Ćutao sam neko vreme, bio zauzet vrlo bitnim poslovima, širio AZ mrežu po celoj Srbiji, i kad se vratih-imam šta da vidim! Vi svi, ovako u kompletu, niste odmakli dalje od spremanja hrane i širenja tankog (i pogotovu debelog) creva! Narod gladan, a vi proslavljate! I ko je taj Vuk? Šta se on meša u sve, kao začin c? Šta hoće? A i mars... Samo prinese stolicu i udri, posle je nema danima. Jaki ste vi borci, jagnjeće brigade...
Nemoj tako o Vuku Re.
Kao prvo njegovom pojavom je AZ pokret konačno uspostavio puni hormonalni balans, što do sada nije bio slučaj. U atmosferi AZ pokreta se konačno androgeni hormoni osjete u većoj mjeri nego estrogeni. I to je u najvećoj mjeri zasluga Vuka jer on po prirodi i refleksu vrste kojoj pripada, malo-malo digne nogu i pišne. Nema više suva ćoška u AZ klubu. I to je dobro. Jest da malo tukne, al je dobro. Kao drugo, njegov patentirani metod borbe protiv zombi pošasti se pokazao u istoj mjeri efikasan i djelotvoran kao moj super-podrig sa smradom bijelog luka. I dok je moj metod sa tehnološke strane gledano vrlo jednostavan jer se bazira na žderanju enormnih količina bijelog luka koji se nakon prve ekstrakcije u buragu podrigivanjem vraća kao smrtonosno oružje kroz usta, njegov metod je dosta komplikovaniji jer koristi kompletan probavni trakt u kojem miješa dvije komponente, bijeli luk i kobrovaču. Rezultat tog inovativnog i nadasve genijalnog postupka ekstrakcije aktivnih anti-zombi supstanci se ogleda u sinergiji ekstrakta bijelog luka sa etanolom, koji se dalje tako izmiješani podvrgavaju procesu dodatne fermentacije i sazrijevanja prvo u tankom a zatim u debelom drijevu, da bi finalni produkt, zeleni gas smrti izduvan kroz prirodno dobro profolisan "auspuh" pod pritiskom od 40-50 Bara, imao dvostruki, vrlo veliki letalni efekt na poluživu zombi masu.
Pa zar ne znaš Re da je Vuk samo jednim pravilno odmjerenim hitcem napravio dar-mar među novosadskom zombi-autonomaškom populacijom. Dok su svi šahtovi iskakali od siline detonacije seizmološka stanica Novi Sad je zabilježila podrhtavanje tla jačine 6,3 stepena po Rihteru. A od toksičnog dejstva zelenog gasa pocrkaše svi zombovi u Novom Sadu. O deratizacionom efektu da ne govorim, ni jedan pacov nije preživio.
I ti Re pitaš ko je ovaj Vuk? Čivjek, istaknuti anti-zombi borac, gromada, kojem Svjetski kongres zombija prijeti Haškim Tribunalom zbog genocida nad zombima.
Nemoj tako Re, koriguj se.
A ti Crvena, šta si odma zinula ko vojnička pekara da se svađaš sa Reom. Nije čovjek znao o kome se radi. Treba nam jedinstvo, monolitnost Pokreta a ne svađe i prepucavanja ko da smo komšilje u zgradi.