Priručnik za odbranu i zaštitu od zombija

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506
Cujte mislim da sam u Kaludjerici video nekog cudnog mislim da je imao simptome naime on je hodao cudno i nije izlazio is skrovista imao je posekotine i svasta al ipak je bio pijan ali nikad se nezna.yes3
Iz kojeg ti groba izađe?

Kako je to hodao a nije izlazio iz skrovišta? Ovo je opet tvoja provokacija.
Ako u tome što kažeš ima bar zrno istine idi u opštinu Grocka i prijavi sklonište. U Kaluđerici je sve ilegalno izgrađeno pa i to sklonište. Zahtjevaj da ga odmah sruše.

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
17.11.2009
Poruka
306
Ne opuštajte se. Udružili su se sa vampirima. Pokušavam da nabavim dokumentaciju. Teško je, šifrovali su ga nezgodno. Ali evo adresa:

http://pixhost.ws/pictures/1337707;

http://pixhost.ws/pictures/1337684.

Proverite. Podaci Federalne Vampirske i Zombi Agencije FVZA. Očekujem da mi se uskoro javi i Bafi, vampirska dušmanka... Ne opuštajte se i ne pokazujte ovo deci!!! Zato se Zjovan pojavio!

Dramatično. Koza Nostra. No Pasaran!

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
19.01.2010
Poruka
684
Dragi sabrate i saborče,Equuse, sve si izbrkao teknologiju… Najkavlitetnija rakija (tzv. izuvača iz popke, opanci i cipele a i kopačke kod fudbaleri, od papučke i sandalke da ne pominjam, to se podrazumeva) dobiva se pri prvo isticanje iz tabarku (tu ima oni godža teški alkoholi od koji se obneviđuje)…E taj ekstrat mešamo s ovu patoku, brlju i sl. da gi što veći broj zanesvestimo i obnevidimo…Inače patoka si ne mari za dezinfekciju, ribanje pendžeri, wc šolje i slične kućne radinosti…
Doduže preznajem da je test sproveden, na jedan lokalitet u “Nišlijski trougao” Crveni Pevac-Ledena Stena-Jagodin Mala, tako da su Krive Livade samo delimično zakačene na tzv najdonju granicu…
Inače dotičnu “zakovrnutu stonogu”, našega hrabroga dobrovoljca smo proboravili u mutnu Nišavu, negde oko Đačko Ostrvo… Sad nije loš, mada još uvek čuje zvuk zvona al crkvu ne vidi…Će se očitavi, prekaljen si je to borac…
Inače što je prejebao naslon od stolicu, je popraveno, tako da si domaćin nije na štetu a i nesmo si napravili dodatni trošak na budžet od pokret…
Zbog pomenuto izvratanje na glavačke, lokalni komitet je izdao nalog da se pre pijenje, kravate zakivaju s mertečki ekseri za astal, tako da ne dolazi do ovaki padovi a i obavezno da si je kravata ležerno otegnuta oko gušu da ne dođe do davenje ili bešenje…
Kolko vidim Prozor noćas nije pao al će ga obalimo večeras, pa se izvinjavam što ne mogu da se primicam ka Požegu, da se slatko iznačukamo kod sestru nam i Precednika Summer…Al daleko je nedelja noću a još dalje ponedeljak u zoru mož se i dobacim…
PS. Na Lapidusa se izvinjavam jer vim da je časno skrckavao budžetske pare a ja sam si malo podlego na neki loši abrovi…Bem ti dezinformaciju u ova teška vremena…

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
17.11.2009
Poruka
306
крејзи-лејзи, ти си частан саборац. иако ти је надимак мало кривудав, али нема везе, остало понашање је исправно. поготову кад почнеш да заврћеш с језик на нишлијски.

Član
Učlanjen(a)
17.01.2010
Poruka
749
Dragi sabrate i saborče,Equuse, sve si izbrkao teknologiju… Najkavlitetnija rakija (tzv. izuvača iz popke, opanci i cipele a i kopačke kod fudbaleri, od papučke i sandalke da ne pominjam, to se podrazumeva) dobiva se pri prvo isticanje iz tabarku (tu ima oni godža teški alkoholi od koji se obneviđuje)…E taj ekstrat mešamo s ovu patoku, brlju i sl. da gi što veći broj zanesvestimo i obnevidimo…Inače patoka si ne mari za dezinfekciju, ribanje pendžeri, wc šolje i slične kućne radinosti…
Doduže preznajem da je test sproveden, na jedan lokalitet u “Nišlijski trougao” Crveni Pevac-Ledena Stena-Jagodin Mala, tako da su Krive Livade samo delimično zakačene na tzv najdonju granicu…
Inače dotičnu “zakovrnutu stonogu”, našega hrabroga dobrovoljca smo proboravili u mutnu Nišavu, negde oko Đačko Ostrvo… Sad nije loš, mada još uvek čuje zvuk zvona al crkvu ne vidi…Će se očitavi, prekaljen si je to borac…
Inače što je prejebao naslon od stolicu, je popraveno, tako da si domaćin nije na štetu a i nesmo si napravili dodatni trošak na budžet od pokret…
Zbog pomenuto izvratanje na glavačke, lokalni komitet je izdao nalog da se pre pijenje, kravate zakivaju s mertečki ekseri za astal, tako da ne dolazi do ovaki padovi a i obavezno da si je kravata ležerno otegnuta oko gušu da ne dođe do davenje ili bešenje…
Kolko vidim Prozor noćas nije pao al će ga obalimo večeras, pa se izvinjavam što ne mogu da se primicam ka Požegu, da se slatko iznačukamo kod sestru nam i Precednika Summer…Al daleko je nedelja noću a još dalje ponedeljak u zoru mož se i dobacim…
PS. Na Lapidusa se izvinjavam jer vim da je časno skrckavao budžetske pare a ja sam si malo podlego na neki loši abrovi…Bem ti dezinformaciju u ova teška vremena…

Da se nadovežem na izveštaj od saborca mi i sadruga Crazija. Dobrovoljac se sad kreće sas sve četiri ali s ubrzan tok se oporavlja. Kako i reče kolega mi Crezi, prekaljen je to borac s alkokolni napici. A i poučen od iskustvo koje se desilo sa kalfu koji udavija se ju Nišavu i to baš kod Brzi Brod, posle proplakivanje u istu se momentalno pribrao u pamet.

