Priručnik za odbranu i zaštitu od zombija

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Učlanjen(a)
14.11.2009
Poruka
11
Vidi equus-e, palpalatorno ispitani (ne voljom ispitivaca, mada se nije mnogo opirao) subjekti pokazali su interesovanje za ljudsku vrstu. Siguran sam da su u pitanju zombice jer ljudska bica (zenskog roda) se naslanjaju na ljudska bica (muskog roda) u prolazu i u sredstvima javnog prevoza isturenim delovima tela i gledajuci ih pravo u oci. U kaficu zombice znaju da sednu za sto i u cilju dalje komunikacije ponude pass. u vidu broja mobilnog. Cuvaj se te su, cini mi se, najopasnije. Ako "nastradam" u toj borbi ti produzi gde ja stadoh.

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506
Vidi equus-e, palpalatorno ispitani (ne voljom ispitivaca, mada se nije mnogo opirao) subjekti pokazali su interesovanje za ljudsku vrstu. Siguran sam da su u pitanju zombice jer ljudska bica (zenskog roda) se naslanjaju na ljudska bica (muskog roda) u prolazu i u sredstvima javnog prevoza isturenim delovima tela i gledajuci ih pravo u oci. U kaficu zombice znaju da sednu za sto i u cilju dalje komunikacije ponude pass. u vidu broja mobilnog. Cuvaj se te su, cini mi se, najopasnije. Ako "nastradam" u toj borbi ti produzi gde ja stadoh.

Pa da. To sam i mislio. Ja sam isto tako ispitivao organoleptičke osobine ženskih zombi subjekata koje sam testirao. Gurao sam surlu gdje sam stigao i pokušavao da napravim kakvu-takvu tipizaciju. Jezičinu takođe. Oblizivao sam ih mnogo i svuda, nebi li uspio da napravim bilo kakvu klasifikaciju po ukusu. Prste sam gurao u sve anatomske otvore i prepipao im svaki djelić kože. Pri svemu tome sam primjetio dvije karakteristične stvari koje su se redovno ponavljale:

1. Svi ispitani subjekti su imali značajno ubrzanje pulsa i respiratorne frekvencije te blagi porast tjelesne temperature.

2. Svi subjekti su odreda, poslije izvjesnog vremena tokom ispitivanja počinjali da izražavaju otvorene seksualne aspiracije i davali vrlo nemoralne ponude na koje naravno nisam mogao pristati.

Što zbog nemoralnih ponuda, što zbog opasnosti od fatalne tahikardije sva ispitivanja sam morao prekidati poslije najviše 20 minuta, a kao reakcija na prekid kod ispitivanih subjekata, se redom javljao vrlo jak negatini emotivni naboj, gotovo bijes, usmjeren prema meni. Takvo stanje je bilo, osim u tri slučaja, propraćeno pravom verbalnom bujicom gadosti koje su mi upućene ( pederu; nisi muško; šta radiš konju; imaš li muda itd.). Tri subjekta nisu svoje negativne emocije prema meni izrazila verbalno nego neobuzdanim plačem, Ostao mi je nejasan uzrok ovoj čudnoj pojavi. Interesantno je napomenuti da ni jedan ispitivani subjekt nije pristao na ponovljena i dodatna ispitivanja čemu takođe ne znam uzrok, s obzirom da su se na prvo ispitivanje vrlo rado odazvali.

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
22.10.2009
Poruka
688
Proba sa oraji uspešno izvršena! Delovalo je kako treba a ne kako je za očekivati za čoveka tih godina... Samo, ja sam sad u dilemi?! Mislim, oko tih godina - šta ako čovek pređe neke godine i više ni ne može da postane zombi? Da se bacim ja na pretraživanje mlađe populacije?

Znam, malo mi je neprijatno ali uzdaću se u onu narodnu - mlađe-slađe...

Dzastine Timberlejke stižem!

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506
Proba sa oraji uspešno izvršena! Delovalo je kako treba a ne kako je za očekivati za čoveka tih godina... Samo, ja sam sad u dilemi?! Mislim, oko tih godina - šta ako čovek pređe neke godine i više ni ne može da postane zombi? Da se bacim ja na pretraživanje mlađe populacije?

Znam, malo mi je neprijatno ali uzdaću se u onu narodnu - mlađe-slađe...

Dzastine Timberlejke stižem!

Kao što reče Crvendać nedavno, u jednom od svojih mnogobrojnih postova posvećenih ženama i seksu, veza sa mlađim muškarcem podmlađuje starije žene (ovo shvati vrlo uslovno. Sa svoje tek malo preko četiri banke još si daleko od iznenadnih preznojavanja i generalke). Podržavam svaki tvoj izbor, ali i Tamberlejk bi slično Kluniju mogao ostati samo nedosanjan san. Možda bi bilo bolje da zamoliš Dejkija za pomoć. Neka ti preporuči nekog pismenog, cakanog i slatkog momka iz odjeljenja kojem je razrednik. Makar za privremeno, dok se ne dokopaš Džastina.

