Priručnik za odbranu i zaštitu od zombija

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Učlanjen(a)
03.12.2009
Poruka
5.036
Ovo govorim samo jednom!triniti
Šahte u Šumadiji obezbeđene, poklopci obojeni,
akcija sprovedena u potpunoj tajnosti (znamo samo mi pilići).:blum3:

chi.jpg

Druže Vukajlo... sad može!:D

Byk

Član
Učlanjen(a)
04.02.2010
Poruka
2.355
E,ovakoJ:

OruzIJE je upotrebljeno... JOpet ce porasti cene komunalija jer je gradsko komunalno moralo da angazuje dodatni broj ljudstva za ciscenje kanalizacija od potepani zombovi! :D:D:D
Razoran zvuk oruzIJA je ostetio i neke cevke,pa ce i to da popravljaju,a koliki je broj potepanih - znace se tokom nedelje kada nivo kontaminaNcije od opasnog "zelenog oblaka" padne na minimum!:D:D
Kalimercice - ovaj lukac je sigurno nas domaci! Za mal' nisam utepao i sam sebe! Sledeci put smanji dozu na pola! Samo kupovne pojacavaj na kilo'... :D
DakleM,treba da pratimo vesti,pa da saznaJemo tacni broj utepanih zombovi!

mmw_affirmationage.jpg

Član
Učlanjen(a)
17.01.2010
Poruka
749
Jes vala domaći :) Radi, veliš, odlično. :D EEEEEE, kad će nas preteknu Kinezi u lukac beli. Ih!
Kao i Juvek izveštaj je detaljNi i iCrpan a u Gnevnik sam videla da nEsi samo rasturio kanalaciju, počupalo se i neko drveće.

3423094273_43d3bab489.jpg

Radovi su u toku

big_vietine-kanalizacija-profesionaliai-ir-greitai-865936773-1d6589b65c331e24dfadea71da021ae7.jpg

A preživeli, znači nije zombe, radosno iskača iz šahte uz osmeh i mašanje

main201.jpg

Broj potepani još nEsu javili, ima ih kažu godža, pa se ne mož izbrojU za sad.

Živeo junak Vuki!

koza, prase

PS
Šefica sprema orden a možda i ordever, će vidimo, nisam dobro razumela
imgres
imgres

Poslednja izmena:

Byk

Član
Učlanjen(a)
04.02.2010
Poruka
2.355
Mocan rigac - nema sta... Zeznuo me lukac!
Ljudovima iz gradsku cistocu imam samo da saVopstim:

I+am+sorry!.gif

Ako neki cudne koliki je broj potepanih - neka javi! Mada mislim da ce se sefica prva oglasiti sa odgovorom! :D Ko prvi sazna neka postupi po procedurU:

yell.jpg

Beli lukac i ljuta paprika!

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
39.023
Još i' broju, dragi moji i drage moje.
I profesor Čarli Eps iz seriju "BrojOvi" se uključio u akciju "zombovi srpske kanalacije PREBROJTE SE". Ne mož da se izbroji, pa će Čarli to da izračunja uz pomoć Lagoritmi (tako li je?)

Dragi druže Vučko,
kad stignu rezultati će napravimo slavlje.
A za ove posebne zasluge za utepavanje zombovi, odlikujem te sa specijalni zvezdasti orden.

291_karadjordjeva_zvezda_orden.jpg

Svaka ti čas', svaka ti se dala, i samo nastavi. ;)

Koza pasaran i u zdravlje!

Član
Učlanjen(a)
03.12.2009
Poruka
5.036
Kakve metode, kakva maJestralna akcija...:D:D:D
To je sigurno od silnu obuku i prirodan talenat.:thinking:
Sve medijske kuće javljaju da nikad nije utepan veći broj zombeta u jednom danu. wacko2:buba_phone:

Eh druže Vukajlo, znala sam da si pravi!:yea:
Kakav orden!:D

Što se tiče ovo prebrojavanje, će da potraje. Koj da čeka?

Ajd sad da se podvikne zombovima

KUJ JE UTEPAN - DA SE JAVI! shoutshoutshout

Pasaran utepan! Nostra na javi!

Član
Učlanjen(a)
17.01.2010
Poruka
749
Još ih nEsu prebroJIli!!!

Izvinte što kasnim na sastanak, al znate kako je s gips, nezgodacija. Ovi zombovi od doktori su mi ga prepisali još 2 nedelje, al znam ja zašto je to, he! da nas oslabe i zamaju, a oni da radU šta oće.
Elem, tako ja s obzirom na moju situaciju, gledIm u plafon, pa u knjigu, pa u lap top, pa ajd kao ću i u televiziju. Kad tamo!!!
Nekakva zomb televizija sa roze flekicu oće da pravi šou! I to neki rojaliti - rijaliti. Zapanjim se, pa ko velim, ajd malko da se bacim u špijunažu, kad tamo sve zombe do zomba! Ima do duše i po neki taoc od ovi naši, al mnogo ih malko.

I tako, mora pod hitno da se opraLjamo na rabotu u bezi s borbu inače će se namnože tolko da ni dva Vučka neće mož da i` potepaju, a skroz će ni zapuše kanalizaciju!!!

Ajd živeli, uz našu kozu i prasence

Byk

Član
Učlanjen(a)
04.02.2010
Poruka
2.355
Dragi druže Vučko,
kad stignu rezultati će napravimo slavlje.
A za ove posebne zasluge za utepavanje zombovi, odlikujem te sa specijalni zvezdasti orden.

Pogledajte prilog 13441

Svaka ti čas', svaka ti se dala, i samo nastavi. ;)

Koza pasaran i u zdravlje!
Nije da nEsam zadovoljan sas zvezdas' ored...nego vid'o sam nesto sto me zaGolicava po mastariji:

Takva zeMska se retko srece,pa ja sad ocu da je nadjem! Ima se zenim sas nju,pa da tepamo zombovi tugedr (i ingleski ucim za tu priliku)! :D

Poslednja izmena od urednika:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Natrag