Priručnik za odbranu i zaštitu od zombija

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506
Sve se slažem i sve si u pravu!
Imamo jedan problem - ja sam alergična na mak

To je tužno. Vidiš, i Zombi Cheda je alergičan na ovaj jestivi, plavi mak a na onaj drugi, papaver somniferum i njegove produkte nije. Sve ih rado koristi, čak i kodein. Zato ga nikada nećeš vidjeti da se zakašljao pred kamerama. Interesantno.
Kad već tako stvari stoje evo ti jedan alternativni recept za anti zombi test.

Umjesto nasuvo s makom umijesi cipovku od najmanje dva i po kila pa kad bude pečena i ohlađena presjeci je na pola ali vodoravno, ne okomito. Donju polovinu prvo dobro premaži sa guščjom mašću a onda nađubri sa kilo i po mješavine čvaraka, hurke, švargle i ostalih disnotor proizvoda. Preklopi gornjom polovinom cipovke i daj mu da pojede. Ostala procedura ostaje ista.

Napomena za ostale članove pokreta koji su zainteresovani za anti zombi test recepte:

Recepti dati Milenčici su u skladu sa gastronomskim običajima podneblja u kojem živi. Za vas ostale kojima su izrazi nasuvo, cipovka, hurka, disnotor i ostali, manje razumljivi jer živite u krajevina sa drugačijim prehrambenim navikama pripremio sam adekvatne alternativne recepte koji su u skladu sa lokalnim običajima.

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
17.01.2010
Poruka
749
Predlažem, kad smo već prerasli u pokret, da onda u pokretu i okretu rasčistimo situaciju.

Dobrovoljno se javljam kao medicinska sestra slatka da vidam eventualne rane ne daj Bože povređenim ponosima i sujetama. Kako zbog Samerinog plana B ne verujem da će do toga doći, prelazim na lenstvovanje i izležavanje do daljnjeg (moram da se odmorim od odmora).

PS/ Pustolov je iznenađen ali nije uvređen kako je otpor brzo prerastao u pokret dok je on pregovorao sa Baba Jagom oko kućice, pa je morao opet da pusti mrak kako bi se u miru organizaovao za skupljanje restlova radi proivzodnje i kasnije preprodaje tesnih majici po višestrukim cenama od stvarnih troškova.

Mama mia!

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506
Predlažem, kad smo već prerasli u pokret, da onda u pokretu i okretu rasčistimo situaciju.

Dobrovoljno se javljam kao medicinska sestra slatka da vidam eventualne rane ne daj Bože povređenim ponosima i sujetama.

Mislim da te tvoja svestranost, intelektualni kapacitet i visokomoralan pravoslavni stav određuju za nešto ozbiljniju ulogu u Pokretu. Živiš na vrlo osjetljivom mjestu, strateški vrlo značajnom, koje će, koliko sutra (2013) biti izloženo veoma jakom zombističkom uticaju. Sam vrh zombi elite se sprema da posjeti tvoj antički grad, a ti bi u stacionar. Pokret dole nema jačeg igrača od tebe. Razmisli sestro.

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
17.01.2010
Poruka
749
Mislim da te tvoja svestranost, intelektualni kapacitet i visokomoralan pravoslavni stav određuju za nešto ozbiljniju ulogu u Pokretu. Živiš na vrlo osjetljivom mjestu, strateški vrlo značajnom koje će, koliko sutra (2013) biti izloženo veoma jakom zombističkom uticaju. Sam vrh zombi elite se sprema da posjeti tvoj antički grad, a ti bi u stacionar. Pokret dole nema jačeg igrača od tebe. Razmisli sestro.

Tajni agent je uvek u centru zbivanja. U tom smislu je moj skromni predlog, te ga razmotrite ponovo iz ovog ugla. Delovati iz samog centra sakrivena iza identiteta sestre slatke medicinske, koje NIKADA ne izazivaju sumnju.
Treptati trepavicama, uvek nositi vitke noge vidljivo istaknute sa sobom i odvraćati pažnju sumnjivih :girl_hospital:s pravih akcija.

