Priručnik za odbranu i zaštitu od zombija

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506
Ćutao sam neko vreme, bio zauzet vrlo bitnim poslovima, širio AZ mrežu po celoj Srbiji, i kad se vratih-imam šta da vidim! Vi svi, ovako u kompletu, niste odmakli dalje od spremanja hrane i širenja tankog (i pogotovu debelog) creva! Narod gladan, a vi proslavljate! I ko je taj Vuk? Šta se on meša u sve, kao začin c? Šta hoće? A i mars... Samo prinese stolicu i udri, posle je nema danima. Jaki ste vi borci, jagnjeće brigade...

Nemoj tako o Vuku Re.

Kao prvo njegovom pojavom je AZ pokret konačno uspostavio puni hormonalni balans, što do sada nije bio slučaj. U atmosferi AZ pokreta se konačno androgeni hormoni osjete u većoj mjeri nego estrogeni. I to je u najvećoj mjeri zasluga Vuka jer on po prirodi i refleksu vrste kojoj pripada, malo-malo digne nogu i pišne. Nema više suva ćoška u AZ klubu. I to je dobro. Jest da malo tukne, al je dobro. Kao drugo, njegov patentirani metod borbe protiv zombi pošasti se pokazao u istoj mjeri efikasan i djelotvoran kao moj super-podrig sa smradom bijelog luka. I dok je moj metod sa tehnološke strane gledano vrlo jednostavan jer se bazira na žderanju enormnih količina bijelog luka koji se nakon prve ekstrakcije u buragu podrigivanjem vraća kao smrtonosno oružje kroz usta, njegov metod je dosta komplikovaniji jer koristi kompletan probavni trakt u kojem miješa dvije komponente, bijeli luk i kobrovaču. Rezultat tog inovativnog i nadasve genijalnog postupka ekstrakcije aktivnih anti-zombi supstanci se ogleda u sinergiji ekstrakta bijelog luka sa etanolom, koji se dalje tako izmiješani podvrgavaju procesu dodatne fermentacije i sazrijevanja prvo u tankom a zatim u debelom drijevu, da bi finalni produkt, zeleni gas smrti izduvan kroz prirodno dobro profolisan "auspuh" pod pritiskom od 40-50 Bara, imao dvostruki, vrlo veliki letalni efekt na poluživu zombi masu.
Pa zar ne znaš Re da je Vuk samo jednim pravilno odmjerenim hitcem napravio dar-mar među novosadskom zombi-autonomaškom populacijom. Dok su svi šahtovi iskakali od siline detonacije seizmološka stanica Novi Sad je zabilježila podrhtavanje tla jačine 6,3 stepena po Rihteru. A od toksičnog dejstva zelenog gasa pocrkaše svi zombovi u Novom Sadu. O deratizacionom efektu da ne govorim, ni jedan pacov nije preživio.

I ti Re pitaš ko je ovaj Vuk? Čivjek, istaknuti anti-zombi borac, gromada, kojem Svjetski kongres zombija prijeti Haškim Tribunalom zbog genocida nad zombima.

Nemoj tako Re, koriguj se.

A ti Crvena, šta si odma zinula ko vojnička pekara da se svađaš sa Reom. Nije čovjek znao o kome se radi. Treba nam jedinstvo, monolitnost Pokreta a ne svađe i prepucavanja ko da smo komšilje u zgradi.

Byk

Član
Učlanjen(a)
04.02.2010
Poruka
2.355
Ma,ljudovi - koleZa Re se sali! Mi se javno pljujemo i drvelje i kamenje bacamo jedan na onog drugog,a u stvari smo uigrani tandemAC!
Ziveo koleZa Re i njegove roze gace sa bubamarama sa nekom cudnom braon flekom pozadi!
:clapping::clapping:

Član
Učlanjen(a)
03.12.2009
Poruka
5.036

Kao prvo njegovom pojavom je AZ pokret konačno uspostavio puni hormonalni balans, što do sada nije bio slučaj.

