Priručnik za odbranu i zaštitu od zombija

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Učlanjen(a)
19.01.2010
Poruka
684
:girl_haha: :haha:
krejzi podsetio si me na kremasku kobru...letva iz ograde sa sve ekserima, a može i parmak, isto od ograde, eto rešenja kako rasterati one stonoge, a mož' da se upotrebi i za tamanjenje zombova, nebito da li je domaća ili švabska kičma

Kako vidim već smo počeli i da imamo razne jedinice:

1.BHPZ (biološko-hemijska protiv zombe) defanzivna jedinica, stacionarna jedinica, s dobru psiofizičku pripremu da ne odstupa i kad je neprijatelj međ nji, najčešće dobro snabdevena s "izuvaču", "mozakpropiraču" i "obneđivaču" u godža količine a u isto vreme je dobro ovladala sa AS (anti serum) pročišćavanjem sopstvenih redova. Najladnokrvni ne uzmicaju do kraj pa kaki god da je...

2.LPPZ (laka pešadijska protiv zombe) desantna jedinica, opremena sa nevatreno oružje i oruđe (razni modeli od letve, kolci,parmaci, močuge, kurble i pajseri), s tim što neki drveni modeli mož budu i filigranski nadžidžgani sa ekseri, što normalni, što zakrivljeni i naravno mož budu i zarđani. Odlični za noćna dejstva jer se pri delovanje čuju samo tupi udarci, ne se diza larma...

3.TPPZ (teška pešadijska protiv zombe) jedinica nastupa posle LPPZ i dotepava, nedotepani zombovi, s kubure, krateži, tandžare i prangije. Punjenja na municiju razna, al najčešće s đuveznu ljutu papriku.

4.IIIiDJ (izviđačko infiltratorsko informatorska i dezinformatorska jedinica) zbira razni abrovi i dezorijentisa zombovi u lični kontakti bliske vrste il u pokušaji ostvarivanja bliski kontakti kako s muški zombovi tako i s ženske zombe

5.PPIV (pionirsko pešadijska izviđački vod), jedinica stacionirana u skloništa vrz i niz Kaluđericu, proviruje retko i slabo izveštava...Još u razvoju.

6.BAZA (bezbednosna anti zomb ajdžensi) najmanja jedinica deluje u sistemu tzv crne jedinke max dvojke.Od oružje svašta koristu, kod nji ranjeni nema sam potepani zombovi.Često deluju u sklopu IIIiDJ al pak samostalno večim delom.

Uz precednika na pokret trebalo bi se imenuje neki maršal al ferdmaršal, zbog radi vojnu kontrolu i koordiniranje na dejstva i sadejstva na jedinice i da se imentuje neki koj će se bavi s civilno pratenje na delovanje, zbog radi da ne bi bilo zloupotrebe i ubivanje naši pod okrilje borbu protiv zombovi...

Inače brate i saborcu Equusu. sam si mimohodnuo pored neku radionicu za popravku na teretni vagoni u Prijedor...Bem ti čudo, ti će si imaš golem poso da si omlatiš onolki zombovi tam... Zaštitili se s nepopraveni vagoni ko s barikade, ne mož gi se priđe, jedino ne kapiraju da vreme radi za nas, pa kad si istrunu ti vagoni ima gi izgazimo ko mače muškatlu...

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
17.01.2010
Poruka
749
Ma samo ti svrati ovde, kod antizombista, Kalimerčice. Javljam se sa terena, saznao sam za te bagatel-ponude i ja sam ih imao u početku, ali samo ti dođi ovde kod svoji antizombisti, svi će te branu. Ti zombovi ovde ne svraćau.
Ostani na liniji i ne boj se ništa...

Hvala kolezi i saborcu Lapidusu na podršci i utešci (utehi). Napadi su učestali. Nepravda pa to ti je!

Kalimero!

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506
Inače brate i saborcu Equusu. sam si mimohodnuo pored neku radionicu za popravku na teretni vagoni u Prijedor...Bem ti čudo, ti će si imaš golem poso da si omlatiš onolki zombovi tam... Zaštitili se s nepopraveni vagoni ko s barikade, ne mož gi se priđe, jedino ne kapiraju da vreme radi za nas, pa kad si istrunu ti vagoni ima gi izgazimo ko mače muškatlu...

Zahvaljujem se pukovniku Krejziju na inteligentnom zapažanju i još promućurnijem zaključku.

U sinoćnjoj akciji u rejonu ''Kolska radionica'' (inficirano preduzaće za popravak teretnih vagona), naš tim za specijalne operacije naoružan batinama je do nogu potukao mnogobrojne zombove, koji su glodali osovine vagona i točkove.
Akcija je više puta odgađana zbog nemogućnosti nabavke jenoobrazne radne uniforme za naše specijalce. Tačnije, potpuno crne kombinezone sa kapuljačama smo uspjeli da sašijemo po mjeri, ali je dobavljač za obuću tek prekjuče uspio da obezbjedi sedam pari crnih cipela u brojevima od 48-52, koji su bili potrebni našim odabranim momcima.U mnogobrojnim ispitivanjima je bezbroj puta potvrđeno da ''crne cipele i tvrda batina ne izlaze iz mode''. Nikad. Zbog toga svi muški članovi AZP-a nose crne cipele.
Ovom prilikom se izvinjavamo zbog neugodnosti i straha koji su pretrpjeli baskućnici koji mnogobrojne vagone koriste kao prenoćište, kao i ljubavnim parovima koji iste koriste u neke druge svrhe, a kojih je sinoć bilo u velikom broju.