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506
Tajni agent je uvek u centru zbivanja. U tom smislu je moj skromni predlog, te ga razmotrite ponovo iz ovog ugla. Delovati iz samog centra sakrivena iza identiteta sestre slatke medicinske, koje NIKADA ne izazivaju sumnju.
Treptati trepavicama, uvek nositi vitke noge vidljivo istaknute sa sobom i odvraćati pažnju sumnjivih :girl_hospital:s pravih akcija.

Hmm... Priznajem da poduže trepuše i lijepe noge na štiklama, a ispod pokratke uske suknjice i plavo bijela kombinacija uniforme medicinske sestre znaju izgledati predivno ali lik o kojem ti govorim ima preko 80 godina i kritično nizak nivo testosterona pa se bojim da neće odreagovati na tu fantastičnu sliku onako kako bi se očekivalo. Ipak to treba malo ozbiljnije razraditi.

Učlanjen(a)
17.11.2009
Poruka
306
Ali Kalimerčica će u toj uniformi biti izvrstan špijun, Ekvuse. Toliko za sada, javljam se sa terena, samo da proverim je li teren siguran. No pasaran!
A zna li neko šta je sa Samer? Kad stupa na novu dužnost? Hoće li je prihvatiti?

Učlanjen(a)
29.04.2009
Poruka
3.068
Sumnjiv si mi zbog nepominjanja nevladine organizacije koja se bori za prava zombija (izgleda da je zjovan drug clan). :vorred:

Equus ti to hoce da zrtvujes sestre? Kako mislis da trce u tolikim stiklama? Za suknju necu komentarisati nista jer se zna da zena brze trci sa podignutom suknjom nego muskarac sa spustenim lonama.

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
17.01.2010
Poruka
749
Sumnjiv si mi zbog nepominjanja nevladine organizacije koja se bori za prava zombija (izgleda da je zjovan drug clan). :vorred:

Equus ti to hoce da zrtvujes sestre? Kako mislis da trce u tolikim stiklama? Za suknju necu komentarisati nista jer se zna da zena brze trci sa podignutom suknjom nego muskarac sa spustenim lonama.

:):):):):):)

e što me nervira kad mi ne radi ovo plavo "hvala" dugmence! Grrrrrrrr, ups, htedoh reći, mjauu

Učlanjen(a)
29.04.2009
Poruka
3.068
хм, сада сам сигурна да је Зјован зомби...како је могао другачије да зна ста је план Б :???:
План Б:
Израда и обука за исправно коришћење аутоматског оружја за одбрану од зомбија, или краће АЗ-'75 (АнтиЗомби сачмара, а ознака '75-у Јованову част...да не буде да је свој живот положио за Џ :D)

...мењамо локацију...мислим да овде више није сигурно :???::vorred: :beee:

они долазе... triniti ...

:girl_werewolf: :girl_werewolf: :girl_werewolf: :girl_werewolf:​

пс: наставак...на другој локацији ... triniti

A da ti nisi moza zjovan :vorred: ili njegov ilegalac u ovim redovima :???:

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506

Nije istina Ljubopitiva. Sve one same određuju limite vlastitig požrtvovanja. I sa izuzetkom Samer sve su odabrale pristup tehnikom Lilit ili Mata Hari. Počelo je opravdanom Milenčicinom brigom za Klunijevo mentalno zdravlje i njenom velikom željom da mu nesebično pomogne u izlječenju i skidanju mraka sa očiju kada je u pitanju njegov
izbor sadašnjeg ljubavnog partnera. Zašto bih im ja sputavao kreativnost u korištenju metoda za koje same misle da najbolje odgovaraju njihovoj jasno izraženoj ženskoj prirodi?
Pojedini članovi AZP-a smatraju da si ti potpala pod uticaj zombističkih sila mraka. Lično smatram da je takvo mišljenje preuranjeno s obzirom da se nisi nedvosmisleno izjasnila u tom pogledu. Pozivam te da iskreno i čista srca pristupiš i da sama izabereš modalitete svog otpora zombističkoj pošasti. Niko te neće testirati tonama hrane i provjeravati da li si poslije toga u stanju da vodiš ljubav bez podrigivanja.
Pristupi Pokretu i daj svoj doprinos u sklopu AZFŽ-a. Pozdravljam te.

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Natrag