Priručnik za odbranu i zaštitu od zombija

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Učlanjen(a)
17.01.2010
Poruka
749
Nije da nEsam zadovoljan sas zvezdas' ored...nego vid'o sam nesto sto me zaGolicava po mastariji:

Takva zeMska se retko srece,pa ja sad ocu da je nadjem! Ima se zenim sas nju,pa da tepamo zombovi tugedr (i ingleski ucim za tu priliku)! :D

Fali nam znači ministar-provodadžija! C, c c kako to da propustimo?:vorred: Hm...

Poslednja izmena od urednika:

Byk

Član
Učlanjen(a)
04.02.2010
Poruka
2.355
Fali nam znači ministar-provodadžija! C, c c kako to da propustimo?:vorred: Hm...

NEje da jesi u pravu (!)... Ne fali nam jos ministarstava! Vidis sta ministarstva uradise drzavi! Samo nam treba dobar sistem na informacije - da nam odgovori (u ovi moj slucaj) na pitanja : gde,kada i kako?! ;)

Član
Učlanjen(a)
17.01.2010
Poruka
749
Dobro onda po prirodi stvari toJ će prepustimo šefici, pošto je ona ministar na kujnu, a preko kujne ....zna se kako, šta i tako.

Bacamo se u potragu da nam ne izgubiš volju i inspiraciju :), ne bi valjalo za pokret :).

Član
Učlanjen(a)
03.12.2009
Poruka
5.036
Pitam se, pitam se...:thinking:
Šta bi izabranica srca Vukajlovog preduzela, u trenutku eksploNzije belog lukca?:dntknw:
Da l' bi pala ko zomb?:???:
Šefica će to najbolje znati!:buba_phone:yes3

Drage saborkinje,
predlažem da je, u specijalnu akciju, dovučemo u prostorije AZ pokreta i
testiramo na beli lukac.
Ako prođe testiranje, da je predamo Vukajlu, zbog radi njegovog duševnog mira i daljeg testiranja!yes3

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
39.023
Naravno da moramo da je testiramo.
Ako ne prođe testiranje, nije dovoljno dobra za našeg Vukajla.

Prema tome, da mu se ne mešamo, neka on sam nađe onu koja mu se sviđa, a tek ako prođe svi mogući testovi, k'o što smo ih svi prošli, mož' se priča o prijemu u AZ i udaji za Vukajla. Ako padne od belog lukca - zombe je, nema šta da se priča.
Naravno, "onaj" deo testa će da obavi sam, a na drugi deo testa, mora da dođe kod men', pa ako preživi - će nam bude snajka! ;)

A što će svadbu da napravimo, auuuuuuuuuuu... kakva tri dana, ima bar sedam dana da traje!

'Aj' u zdravlje!

Član
Učlanjen(a)
25.10.2009
Poruka
3.279
Ćutao sam neko vreme, bio zauzet vrlo bitnim poslovima, širio AZ mrežu po celoj Srbiji, i kad se vratih-imam šta da vidim! Vi svi, ovako u kompletu, niste odmakli dalje od spremanja hrane i širenja tankog (i pogotovu debelog) creva! Narod gladan, a vi proslavljate! I ko je taj Vuk? Šta se on meša u sve, kao začin c? Šta hoće? A i mars... Samo prinese stolicu i udri, posle je nema danima. Jaki ste vi borci, jagnjeće brigade...

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
39.023
Re, i ti se još nisi mak'o s mesta, a to što pričaš nema blage veze sa životom.
Gde si bio i šta si radio ništa ti ne verujemo dok Dama ne potvrdi i pokaže prsten.

A druga Vučka da ne diraš, pošto ono što on uradi jednim podrigom, nijedan od vas nije uradio za poslednjih godinu dana. Pogledaj malo prethodne dve-tri strane, pa će ti bidne jasno.

Da slavimo, još kako. I da vas ženimo obojicu.

Koza, prase, i sve po red!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Natrag