Sve se slažem i sve si u pravu!
Imamo jedan problem - ja sam alergična na mak
To je tužno. Vidiš, i Zombi Cheda je alergičan na ovaj jestivi, plavi mak a na onaj drugi, papaver somniferum i njegove produkte nije. Sve ih rado koristi, čak i kodein. Zato ga nikada nećeš vidjeti da se zakašljao pred kamerama. Interesantno.
Kad već tako stvari stoje evo ti jedan alternativni recept za anti zombi test.
Umjesto nasuvo s makom umijesi cipovku od najmanje dva i po kila pa kad bude pečena i ohlađena presjeci je na pola ali vodoravno, ne okomito. Donju polovinu prvo dobro premaži sa guščjom mašću a onda nađubri sa kilo i po mješavine čvaraka, hurke, švargle i ostalih disnotor proizvoda. Preklopi gornjom polovinom cipovke i daj mu da pojede. Ostala procedura ostaje ista.
Napomena za ostale članove pokreta koji su zainteresovani za anti zombi test recepte:
Recepti dati Milenčici su u skladu sa gastronomskim običajima podneblja u kojem živi. Za vas ostale kojima su izrazi nasuvo, cipovka, hurka, disnotor i ostali, manje razumljivi jer živite u krajevina sa drugačijim prehrambenim navikama pripremio sam adekvatne alternativne recepte koji su u skladu sa lokalnim običajima.
Poslednja izmena: