezoni koju sam upravo otvorio, prvo ću da pucam, pa onda da pitam zašto je išao tamo i radio ono...

Član
Učlanjen(a)
22.10.2009
Poruka
688
Ma meni se sve čini da je taj zombi sa švapskom kičmom jedan od onih iz zombovskog glavnog Štaba. Njega bi trebalo što pre na preki sud. To jedna samozadovoljna i prepotentna zombovska bitanga. Ako ga sretnem u lovnoj sezoni koju sam upravo otvorio, prvo ću da pucam, pa onda da pitam zašto je išao tamo i radio ono...

Ma nije on opravljao samo kičmu... Ko zna šta je sve radio... Zombiji su krhki, lako lome neke stvari i ostaju bez njih (kičma, obraz...)

Naravno da ćeš prvo da pucaš!

Član
Učlanjen(a)
19.01.2010
Poruka
684

Bolje s neokrajcovanu letvu po grbinu da ga dopraviš...

Učlanjen(a)
29.04.2009
Poruka
3.068
Vidim da vam moral opada.

[ame="http://www.youtube.com/watch?v=DmV0TcTNJ3o&feature=related"]http://www.youtube.com/watch?v=JEmhhJuMXR0&playnext_from=TL&videos=hrJzGzFiEvE[/ame]

Ako naidje ovaj medenjak posaljite ga kod mene
girl_sigh.gif

44_cs_10.jpg

[ame="http://www.youtube.com/watch?v=DmV0TcTNJ3o&feature=related"] [/ame]

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Natrag