Priručnik za odbranu i zaštitu od zombija

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

Byk

Član
Učlanjen(a)
04.02.2010
Poruka
2.355
Drage moje i dragi moj osećam se ovako ...

fat-guy-on-sinking-boat.jpg

To je bolji osecaj nego da se osecas....znajes ono....

smrad.jpg

...da se osecas kako zombovi...

Moje dame,u ime Dana drzavnosti - ima ve castim sa cime 'ocete! Kad je bal - nek' je uz muziku!

Član
Učlanjen(a)
17.01.2010
Poruka
749
magarac.jpg

Evo nista... Visimo tako na SF i fatamo muve! :D:D:D

E baš si me nasejao !!! :) Obožavam ovog sirotog magu.

Ja navatala gomilu Zombovi, evo stižu,

819317968490ddeb65860d137911742.jpg

nego ne znam gdI ćemo da ih smestimo, tj. utamničimo dok ne rešimo šta ćemo s nji!

Brzo tražite neki prostor, ja sam trenutno sprečena iz opravdani razlozi.

Koza! Pasat!

Član
Učlanjen(a)
03.12.2009
Poruka
5.036
E baš si me nasejao !!! :) Obožavam ovog sirotog magu.

Ja navatala gomilu Zombovi, evo stižu,

819317968490ddeb65860d137911742.jpg

nego ne znam gdI ćemo da ih smestimo, tj. utamničimo dok ne rešimo šta ćemo s nji!

Brzo tražite neki prostor, ja sam trenutno sprečena iz opravdani razlozi.

Koza! Pasat!

Kol'ko si ih navatalaaaaaaa!:D:yahoo:
Predlažem da ih teramo da rade umesto nas a mi da uživamo i izvoljevamo si konkretno, kobrovaču i ostala sitna zadovoljstva (dobro sad, i poneko krupno)!:evil:
Dokle će mi da se bakćemo sa zarađivanje, drugovi i drugarice?:dntknw:
Za šta vatamo ovi zombovi?:boast: 'Oću da vidim neku koris' od borbu!yes3tease:diablo:

Maga nostra i pasaran drugi put!

Član
Učlanjen(a)
17.01.2010
Poruka
749
U vezi dopremljeni zombovi. U nedostatku prostora i vremena, predlažem da Vučko uporebi svoje umeće podrigivanja (kao onomad kad je polagao test), i da rešimo stvar. KoJ pretekne, znači nije zombe, mož slobodno da si ide kod kuću s isti prevoz. Još pride će dobije i dnevnicu. Venac veo lukac i jednu kobrovaču za pretrpljeni straovi.

Ko je za?

Byk

Član
Učlanjen(a)
04.02.2010
Poruka
2.355
U vezi dopremljeni zombovi. U nedostatku prostora i vremena, predlažem da Vučko uporebi svoje umeće podrigivanja (kao onomad kad je polagao test), i da rešimo stvar. KoJ pretekne, znači nije zombe, mož slobodno da si ide kod kuću s isti prevoz. Još pride će dobije i dnevnicu. Venac veo lukac i jednu kobrovaču za pretrpljeni straovi.

Ko je za?
Ja sam za! :yea:yes3

Ali,prvo da se zombijaci smeste u onaj podrum ispod magacin! Tamo nema prozori vec samo ona matelna vrata! Ona cevka za ventilacijaciju neka posluzi za ubacivanje magicnog podriga! :D:D:D
E,ali da spremite nesto za veceru - cisto da proradi organizam! :D Sefica obavezno da napravi tortu! :*

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
39.023
Dragi moji i drage moje,
ja sam ovi' dana malo u neku gužvu, al' se sve slažem s vas i evo, da se malo osvežite i da čelabrcnete pre nego što Vučko navali da "puca" sa svoje ubojito oružje.

Malo sam mesila
images.jpg

a utrča mi i jedno prasence u Lernu
prase.jpg

naravno, u boj na zombe se ne ide brez beli lukac
beli-luk-venc.jpg

i naravno, nešto posebno za druga Vučka što voli šeficine torte ;)
799778015_612685855f.jpg

Pri'vatite se malko, pa u boj!
Ja odo' da izvidim jel' su poklopci od šahtovi na mesto, pa da ih poteramo u kanalizaciju.

Prase pasaran, i vučko-torta!
'Aj' u zdravlje!

Član
Učlanjen(a)
17.01.2010
Poruka
749
Lele, lele, Šefice kako ubavo mezence!!! Njami, njami, gut, cug!!! Pa El vi mislite na moji liniju be? Sas ovaj gips samo sedim, jedem i pavam. Ima na prase da se napravim, El na svinju, pre će bidne...Posle ima da me jurite, će mislite da sam zombe. Kuku, kuku...

Al, ako, neka, lepo si je ovo jedenjce. Će se dogovorimo za lozinku, da me ne faćate pogrešno i turate u kanalaciju el magacin sa ovi zombovi.

Na moj jug su sve šahte proverene i zapečaćene, a i ovi podzemni hodnici što ih ima svud okolo Niš su provereni i zatvoreni. Nema im beganje. Dakle Vučko, duni i lukac suni!!!

Nepasaran prase, koza može.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Natrag