Priručnik za odbranu i zaštitu od zombija

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

Byk

Član
Učlanjen(a)
04.02.2010
Poruka
2.355
Ja jutros dos'o da uzNem malo ratluka i kafe od Pyc-a (Rusa),kad imam sta i da vidim - njegovo novo Super Pyc odelo:

sexy-grandpa.jpg

A,gde je hteo da se slika - pa,u kuJnu ,naravno! Samo na krkanlook misli... Od sabajle nesto sprema u kuJnu,a ja ga zateKo kako glodje kuruz shecerac i probava svoje novo odelo!

Sefice,ne kaci svoje poluobnazene slike - ima me zdrma infarakt,pa cu jopet da kolutam sas oci po beloj pozadini... :D

Re misli da sam lelemud? E,ovoj jos nesam cuo... Znajem da sam lelekuk,lelebate,lelele...ali lelemud - to je novos'! :D:D A,toj sto su mu "poturili" - vide ljudi,pa nabede! :lol: A,nEsi stalno biJo u zatvor....ObilaziJo si i neka egzoticKa mesta:

winter.jpg

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
17.01.2010
Poruka
749
Eto, šta znače muški hormoni u naš pokret. :D:dance2:
Odma se rasplamsa rerna, ovaj, atmosfera.
Dobra ova nova muška uniforma :blum3: a najlepša mu je aplikacija na dlakave muške grudi junačke! (ovaj zombovski sat će zanemarimo).
Narode, novo naučno otkriće AZ pokreta: Dlake čine čoveka!:yea:halteri i najlonke ženu!yes3

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506
Ja jutros dos'o da uzNem malo ratluka i kafe od Pyc-a (Rusa),kad imam sta i da vidim - njegovo novo Super Pyc odelo:

A,gde je hteo da se slika - pa,u kuJnu ,naravno! Samo na krkanlook misli... Od sabajle nesto sprema u kuJnu,a ja ga zateKo kako glodje kuruz shecerac i probava svoje novo odelo!

Ma idi bre Vuče, nisam to ja, ovo je moj komšja Mitar. Jeste slikano u mojoj kujni ali ja nisam bio kući kad si dolazio. Inače Mitar je u penziji, ima špansku invalidsku.

108GACON.jpg

On je radio deset godina ko neko pomoćno osoblje na koridi dok ga bik nije nagrdio. U nezgodno mjesto ga je ubo pa Mitar od tada nosi ove smb gumene gaćone i pelene za inkontinenciju ispod. Dobar je Mitar, duša od čovjeka, jedina mana mu što kad piški on jadan mora sve troje da izvadi iz gaća, jer nikad ne zna na koje će da pocuri.
Evo tu nezgodu su i kamere zabilježile, ima već 30 godina od tada. On uvijek u takvim gaćama po selu hoda.

Šta pričaš Kalimerčice, kakve dlake. Dlake čime šompanze i orangutane a ne ljude. Jest da i među ljudima ima dosta majmuna, al to za dlake nije tačno. Dlake mogu da čine Vuka, Vuk bez dlake ko golovrata kokoš, zamisli Vuka poslije depilacije. Ne mož ni da zamisliš, jel tako?

Poslednja izmena od urednika:

Byk

Član
Učlanjen(a)
04.02.2010
Poruka
2.355
Aaaa...to je TarMi... Ne zameri - prethodni dan je bilo dosta vodke na stolu,pa... Sta da ti kazem - cim vidim neku novu kreaciju kod tebe u kuci ja pomislim da je ti probavas! NEsam znao da si imas manekeni! :D

Ah,da... Ocu da mi prodas ove gace (video sam da imas tuce na prodaju)! Ne znam za stoJ - ali mi zapale za okca! :D

muske-gace-10.jpg

Ocu i popust!

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506
Aaaa...to je TarMi... Ne zameri - prethodni dan je bilo dosta vodke na stolu,pa... Sta da ti kazem - cim vidim neku novu kreaciju kod tebe u kuci ja pomislim da je ti probavas! NEsam znao da si imas manekeni! :D

Ah,da... Ocu da mi prodas ove gace (video sam da imas tuce na prodaju)! Ne znam za stoJ - ali mi zapale za okca! :D

muske-gace-10.jpg

Ocu i popust!

