Priručnik za odbranu i zaštitu od zombija

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Učlanjen(a)
25.10.2009
Poruka
3.279
Rekontra, druže, bojim se da si već pao pod njihov uticaj. Gde li te samo nagaziše...?

Devojke, dajte sve od sebe da vratite Rekontru. To možete samo vi. Njega ne smemo da izgubimo!
Ja više ne znam ko ste to "vi" a koji su "oni", mada mi se ova "strana" sa dekolteima i mrežastim čarapama mnogo više sviđa! :blum3:

Učlanjen(a)
17.11.2009
Poruka
306
Pa to smo mi, Rekontro. Kod nas su dekoltei i mrežaste čarape.

Hajde, devojke, pokažite se da čovek vidi da je kod nas dobro.

Poslednja izmena:

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506
Sve nešto čitam zadnje dve-tri strane, dođem do kraja pa se opet vratim, i "nemam objašnjenja ovog fenomena"
:lol::lol::lol:

Poslije silnih debata, rasprava, konfrontacija, sukoba mišljenja i sujeta na ''ozbiljnim'' temama svi smo jedva dočekali da se ispucamo na jednoj grandiozno glupoj i blesavoj temi. Ovo dođe kao odmor. Pristupi, daj svoj doprinos i uživaj.

Kada sve prođe, a završiće jednom, dići ćemo spomenik zjovanu koji je vjerovatno iz sasvim drugih pobuda i sa velikom ozbiljnošću pokrenuo temu.

Ekipa Južne pruge je pravo osvježenje. Veliki Zombi će imati sve manje šanse da napravi kakav zulum kada stigne u antički grad. AZP i treba da je najjači dole gdje se očekuje najžešći napad.

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
25.10.2009
Poruka
3.279
Aaaaa,sad mi je jasno! Pomislih da ste malo šenuli... :) Svako glupiranje, zajebavanje i ostala mesta gde se "prosipaju" nebuloze su moj teren, "plivam" kao riba u vodi...:blum3:
Al' da nije onih čarapa i dekoltea, ne bi mi se oko "zakačilo" za vas... :blum3:

Dodato posle 4 minuta:
--------------------------------------------------------------------------

Pa to smo mi, Rekontro. Kod nas su dekoltei i mrežaste čarape.

Hajde, devojke, pokažite se da čovek vidi da je kod nas dobro.
Pokažite, pokažite, hajde-pokažite! :blum3:

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
22.10.2009
Poruka
688
Evo me tu sam!
Dete je kod babe i dede pa sam proveravala da Deki nije prešao u zombije (zato se dotični ne javlja)! Na svu sreću nije prešao u zombije!

Što se tiče onog dela sa guščijom masti imamo jedan drugi problem. Činjenica je da ja jesam iz pomenutog kraja ali nisam Sosa ja sam ti što bi se reklao južna pruga tako da na sve ono što si pričao izbacujemo guščiju mast, hureke i krvavice a ubacujemo ljutu, tucanu papriku i kajmak! Čvarci i luk ostaju!

Prelazimo na onaj deo sa podvezicama , dekolteom i mrežastim čarapama... Odgovara i skroz je politički korektno!

Malo sam ispala iz dnevnih događaja ali se evo vraćam u formu... Oružje smo rešili, uniforma, sertifikati sve na mestu ali nismo odredili službeno vozilo... Mislim, nije u redu da se sas štikle cimamo po neravni tereni... Neko lepo, blago neupadljivo, diskretno a da opet simbolizuje snagu i jedinstvo našeg pokreta! Nemam još konkretan predlog ali recimo da mi se onaj mali slatki audijev dzip takoreći dzipuljak baš dopada...

Eto toliko za sada a idem Dekiju da pustim sms (lične prirode) u kom ću da ga podsetim da prestane da proučava Monikinu sliku u prirodnu veličinu i da se malo javi dugarima saborcima...