Sram te bilo Medo! 'De si do sad? shout
I još diraš Vukajla! Da nije bilo njega počela bi da sumnjam da će se ikad roditi muški AZ borac!

I ti Re pitaš ko je ovaj Vuk? Čivjek, istaknuti anti-zombi borac, gromada, kojem Svjetski kongres zombija prijeti Haškim Tribunalom zbog genocida nad zombima.
Ovde si malkice oprao obraz!yes3

Nemoj tako Re, koriguj se.
I ovde još malkice.yes3

I tebe i ministra da bude sram!yes3
Di ste kad treba?:dwarf: Kad zombovi nadiru? :dwarf:
Kad treba da se prenese drugarica Kalimerčica sa sve glanc gips?:dwarf:
Kad treba da se metnu noge pod astal?:dwarf:

Koza i nostra pasaran i koza no...

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
39.023
E baš tako, draga.

Pyc, poguzijo jedna, dovuk'o si se sad, kad smo počeli da pričamo o slavlje i svadbe, i razne prilike za ždranje, i još me javno napadaš.
Prs' na čelo pa da razmisliš ko je kome šef i na šta to liči?!

I ti i Re se dovučete kad treba da se slavi, a onda se bunite kao nije vam do toj i mi ništa drugo ne radimo.
A od poslednju akciju se potepani zombovi još prebrojavaju. Sram da vi bude obojicu! Cccccccccccccccccccc...

Baš sam ljuta, da znate!

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506
Sram te bilo Medo! 'De si do sad? shout
I još diraš Vukajla! Da nije bilo njega počela bi da sumnjam da će se ikad roditi muški AZ borac!

Ovde si malkice oprao obraz!yes3

I ovde još malkice.yes3

I tebe i ministra da bude sram!yes3
Di ste kad treba?:dwarf: Kad zombovi nadiru? :dwarf:
Kad treba da se prenese drugarica Kalimerčica sa sve glanc gips?:dwarf:
Kad treba da se metnu noge pod astal?:dwarf:

Koza i nostra pasaran i koza no...

Eto, ja jedno ona drugo, samo da se svađati i olajavati. Dobro sam reko, ko komšiluk u zgradi... ko je koliko članova prijavio za vodu, ko će da plati struju u stepeništu, trice i kučine. Izdignite se iznad malograđanske svijesti i mentaliteta prznica i cjepidlaka. Viši su ciljevi ovog Pokreta od prizemnog tračeraja i mentalnog patosa dokonih ženturača.

Moraće se ovde izgleda obnoviti gradivo iz programsko-ideoloških ciljeva AZ pokreta. Dobro da sam došao.

E baš tako, draga.

Pyc, poguzijo jedna, dovuk'o si se sad, kad smo počeli da pričamo o slavlje i svadbe, i razne prilike za ždranje, i još me javno napadaš.
Prs' na čelo pa da razmisliš ko je kome šef i na šta to liči?!

I ti i Re se dovučete kad treba da se slavi, a onda se bunite kao nije vam do toj i mi ništa drugo ne radimo.
A od poslednju akciju se potepani zombovi još prebrojavaju. Sram da vi bude obojicu! Cccccccccccccccccccc...

Baš sam ljuta, da znate!

A ti, prvo kafu da mi skuvaš a zatim kratku suknjicu da obučeš... i češće da se naginješ nad rernu da provjeravaš da kiflice nisu zagorile dok ja srčem kafu i razmišljam... o višim ciljevima. Rernu otvaraj što češće a usta što rijeđe, dok ne doživiš nirvanu i zablistaš prosvjetljena.

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
17.01.2010
Poruka
749
E ministre RE, mora da si imao neki fijasko na onaj zeleni astal kad si takav naježen došao, pa s vrata raspalio paljbu wacko2.Il te, daleko bilo, ujeo neki zomb?
Te klopa, te crevca, te Vuk, te....A kud si se ti deo sve ovo vreme? GdI je izveštaj?

