Priručnik za odbranu i zaštitu od zombija

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
39.023
Lapiduse, prijatelju i saborče, da se nisu organizovali u zasebnu bandu, pa otišli na vežbe gađanja u Bubanj potoku?:comando:
Ako jesu, nije lepo što nisu pozvali ostale. :dntknw::(

Auuuuu... sad sam i ja zabrinuta. :vorred::thinking:

Član
Učlanjen(a)
01.09.2009
Poruka
482
Evo i mene,sestre i braćo draga,jedva izvukoh noćaske živu i nezombificiranu glavu iz karambola koji me zadesi.Elem,motah se u pozni čas podavalskim predelima,špijunirajući pokrete zombi-divizija i njima pridruženih petokolonaških pro-evroatlantskih grupa,kada doživeh sledeće :

[YOUTUBE]LMe-aZWJeyE[/YOUTUBE]

Bežah,bežah (jer kod kuće zaboravih vernu mi sačmaru,a i vaspitavan sam da ne dižem ruku,pa ni vatreno oružje,na žensko čeljade - makar ono i zombi bilo) pa se sapletoh o ranac na kome je,krasnopisom i krupnim slovima,ispisano bilo : zjovan.U rancu,narafski,kamera sa video-zapisom od koga mi kolena klecnuše - snimak mi pokaza šta se sa našim zjovanom dogodilo.Evo,pogledajte i sami (,nakon što iz sobe izbacite decu i penzionere slaboga srca) i zatomite krik u grudima (ne dajte zombijima da se naslađuju vašom patnjom) :

[YOUTUBE]4YgguysgmnE[/YOUTUBE]

ZJovane,nećemo te zaboraviti !!!

Odoh do sejf-hausa da dremnem,prezalogajim i istuširam se,a potom ću se vredno baciti na proučavanje svih depeša koje je odaslala naša vrhovna komandantresa,vrla Summer !
S´verom u Boga i večni fuj na zombifikaciju !!!
Nakratko vas ponovo napuštam.

Član
Učlanjen(a)
25.05.2009
Poruka
2.938
E, tu sam i ja. Poslao sam jedan dio naših aktivista da potraži zJovana.
Vi pogledajte snimljeni materijal a ja idem dalje....

[YOUTUBE]zs7AhKrfChk[/YOUTUBE]​

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
17.01.2010
Poruka
749
Haug!

U mom reonu sam, na žalost, samo ja u pokretu AZFŽ. Dakle u opasom sam okruženju pa to iziskuje krajnji oprez i tajnost. Dakle, po dogovoru, od sada noge nosim obavezno sa sobom i pravim se :sheep:dok ne dođe trenutak za triniti.

Sačma i sačmarica su ispitani, i kako istraživanja pokazuju uspešno su prošli test. Šljivkotravarica deluje s naročitim akcentom na beli luk.
Masa uveliko podriguje wacko2, pa će mi uskoro trebati pojačanje u vidu još para trepavica i nožica.

Mama mia!

Poslednja izmena:

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506
Tako. Uokviri okice što dužim trepušama, održavaj none u kondiciji i dodatno napregni sive ćelije zbog opasnih ekumenističkih tendencija Velikog Zombija i domaćih kolaboracionista koji su ga pozvali u antički grad.

Naravno da ćeš dobiti i pojačanje.

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
17.01.2010
Poruka
749
Tako. Uokviri okice što dužim trepušama, održavaj none u kondiciji i dodatno napregni sive ćelije zbog opasnih ekumenističkih tendencija Velikog Zombija i domaćih kolaboracionista koji su ga pozvali u antički grad.

Naravno da ćeš dobiti i pojačanje.

I to što hitnije, stvar se zakuvava u zemljanom loncu. Pod sačem je već i pogača, a kajmak čeka da zacvrči preko. Uz to, kao jedan od glavnih mamaca je i burek (provereno deluje) a malo dalje uzvodno se vrti belmuž i jagnje na ražnju. Hm... njam, njam...:vorred: Ne, ne, ovo nije iz ove teme.:dntknw:

Sive ćelije su na sigurnom, zamaskirane multimaskarom sa šljokicama.

Pssst, šunjaju se, moram da prekinem!

Učlanjen(a)
17.11.2009
Poruka
306
Drage moje saborke i saborci, evo mene opet, da vas obavestim da sam izbeglicu Zjovana zatekao na upoznavanju forumaša i ostavio mu poruku da ne zaboravi gde treba da se javi. Opak je, igra na sve strane. Ko zna šta je tamo zakuvao. Zamislite, oće da upozna JaOdSvuda. Ne znam zašto. TiOdSvuda, čuvaj se, mislim da je Zjovan muško.

Crvendać, bila si u pravu, neke stvari se dešavaju sa strane. Ako su oni u Bubnju, ko zna kako se tamo gađaju. Možda je bolje što si ostala tu, gde jesi. A opet, ko zna...?

Poslednja izmena:
Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
39.023
Crvendać, bila si u pravu, neke stvari se dešavaju sa strane. Ako su oni u Bubnju, ko zna kako se tamo gađaju. Možda je bolje što si ostala tu, gde jesi. A opet, ko zna...?

Još će da ispadne ono što "Radovan III" kaže: "Najgore je kad smo mi protiv nas"... počinjem da sumnjam da kad ih nema šuruju sa neprijateljem... :(

Učlanjen(a)
17.11.2009
Poruka
306
Ma budi sigurna da ništa nije onako, kako izgleda. Ali mi smo se obezbedili od toga. Veruj samo aktivnim članovima. Evo ja sam malopre nagazio Zjovana i ostavio mu šifrovanu poruku da se ne zeza sa Zombijima. Samo u se i u svoje kljuse.

Učlanjen(a)
29.04.2009
Poruka
3.068
--------------------------------------------------------------------------

Sumnjiv si mi zbog nepominjanja nevladine organizacije koja se bori za prava zombija (izgleda da je zjovan drug clan). :vorred:

Radoznalice, pa zar još uvek misliš da mi ne znamo šta misli neprijatelj? Prisutna si, a nemaš poverenja u obaveštajnu službu svog pokreta... Samo opušteno... OZNA sve dozna, pa i šta Zombiji misle

Dodato posle 3 minuta:
--------------------------------------------------------------------------

Jebiga, ovaj upravni odbor mi plave dodeljuje na kašičicu i to kafenu... A rado bih vam ih svima podelio.

Lapiduse ja neverujem ni svom odrazu u ogledalu a kamo li nekom drugom. :vorred:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Natrag