Posle jučerašnju generalnu probu od ručkanje jagnjići i prasići i ostali gurmanluk, danas se nastavlja sa isprobuvanje a dokle će traje će vi`mo, al dok traju zalihe, sigorno. Mož lako bidne i 3 dana, ko kod gazda Ivka što beše u njegov zeman. Inače, proba je prošla uz podvriskuvanje, uz trupanje i đuskanje uz nišlijski trubaduri koji se vikaju orkestar "s merak". Sve je proteklo bez tepanje i ostali kalabalaci, što ukazuje na visoki sves od ozbiljnos situacije kod naši saborci i saborke.

Kako su sg skupe pare, a zbog oskudaciju, ženski deo iz lokalni štab je dao predlog da se radi sprečavanja daljeg strvenja štikle po kaldrmu OBAVEZNO konačno uzne za prevozno sretstvo, umesto juga i ladu samaru, Lada Njiva zbog svoju poznatu sposobnos da se kreće i po grad a i po lokalne strnjike i ostali jendeci.

Član
Učlanjen(a)
19.01.2010
Poruka
684
крејзи-лејзи, ти си частан саборац. иако ти је надимак мало кривудав, али нема везе, остало понашање је исправно. поготову кад почнеш да заврћеш с језик на нишлијски.
To što si mi je nadimak krivudav, nema si veze, važno da sam si ja okretan kako čigra (a da je tu ne'de Milka Babović, tako bi me lepo se reč oslikala, da me nebi ni Milić od Mačvu ovekovečio tako, doduše on bi si i malko preterivao s oni leteći balavani)...

Sam si sg zamišljam njin komentar:"...a koj pa kaže da si je ovaj Lenj tolko Naludičav? Da si je Lud jes je, čim si ripka trostruki aksl, s noge mu sputane od džibru a po tem dvostruki salshop u čojane čakšire...Gledatelji s kolor ekran mož' uoču njegovu prtenu belu košulju, sas ambijentalni motivi od narodski vez i rukotvorinu juga, blisku nam i dragu Srbiju, kao i tu muževnu kreaciju sas razdrljene grudi..." Od čupenje dlake, dempilaciju i ostalu kozmetiku će si zanemarimo ovaj put...

A okretnost ponekad nalikuje i na vrludavos' al' to si pa nema vezu s djon obraz, kod men' si je on mekan, ko bebinje dupence...A i ne begam od to da se izvinem kad si negde bez vezu zajunim...

Sg ču si s komšiju izedem po neko rebarce od onu jagnječu roletnu, što sam izgutao prethodno veče...

Pa tako moš ću si i prebdijem još je'nu noć al zato će Prozor pa'ne, *ebo sam nanu...

Smrt fašizmu, ups zombizmu, sloboda narodu !!!

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
17.11.2009
Poruka
306
немамо баш milku babović, ал кад си таки добар, можда можемо да ти набавимо милку цанић.

milka_canic.jpg

04-09-08_1050.jpg

За њу важи: Дошла је тихо и ушла у легенду.

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
19.01.2010
Poruka
684
немамо баш milku babović, ал кад си таки добар, можда можемо да ти набавимо милку цанић.

milka_canic.jpg

04-09-08_1050.jpg

За њу важи: Дошла је тихо и ушла у легенду.

Ju ne mo' brate previše je rečita i usta ne zatvara...

....."Иако изгледа као да је госпођа Цанић положила завет ћутања и не намерава да проговори, постоје посбне прилике када она отвара уста и каже више од 2 речи. Када је Пун Месец, Венера у Коњугацији, а Марс у Менструацији, а Шешељи се паре, Милка Цанић је изговорила следеће:
"Такмичару Александру Весићу, призање се одговор на шесто питање да је други назив за сову буљину еја.Самим тим, резултат је 110 за Александра, 160 за Софију"
За новогодишње специјале слагалице, забележено је да је рекла још и:
"Свим онима који славе божићне празнике - Срећни Празници, а онима који не славе - Добро вече! "
Проговорила је и кад је признала свом бившем мужу, тренеру Лименом да је трудна, као и да он није отац... "....

A + ja si nešto mislim da je njina, zombina, kao i njeni višedecenijski poslodavci....

Učlanjen(a)
29.04.2009
Poruka
3.068
Vidim ja da cu morati ovde da odradim test na droZe.
pardon.gif

Neki vidjaju zombije kako cudno hodaju a ne izlaze iz skrovista.
scratch_one-s_head.gif

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506
Vidim ja da cu morati ovde da odradim test na droZe.
pardon.gif

Neki vidjaju zombije kako cudno hodaju a ne izlaze iz skrovista.
scratch_one-s_head.gif

Ma jok, ne treba. Mali je možda smo'to par džointa pa razvuk'o žvalje od uveta do uveta. Sad mu se jede nešto slatko pa je zabalavio za onom Lapidusovom Milkom. Kaluđerica je to. Tamo i vutra, k'o kuće, raste samoniklo.

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Natrag