Priručnik za odbranu i zaštitu od zombija

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Učlanjen(a)
19.01.2010
Poruka
684
Kako zaspati sada
JC_golly.gif
Dve ljute u se, venac beli luk oko šiju, t'nko seckanu slaninu,čvarci i tepsiju burek s meso preda se, s mertečki ekseri zakivanje ulazna vrata i pendžeri, tandžaru nategnutu s "summer patrone" u šake, normalno dupe pri duvar i koj ima čapu nek si ga pusti u dvorište da lanza...
Pa tako dok si ne svane, a posle će izađe valjda ovi udžbenik, da si proširimo znanje a mož i Kongres bude zakazan pa da si dobijemo direktivu kakvo da radimo dalje...

Poslednja izmena:
que te vayas con el viento, como siempre
LEGEND
Učlanjen(a)
30.07.2009
Poruka
5.276
Dve ljute u se, venac beli luk oko šiju, t'nko seckanu slaninu,čvarci i tepsiju burek s meso preda se, s mertečki ekseri zakivanje ulazna vrata i pendžeri, tandžaru nategnutu s "summer patrone" u šake, normalno dupe pri duvar i koj ima čapu nek si ga pusti u dvorište da lanza...
Pa tako dok si ne svane, a posle će izađe valjda ovi udžbenik, da si proširimo znanje a mož i Kongres bude zakazan pa da si dobijemo direktivu kakvo da radimo dalje...

tih dve ... gde si to video
icon_zdraka.gif
...tri bre ... uh ovo ostalo samo dodaj feferonke...

radoznalica veceras dezura...mos da spavas dok ne izidje udžbenik...sve oce da zna prva...tako da nece spavati ... oce bice i kongres...

'noc
2iizjx3.gif

sef na bandu
auxt1c.jpg

Član
Učlanjen(a)
19.01.2010
Poruka
684
tih dve ... gde si to video
icon_zdraka.gif
...tri bre ... uh ovo ostalo samo dodaj feferonke...

ma mož i tri četiri pet šes, samo da ne bude ono na dve smo noge došli, na četri se premišljmo dal da se micamo, a da završimo ko stonoge pred zoru...tu me stra da od godža maligani nešto ne zabrljamo...
jes vala i feferoni i tucana paprika mož i vranjanska salata trljanica...

al s ovaj moj recept, ako pravilnik o borbi protiv zombe izadje ujutro teško da ću mog ga čitam, al dobro ima i popodne nije kasno pred još jednu prebdijanu noć od straovi...wacko2:???:wacko2

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
39.023
Summer, za tebe, kao šefa, feferonke stižu na tajnu kućnu adresu, ništa se ne sekiraj. A dobićeš i ostale specijalitete da prva probaš, ipak si šef na bandu! ;-)

Nego, nismo se ništa dogovorili za uniforme, a što reče Radovan III: "Kako ćemo se u boju raspoznavati"? Mislim jeste, prvo po hrabrosti, ali opet... predlažem da ženski deo na već pomenute duge noge doda i dekolte, i naravno oružje, a u tašni može da nosi i ono ostalo što sam već predložila (papričice, čvarke itd...). Bićemo efikasnije na više načina.
Šta mislite, drage kolege i saborci?

LEGEND
Učlanjen(a)
30.07.2009
Poruka
5.276
Summer, za tebe, kao šefa, feferonke stižu na tajnu kućnu adresu, ništa se ne sekiraj. A dobićeš i ostale specijalitete da prva probaš, ipak si šef na bandu! ;-)

Nego, nismo se ništa dogovorili za uniforme, a što reče Radovan III: "Kako ćemo se u boju raspoznavati"? Mislim jeste, prvo po hrabrosti, ali opet... predlažem da ženski deo na već pomenute duge noge doda i dekolte, i naravno oružje, a u tašni može da nosi i ono ostalo što sam već predložila (papričice, čvarke itd...). Bićemo efikasnije na više načina.
Šta mislite, drage kolege i saborci?

dogovoreno ;) naravno da isprobam...proverim :dntknw:

prvo sam mislila da je najbolje da ostanemo neupadljivi...mada kad razmislim ... ipak da nabacimo i dekolte, štikle pozeljne...sto je sigurno sigurno je ... da iskombinujemo one metode..Mata Hari - Modesti Blejz ...
...toliko za sada...
Koza Nostra. No pasaran!
opet nam ukinuli plavce :fool:

auxt1c.jpg

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
39.023
Tražila sam još plavaca tamo gde treba, čak imam i podršku, ali se još niko ne izjašnjava... :-( Nadam se da samo nisu imali vremena.

Onda, dogovoreno! Za devojčice, dekolte, duge noge i visoke štikle, ja sam se već pripremila, 'vako - k'o moj avatar. ;-)
Ko može da nam odoli? Osim ako i među zombijima ima onih što vole sopstveni pol, e tu će već dečaci morati da se pokažu... čuvajte se, kolege i saborci! Možda je dobro da vaša uniforma bude a la Batman, za svaki slučaj. ;-)

Član
Učlanjen(a)
25.10.2009
Poruka
3.279
Sve nešto čitam zadnje dve-tri strane, dođem do kraja pa se opet vratim, i "nemam objašnjenja ovog fenomena"... I dođoh do zaključka da ste vi ljudi mnogo mudrovali na Suncu, "udarilo" u glavu... Ili ne daj Bože, vi ste postali ti zombiji koje toliko jurite, samo još niste ni svesni... Hoćete nas "normalne" da zabunite i sludite, da više ne znamo šta je šta i ko je ko!
:lol::lol::lol:

LEGEND
Učlanjen(a)
30.07.2009
Poruka
5.276
crvendac, pa kako smo podvezice mogle da zaboravimo...obavezan detalj :curtsey:

@Rekontra
hm...jos jedan u nizu neuspelih pokusaja sabotaze
hmhm.gif

sram te bilo hm
shamar.gif

auxt1c.jpg

Učlanjen(a)
17.11.2009
Poruka
306
Rekontra, druže, bojim se da si već pao pod njihov uticaj. Gde li te samo nagaziše...?

Devojke, dajte sve od sebe da vratite Rekontru. To možete samo vi. Njega ne smemo da izgubimo!

Poslednja izmena:
Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
39.023
Ma podvezice i mrežaste čarape se podrazumevaju, Summer, a i čipka koja proviruje iz dekoltea, ne sekiraj se... a biće i malkice više plavaca. :)

Lapiduse, i mene je Re iznenadio. :-(

Re, od tebe se ovakvoj sabotaži nisam nadala, ali stvarno... da te nije neka zombica malo "propustila kroz šake"? Ako jeste, da te lečimo na vreme!
Ima da nađem sve one specijalne recepte za vraćanje na pravi put, angažovaću rodbinu mog dragog koja živi u tvom komšiluku, da mi nađu sve sastojke za "vraćanje u život" jednog Lale, ništa se ne sekiraj... ;-)
Gde da izgubimo jednog takvog člana!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Natrag