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
39.023
Equuse, kako si ovo lepo izložio, nateraćeš me da se pridružim Milenčici i prestanem da se branim od "dečurlije" od 20-tak koja me stalno opseda.
Duduše, oni su u tom periodu najosetljiviji, pa ako se mi, istaknute članice, ne potrudimo oko njih, privući će ih zombice na svoju stranu. Prema tome, devojke, da mi malo navalimo na "piletinu", dok nije kasno... :-D

Član
Učlanjen(a)
17.01.2010
Poruka
749
Najnoviji izveštaj sa terena:

Bila sam u obilasku terena u reonu i primetila zapanjujuću stvar. Broj zombita se drastično smanjio u odnosu na dosadašnju situaciju. Polen, cvetići i sunce uz dekolteje, lepršave duge kose, čarapice i nožice izgleda ima u našoj borbi mnogo više učinka, nego naše, do sada, delotvorne metode.

Moram priznati da sam zbunjena opadanjem broja zaraženih, ali mora se uzeti u obzir i Lapidusova vakcina koja izgelda deluje, mada on do sada nije podneo izveštaj.

Pretpostavljam da su je u tajnosti testirali da bi videli kako deluje, kako bi kasnije izašli u javnost ako deluje, s pozitivnim rezultatima, ili negirali da su je koristili ako ne valja. (Oproban recept...)

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506
Equuse, kako si ovo lepo izložio, nateraćeš me da se pridružim Milenčici i prestanem da se branim od "dečurlije" od 20-tak koja me stalno opseda.
Duduše, oni su u tom periodu najosetljiviji, pa ako se mi, istaknute članice, ne potrudimo oko njih, privući će ih zombice na svoju stranu. Prema tome, devojke, da mi malo navalimo na "piletinu", dok nije kasno... :-D

Za ovo bih ti darovao tri plava dugmenceta da mogu. Malo kasnije mi je sinulo kroz lobanju: ''A šta ako Dejki predaje u osnovnoj školi? U tom slučaju bi moj predlog bio ispod svake mjere dobrog ukusa. Nadam se da radi u srednjoj, mada ni to ne popravlja mnogo stvar ''. Ne možeš equus-e gledati kraj Formule i odgovarati na postove.
To što ti na SF-u pišeš najviše o ženama i seksu je samo stoga što kao urednik držiš ogroman dio ovog brbljajućeg dijela SF-a. Ne znam kako uopšte stižeš.

Blizanac si kao i ja i ambivalentnost nam nije strana. Neka se piletinom bave mlade mace a vi, mačke, držite se generacije. Par godina ispod ili našto više od par iznad nije strašno.

A mašta može svašta.

Poslednja izmena:
Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
39.023
Za ovo bih ti darovao tri plava dugmenceta da mogu. Malo kasnije mi je sinulo kroz lobanju: ''A šta ako Dejki predaje u osnovnoj školi? U tom slučaju bi moj predlog bio ispod svake mjere dobrog ukusa. Nadam se da radi u srednjoj, mada ni to ne popravlja mnogo stvar ''. Ne možeš equus-e gledati kraj Formule i odgovarati na postove.
To što ti na SF-u pišeš najviše o ženama i seksu je samo stoga što kao urednik držiš ogroman dio ovog brbljajućeg dijela SF-a. Ne znam kako uopšte stižeš. Blizanac si kao i ja i ambivalentnost nam nije strana. Neka se piletinom bave mlade mace a vi, mačke, držite se generacije. Par godina ispod ili našto više od par iznad nije strašno.

A mašta može svašta.

Hvala puno! :)
Ni ja vrlo često ne znam kako stižem. Blizančica sam, kako si primetio, pa bih volela da dan traje bar tridesetak sati, jer bih stizala da uradim mnogo više. :)
I ja sam više za varijantu da se "piletinom bave mlade mace", ja više volim mačorčine, malo starije od mene... :-D
Ali, ako bude moralo, razmisliću i o piletini... ionako me stalno nešto "napadaju", kažu da izgledam mnogo mlađe... :)

Učlanjen(a)
29.04.2009
Poruka
3.068
Lapiduse krene ekspresno da proizvodis vakcine jer je plan otkriven.

Zadatak Zjovana je bio da nam skrene paznju sa FB generacije. Oni su zombiji a ne Zjovan i drugari.:vorred:

Zjovan je FB placenik.:dntknw:

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506
Pretpostavljam da su je u tajnosti testirali da bi videli kako deluje, kako bi kasnije izašli u javnost ako deluje, s pozitivnim rezultatima, ili negirali da su je koristili ako ne valja. (Oproban recept...)

To mi liči na maslo onog prevejanog zombija što je otišao u Njemačku da operiše kičmu. Taj stalno nešto muti sa vakcinama.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Natrag