Ma nije ni čudo, pojma nemaš koliko te razumijem. Ja ih nosio neko vrijeme a onda batalim i pivo. Čiste, otkuvane, ispeglane. Poklanjam ti ih.

Član
Učlanjen(a)
03.12.2009
Poruka
5.036
Ko o čemu vi o... ma nije bitno!:beee:
A di vam je obuća?:dntknw: Mislite bosi da idete u akciju?:???:

nike-curule.jpg

Koza nostra! No bossa!

Član
Učlanjen(a)
08.07.2009
Poruka
1.146
Како уопште знате ко је зомби???

thumbslustigebilderpicd.jpg

Послије овог.....ја више не знам разлику
confused-29.gif
3d-funny-eyes.gif

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
39.023
E Pantiću, ako ti kažemo, mora te posle utepamo, prema tome, bolje ne čačkaj mečku s prstEm u oko.

Elem, dragi moji, nije me bilo dva dana, a da samo znate šta mi se sve izdešavalo...
Dođe Pyc kod mene preksinoć na kafu, i tako se mi zapričasmo o neki niži, pardon višLJi ciljevi, i prođe vreme... Isprati ja njega juče ujutro, i taman da dođem ovde a ono - nemam internet. Ja za telefon da zovem one tam' u korisnički servis, kad i telefon mrtav. wacko2
Uzmem onaj mobilan pa pozovem da prijavim smetnje, kad mi se tamo javi neki zombe, kaže: "Izvin'te gospođo, prebacujemo mrežu". ;)
Nije -nego!
Zombe mi isekle telefon, u nameru da me navataju samu na brzinu, pa da ne mogu da pozovem nikoga u pomoć. Viknem ja Pyca da se vrne, a na vrata o'ma nakačim beli lukac.

draft_lens13436261module120597561photo_1284913261Door_with_Garlic.JPG

Za svaki slučaj, da se nađe za onaj prvi napad, dok se Pyc ne vrati.
A prethodnu noć mi pojede svu lučanu papriku što sam spremila za zimnicu, znate ga već kakav je. Taj i u džepovi uvek ima beli lukac. Mislim se, dok se vrati do men', ako su mi zombe pred vrata, čim uđe u zgradu, gotovi su. I tako i bi.
Zombe da mi navale na vrata, beli lukac im u zasedu, oni okrenuše u beganje, kad eto ti ga Pyc odozdole. Kad zagrme još od ulaz: "Šefice, jel' sve u redu", oni već popadaše na mesto mrtvi...
Ja izađo' na vrata da vidim šta se dešava, vidim Pyc preskače one potepane zombe i kaže: "Daj mi neku lopatu da ih pokupim na gomilu, dok ne dođu đubretari".
Ja mu dado' lopatu, oni i nabaca na gomilu, beše oko 200-300 komada, ko da gi broji sad?!
Vrati se Pyc kod mene, ja mu skuva' još jednu kafu, domaćinsku, s ratluk i tako toj, i tako mi nastavimo da pričamo o neki viši ciljevi, kad eto ga, zvoni meni telefon...
"Gospođo, izvin'te na smetnji, sad će vam proradi telefon".
Mislim se ja, aha, sad mož' da radi. Jok i nisu zombe!
Pa prema tome, dragi moji i drage moje, čuvajte se. Uvukli se i u telekom, i ako im odma ne pokažemo beli lukac, pardon, zubi, ko zna šta sve mož' da nam naprave.

Odo da opet zavirim u lernu, Pycu pale na pamet princes krofne, pa sam malo bila vredna. Gde da ne bidnem, onolke zombe mi pred kuću!
Ima i za vas, narafski! ;)
Izvol'te!

princes_krofne_1b.jpg

'Aj' u zdravlje, Pyc mi opet nešto namiguje, mora da vidim šta mu je, mož' mu nešto nije dobro. :D

Koza pasaran i nostra na zdravlje!

Član
Učlanjen(a)
02.08.2010
Poruka
535
Obožavam princes krofne.. Meni je to mama pravila kad sam bio mali .. pre 20 i kusur godina...

Hvala na posluženju

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Natrag