Priručnik za odbranu i zaštitu od zombija

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
39.023
Eto, dragi prijatelji i saborci, Re je uspešno vraćen na našu stranu! ;-)

que te vayas con el viento, como siempre
LEGEND
Učlanjen(a)
30.07.2009
Poruka
5.276
Ma podvezice i mrežaste čarape se podrazumevaju, Summer, a i čipka koja proviruje iz dekoltea, ne sekiraj se... a biće i malkice više plavaca. :)
jeee moze li ovaj dan biti lepši...stize pojacanje u plavcima :curtsey:

Eto, dragi prijatelji i saborci, Re je uspešno vraćen na našu stranu! ;-)

još pojacanja ... stizu novi saborci .. i milencica se vratila...

e pa kad smo se svi ovako lepo skupili predlazem da se spakujete u jedan AZ autobus i krenete put Zlatibora...ako uspete da se izvucete iz cuvene Pozeske petlje..nastavite samo pravo 1km i tu ste..kod mene da proslavimo Đurđevdan i ove silne uspehe...slavlje traje do nedelje ...duboko u noc, a moz' i ranih jutarnjih pon. ima da zavrsimo kao stonoge... :alcoholic:
alkohol.gif
drink.gif

...crvendac nijedan zombi nam nece odoleti :curtsey: pozdrav svima

Član
Učlanjen(a)
14.11.2009
Poruka
11
Nisam ja napustio svoje saborce, Komunikaciju sam na kratko pepustio Milencici a ja sam se vise bavio osmatranjem. Elem ovako: sedeci u bastama duz "strafte" i setajuci se gradom opazio sam velik broj sumnjivih lica. Doslo je prolece i po svoj prilici na ulice izmamilo zombice (mada Milencica tvrdi da nisu bas sve sumnjive). Nisam sklon da poverujem u te tvdnje. I ako nisu sve zombice zasto moram da istrazujem fizionomiju i trazim neke anomalije (mada ih ne pronalazim - mislim da su usavrsile nacin kamuflaze - mozda samo u mom gradu). Molim sve prijatelje saborce da mi se pridruze u potrazi za zombicama, mmmm zommmbicama, i da zajedno pobedimo zlo. Verujem da uz malo truda svako moze da uoci nesto sto lici na prikrivenu zombicu. Npr izrazito duge noge, duboki dekoltei, gola ledja - zar to nije takticka varka. Tu mi kao pokleknemo, one nas kao porobe i onda.. onda, ej bolje da ni ne mislim kako bi to izgledalo. Idem da vidim svoje ljudsko bice i saborca.

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
39.023
Summer, hvala na pozivu, stižemo, ako treba, ja idem ispred autobusa svojom ludom makinom koju sam vam pokazala, da malo raskrčim put i usput proverim kako deluju podvezice, čarapice, itd... ;-)

Član
Učlanjen(a)
22.10.2009
Poruka
688
Deluju podvezice a može i bez...

Malo sam bila u poslu jer Kluniju je danas rođendan pa sam pravila čoveku tortu (recept sadrži dodatke koji upućuju na zombi stanje, na prim - puna je oaja i ako ti oraji u kasnijem čestitanju omanu, znači zombi, pu pu daleko bilo, pomeraj se Milenčice sas mesa!)...

Sviđa mi se ideja o okupljanju...

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506
Pazi Milenčice! Orah stvarno zna biti vrlo stimulativan za neke funkcionalne aspekte vezane za mušku potenciju i to sve lijepo radi do tamo neke 45-e godine, do kada terapeutske doze gotovo da nemaju određenu gornju granicu. Poslije tog doba, terapeutska i doza intolerancije su opasno blizu. Narodski rečeno, umjesto očekivanog ljubavnog vatrometa, postoji vrlo velika vjerovatnoća da se Kluni usere. Ipak je njemu skoro pet banki. Budi vrlo oprezna.

U Dejkijevom izvještaju o opservaciji zombiranih ženskih subjekata mi je ostalo nejasno da li je ispitivanje obavljao samo metodom vizuelne opservacije ili je možda vršio i ispitivanje organoleptičkih osobina pretežno stavljajući akcent na čulo ukusa i palpaciju?

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
19.01.2010
Poruka
684
...slavlje traje do nedelje ...duboko u noc, a moz' i ranih jutarnjih pon. ima da zavrsimo kao stonoge... :alcoholic:
alkohol.gif
drink.gif

Ja sam si već dobro upolovačio ovu stonogu, tako da si mora povedem red... Kako sam i ja počeo lelujam, prešo sam si na puzenje, da me neki ne izbrka sa zombiji...Al' sad me 'vata stra' da me pa zombi ne prepoznaju, k'o po nji' štetnog i da me utamane...Na svu sreću još me neje niki gazio po prsti...
Ovako iz puzanje sam uočio da pojedine saborke il' pa prerušene zombike, godža visoko natezaju te podvezice li su štrumfe li su, tako da moram da si brkam glavu de gu baš i nije mesto, ne bi li bolje izučio slučaj... Problem mi, što me sve nekako čudno zagleđuju, pa si se sve zazrćem, neće li se povrate da me icepe... Preventivno gi namigujem, računam će si svate da sam od njini, pa da me se manu, mislim i na naše i na njine...
Daklen saborke daj smišljate još neki orijentir, sem štiklu, štrumfu i dekolte i tu bre čipku, da sa bolje razaznajete...
Ja ću si sad otpuzim niz vrzinu, pa kroz strnjike i preko plot, do komšiju da vi''m preteklo li je nešto od jagnje..Makar od rebarca, a znam da će mi o'ma' kaže, pa komšijo, neje to roletna pa da gu seckam cel dan, svi gosti od jutros zapeli, daj si mi mal' krtinku i mal' od rebarca...
Tu će si i predžmijem noćas, pa će izvestim utre od dešavanja...
Nadam se da Prozor noćas neće pasti....

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
01.09.2009
Poruka
482
Ja više ne znam ko ste to "vi" a koji su "oni", mada mi se ova "strana" sa dekolteima i mrežastim čarapama mnogo više sviđa! :blum3:

...osim ako u pitanju nije Rocky Horror Show (brrrr !!!) ...

P.S.
Oprosti na omašci-okinuh po pogrešnom dugmencetu (ne, ne želim da cinkarim tvoj post).

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Natrag