A i Pyc. Od vrata vika a ovamo smo mi komšike! :beee:

I kud je ta nova kolekcija? Dokle će gole i bose da idemo?:acute:

Poslednja izmena:
Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
39.023
A ti, prvo kafu da mi skuvaš a zatim kratku suknjicu da obučeš... i češće da se naginješ nad rernu da provjeravaš da kiflice nisu zagorile dok ja srčem kafu i razmišljam... o višim ciljevima. Rernu otvaraj što češće a usta što rijeđe, dok ne doživiš nirvanu i zablistaš prosvjetljena.

Kafu mož' da dobiješ i onako, na lepe oči, al' za kiflice mora da se potrudiš. Mnogo si me naljutio.
I gde je ta nova kolekcija? Suknjicu kratku možda i obučem ako mi doneseš neku novu opremu jer ću uskoro da počnem stvarno da šetam gola. Sve se ofucalo. Samo gaće mi ostale. Evo gledaj.

boop-flirt2.jpg

Požuri s tu novu kolekciju, inače će da menjamo stilistu. Ne možemo ovakve u borbu. Jel' jasno?

I da se nacrtaš večeraske na tu kafu, pa će vidimo šta dalje.

'Aj' pasaran, koza i tako to...

Član
Učlanjen(a)
25.10.2009
Poruka
3.279
E ministre RE, mora da si imao neki fijasko na onaj zeleni astal kad si takav naježen došao, pa s vrata raspalio paljbu wacko2.Il te, daleko bilo, ujeo neki zomb?
Te klopa, te crevca, te Vuk, te....A kud si se ti deo sve ovo vreme? GdI je izveštaj?

Ja i dalje ne znam ko je taj Vuk, al' nema veze... Mada mi deluje kao teški lelemud, neka ostane, naći će se u kuhinji neki posao za njega, makar da ljušti krompir!
Uvaćarili me zombovi, dospeo sam i na sud, jedva se izbavih! Svašta su mi poturili, kojekave laži i nedela! Uostalom, evo izveštaj, pa vidi...

scan0006.jpg

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506
I kud je ta nova kolekcija? Dokle će gole i bose da idemo?:acute:

Take ste najlepše, odelo ne čini čoveka, ženu pogotovo. A i lakši je put do vaše "unutrašnje ljepote".

Suknjicu kratku možda i obučem ako mi doneseš neku novu opremu jer ću uskoro da počnem stvarno da šetam gola. Sve se ofucalo. Samo gaće mi ostale. Evo gledaj.

Dobro... nije loše, mož i u u gaće da budeš sa halteri i najlonske čarapice. To je baš prikladno za kuinjski poslovi. Kriza je žene, moramo se prilagodimo na novonastalu situaciju. Evo i ja ću da se prilagođavam, u skladu sa situaciju: - Ako te vidim taku da otvaraš rernu, ne moram ni ja baš samo o viši ciljevi... mož da dođu u obzir i neki niži... jel tako? Cilj je cilj... važno da ga pogodiš.

Eto mene večeras. Na lepe oči il na rapavo čelo... svejedno, kafa je kafa. I ratluk da bude, nemoj opet one gumenjake da mi uvaljuješ. Malo falilo dušu da ispustim prošli put.

Nemoj više da čujem o nove kolekcije. Jel znate vi gde ste i gde živite. Naša dva predsednika se ubiše da iskamče još koju paru po belom svetu, već mi je i čukununuče dužno 10.000 evrića, a vi o nove kolekcije. U dugačke teretne gaće da hodate i vuneni priglavci na noge. U gunjevi da se oblačite i ako usta otvarate noge da skupljate... da ne bude promaja. Uvin čaj obavezno. Nemoj da posle bude... nije nam reko.

Kakvo je to provodadžisanje. Jel ovo agencija za sklapanje brakovi "Usamljeno srce" il je AZ pokret. Šta vas briga kada će i koga da žene... i Vuk i Re. Neka udaraju sad šta stignu... dok se ne pojavi neka što pravi lepe leptir mašnice od muda. Ima vremena. nije voz da im pobegne.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Natrag