Priručnik za odbranu i zaštitu od zombija

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Učlanjen(a)
17.11.2009
Poruka
306
Nešto ne vidim dobro: Jel taj u sredini Rekontra ili sam ja?

Hvala ti, Samer, istrošio sam se neku noć. Još me boli glava.

Laku noć! Radoznalice, spavaj danju...

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
29.04.2009
Poruka
3.068
Lapiduse znam da je RIm mracan nocu, ali skini te naocare za sunce. ;)

Laku noc Lapiduse. Odoh da gledam neki film radim popodne pa mogu da vampirisem nocu pa zato danju budem sva slbl. wacko2

Član
Učlanjen(a)
25.10.2009
Poruka
3.279
Nešto ne vidim dobro: Jel taj u sredini Rekontra ili sam ja?

Hvala ti, Samer, istrošio sam se neku noć. Još me boli glava.

Laku noć! Radoznalice, spavaj danju...
"Metni" naočare prijatelju, pa pobogu zar ne vidiš da sam to ja? Okupio sam ekipu iz kraja, hoće da se bore protiv zombija! Ali plavuše su samnom u timu... :blum3:

Učlanjen(a)
17.11.2009
Poruka
306
Važi, Rekontro, ja prihvatam crvene i crne.

Drugarice saborke i drugovi saborci, zaključio sam da Zjovan nema pojma o zombijima ili ih poznaje samo površno, čim uopšte neće da se igra sa nama, a sam nas je pozvao da se igramo. Samo skita i kruži po drugim temama ko kiša oko Kragujevca. Ne znam ima li kiše u Kragujevcu, ali zaključujem da je Zjovan jedna Zombi-vezara!

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
39.023
Ma ne samo da je vezara, izgleda da je i dezerter, a to definitivno nije lepo...

Učlanjen(a)
17.11.2009
Poruka
306
Ma to je potpuno strašno, urednice. Hajde da vidimo šta će ostali iz Štaba da kažu o tome...

Rekontro, zašto imam utisak da ti ovde uspešno koristiš priliku...?

A ti si u pravu, Samer, ima na onom linku i, ako nam zafali ženski ratni kadar (u što sumnjam pored vas zavodnički, ratnički i kulinarski raspoloženih), kažem ima i Military Vumen i razne druge obrazovne knjige i mestovi.

Poslednja izmena:

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506
U našu operativnu grupu koja pokriva Zapadni front stigla je fotografija na kojoj saborci iz operativne grupe Južna pruga ispituju novo taktičko oružje za borbu protiv zombija. Oni su došli na genijalnu ideju da kao oružje za borbu protiv zombija upotrebe sredstvo koje su koristile njihove babe i prababe protiv bugarskih okupatora u tri posljednja rata protiv istih. Radi se o posljednjoj rakiji koja isteče iz kotla, koju u mom kraju popularno nazivaju ''brlja'', a ''sljepača'' i ''mozgotres'' su sinonimi za istu. Tradicionalno gostoprimljiv i darežljiv narod pirotskog kraja ovu rakiju proizvodi u ogromnim količinama, jer se isključivo ova vrsta služi gostima koji uđu u kuću i kao produkt domaće radinosti iznose je na crno tržište. Pretpostavlja se da su babe i prababe ovim načinom borbe, pobile gotovo jednak broj Bugara kao i vojnici na frontu.
Testiranje novog oružja je izvedeno u Nišu, u jednoj avliji između Crvenog pevca i Krivih livada. Žrebanje je obavljeno metodom izvlačenja najkraće šibice jer nije bilo dobrovoljaca. Izabrani srećnik je prije ispijanja jednog litra ''brlje'' izvršio kratke psihološke pripreme i obratio se okupljenim saborcima koji su ga bodrili, riječima: ''Jebe se vas. Dvaes' po tuđu guzicu ništa ne košta. Lako s'tuđu patku kroz koprive''.

mrxw8x.jpg

Kao što se vidi na prispjeloj fotografiji, kandidat je pet minuta nakon ispijanja zauzeo zaštitni stav ''izokrenuta stonoga'' iz kojeg se nije pomjerio do trenutka slanja fotografije.

A sada nešto o aktivnostima i radnjama koje mi na Zapadnom frontu preduzimamo. U cilju povećanja broja članova AZP-a zamolio sam svoju dugogodišnju intimnu prijateljicu da nam se pridruži zbog odlaska u Zagreb na tajni zadatak prikupljanja taktičko obavještajnih i drugih terenskih podataka. Vjerovatno vam je manje poznato da je Zagreb centar špijunskih aktivnosti zombističkih agenata sa raznih strana svijeta. Zbog potreba obavještajnog rada naš novi član, Radodajka se adekvatno prerušila i već je na zadatku, a prispjeli su i prvi izvještaji. Mada vam vjerovatno pogled na fotografiju ne ulijeva previše povjerenja, to je samo zbog toga što se Radodajka fantastično kamuflirala. Inače, prije samo osam godina, značajno je poradila na sebi i obavila kompletnu generalku (na treću specijalu). Tom prilikom su takođe, kompletno zamjenjeni karburator, čitav izduvni sistem, a prednji i zadnji trap su dobili nove Saksove amortizere i opruge sa sniženim težištem. Od tog doba samo je ja povremeno koristim (ako me ne laže).

Evo fotografije sa tajnog zadatka:

2yulxdj.jpg

Za to vrijeme ja u sjedištu regionalnog štaba smišljam nove akcije

dnc96w.jpg

ili radim na prijemu i testiranju novih članova

rh0nj4.jpg

Pozdrav.

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
31.10.2009
Poruka
3.068
Cujte mislim da sam u Kaludjerici video nekog cudnog mislim da je imao simptome naime on je hodao cudno i nije izlazio is skrovista imao je posekotine i svasta al ipak je bio pijan ali nikad se nezna.yes3

Učlanjen(a)
17.11.2009
Poruka
306
како, за шта, реконтро? види те плавке којима си се окружио. додир лево, додир десно... напред-назад... свуда.

а ти, зјоване, с обзиром да тврдиш да си стручњак, овај опис ми звучи доста аматерски и нестручно... али ми више нисмо аматери. прекаљени смо. мораћеш да се потрудиш да нас увериш сада... откуд ти уопште у калуђерици?

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Natrag