Član
Učlanjen(a)
17.01.2010
Poruka
749
Aaaaa,sad mi je jasno! Pomislih da ste malo šenuli... :) Svako glupiranje, zajebavanje i ostala mesta gde se "prosipaju" nebuloze su moj teren, "plivam" kao riba u vodi...:blum3:
Al' da nije onih čarapa i dekoltea, ne bi mi se oko "zakačilo" za vas... :blum3:

Dodato posle 4 minuta:
--------------------------------------------------------------------------

Pokažite, pokažite, hajde-pokažite! :blum3:

Narode, saborkinje i saborci. Podnosim izveštaj:

1. Rekontra je uspešno vraćen na pravi put!:angel:
2. I to 100% (svim do sada proverenim metodama je stavljan na muke i kušnju i nije UOPŠTE podrigivao):girl_hospital:
3. Pao je dogovor da uključimo i po neki preferans uz put, a može i niz put, jer je primećeno da se Zjovanovi sledbenici "pale" i na to, da im oslabimo pažnju. Bačva s pivce je već spremna.:drinks:
4. Dok oni preferiraju s preferans, mi s juga ćemo da ih SVE ispitamo. Od njihovi planovi, od akcije, od strategiju i tako to.:comando:
5. Rekontra je tu od neprocenjivog značaja sas svoje umeće na preferiranje, tako da mislim (posle konsultaciju sa lokalni štab) da treba da mu izdamo poseban sertifikat za namamljivanje Zombeovi pod lipov lad, uz obavezno zamajavanje s već pomenuta pomoćna sredstva.:curtsey:

Sad odo na slavu kod kumovi da izedemo jagnje s pedigre i ostalo pečenje s ražanj. Će bude i ostalo al ne mogu vam sad pričam, ću se odocnim.
Nemo ič da se brinete i da vi bude stra za mene, ponela sam podvezice :blum3: i dekolte.

Poslednja izmena:

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506

2. I to 100% (svim do sada proverenim metodama je stavljan na muke i kušnju i nije UOPŠTE podrigivao):girl_hospital:
3. Pao je dogovor da uključimo i po neki preferans uz put, a može i niz put, jer je primećeno da se Zjovanovi sledbenici "pale" i na to, da im oslabimo pažnju. Bačva s pivce je već spremna.:drinks:
4. Dok oni preferiraju s preferans, mi s juga ćemo da ih SVE ispitamo. Od njihovi planovi, od akcije, od strategiju i tako to.:comando:
5. Rekontra je tu od neprocenjivog značaja sas svoje umeće na preferiranje, tako da mislim (posle konsultaciju sa lokalni štab) da treba da mu izdamo poseban sertifikat za namamljivanje Z pod lipov lad, uz obavezno zamajavanje s već pomenuta pomoćna sredstva.:curtsey:

Mama mia!

Bogme mala, baš si se raspištoljila otkako uleće ovo pojačanje iz Niš i trabantna naselja. Ako,ako, sve su to pozitivne energije.

Član
Učlanjen(a)
25.10.2009
Poruka
3.279

5. Rekontra je tu od neprocenjivog značaja sas svoje umeće na preferiranje, tako da mislim (posle konsultaciju sa lokalni štab) da treba da mu izdamo poseban sertifikat za namamljivanje Zombeovi pod lipov lad, uz obavezno zamajavanje s već pomenuta pomoćna sredstva.:curtsey:

Sad odo na slavu kod kumovi da izedemo jagnje s pedigre i ostalo pečenje s ražanj. Će bude i ostalo al ne mogu vam sad pričam, ću se odocnim.
Nemo ič da se brinete i da vi bude stra za mene, ponela sam podvezice :blum3: i dekolte.
Nemojte tu sad da mrsite, tucana paprika, beli luk, burek i ostalo! Meni su obećane mrežaste čarape, dekoltei i podvezice, a ne jeftina 'rana od koje se spava! Ako ću da se bijem sa tim vašim zombijima, možda i da ginem, hoću da 'mrem sa lepom slikom pred očima... :blum3:

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
39.023
Ali Re, pa ja sve vreme vrckam i pokazujem duge noge i svašta nešto, vidiš da mi je i sat na vrlo zanimljivom mestu... :-(

Nadam se da će bar zombiji više da gledaju i da će sve to imati nekog smisla.

Evo, samo za tebe... :)

bettyboop2.gif
bettyboopx.jpg
bettyboop3.gif

Nadam se da ti je sad jasno na kojoj si strani. ;-)
Imam i službeno vozilo, kao što vidite... :)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Natrag