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
19.01.2010
Poruka
684
...U sinoćnjoj akciji u rejonu ''Kolska radionica'' (inficirano preduzaće za popravak teretnih vagona), naš tim za specijalne operacije naoružan batinama je do nogu potukao mnogobrojne zombove, koji su glodali osovine vagona i točkove...

Priključujem se na čestitke i pozdravi, spram veličanstvenu pobedu, naših specijalnih jedinica...:acute:

Divna vest da je, zloglasna zomb jednica, koja godinama živi pod parolu: "Grčevito si čuvam državnu željezničarsku službicu, jer jes da si je drvo malo al si je zato golema ladovina" razbijena i nepovratno potamanjena...:dance2:

Ono "malo" civili i civilke, što su poisterivani iz pamet, prilikom dejstvo na momčine će se prisaberu, valjda...Najvažno je da nisu kolateralno postradali...Ostalo vreme leči...

Ja odo da si zvirnem malo po opštinski šaltrerski zombi, pa da si osmislim neki juriš il bar diverziju...

Član
Učlanjen(a)
22.10.2009
Poruka
688

U mnogobrojnim ispitivanjima je bezbroj puta potvrđeno da ''crne cipele i tvrda batina ne izlaze iz mode''.

Ja se izvinjavam, to za batinu stoji,to sam i ja čula ali sam čula da bela košulja i ... ne izlaze iz mode! Cipele niko nije spominjao, da nabavimo mi i bele košuljke za svaki slučaj...

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506
Ja se izvinjavam, to za batinu stoji,to sam i ja čula ali sam čula da bela košulja i ... ne izlaze iz mode! Cipele niko nije spominjao, da nabavimo mi i bele košuljke za svaki slučaj...

Sa bijelim košuljama bismo previše nalikovali ogromnoj grupi parazitskih zombova koja je po sistemu međusobne rotacije zauzela ključne pozicije u državi, na svim nivoima, od saveznog do mjesnih zajednica i NVO. Svi koriste budžetsku sisu i fingiranom igricom ''Pozicija-Opozicija'' zamlaćuju nas ostale.
Ta grupa potpuno neprimjereno koristi alatku ""tvrda batina'' za iživljavanje na svojim sekretaricama i ostalim zaposlenicama. Primjećeno je da mnoge od njih nemaju ništa protiv ovakve prakse i da vrlo rado idu u kolaboraciju.
Zato je ipak primjerenija opcija ""crne cipele i tvrda batina"". Mi ostali koji se na slažemo s tom antidemokratskom praksom i koji ''tvrdu batinu koristimo za zombi grbinu'', uglavnom izbjegavamo bijele košulje.

P.S. Bijela košulja zahtjeva svakodnevno kupanje ili bar tuširanje što zombi parazitima uopšte ne smeta, dok se mi ostali, odnosimo prema problemu nadostatka vode za piće sa patriotskom sviješću i ekološkom odgovornošću, i ne kupamo se više od jednom u dvije nedelje. Voda je zlato.

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
29.04.2009
Poruka
3.068
Dok vi uzivate u svojim skrovistima ja se borim sa najezdom zombija. Nocas je bio koncert Serifa OMara i sakupilo se dosta zombija koji vole njegovu muziku. Prvi talas je odbijen, kako ce biti kasnije ne znam.:dntknw:

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506
Dok vi uzivate u svojim skrovistima ja se borim sa najezdom zombija. Nocas je bio koncert Serifa OMara i sakupilo se dosta zombija koji vole njegovu muziku. Prvi talas je odbijen, kako ce biti kasnije ne znam.:dntknw:
Možda bih ti i mogao pomoći kad bih uspio da saznam ko je ta faca. Za Omara Šarifa sam čuo i znam ko je. Jedino što sam proguglao je neka arapska polurep pjesmica sa dosta orijentalnih folklornih motiva i koju izvodi Šerif Omari. Pojasni gdje su ti zombovi bili i gdje je uopšte bio taj koncert pa da pošaljem svoje specijalce da im ispeglaju grbine sa batinama.

Učlanjen(a)
29.04.2009
Poruka
3.068
Izvini, ali ja tako zovem MAriju Serifovic. smile3

Primecene su velike grupe zombija iz pravca Arene kako se krecu ka centru grada. Napad ide sa NB u tri pravca, stari zeleznicki most, Brankov most i Gazela.

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
25.10.2009
Poruka
3.279
Trebalo bi ih potepati dok su na gomili, nečim efikasnijim od batine, možda ih poprskati kakvom hemijom? :dntknw:
A posle udariti na jednog od stubova zombija, bivšeg harmonikaša, nastalog u grehu...
:bomb:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Natrag