Priručnik za odbranu i zaštitu od zombija

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
39.023
Draga moja, obzirom da si i gipsanu čizmicu zaradela jureći zombe, odlikujem te sa orden za hrabrost i izuzetne zasluge u utepavanju od zombe.

orden_za_hrabrost.jpg

Pa i njega da zalijemo, sa rakijice-rako, ja te volim jako. ;)

Kobrovaca, chill out.JPG

'Aj u zdravlje! Hik! :roll:

Član
Učlanjen(a)
17.01.2010
Poruka
749
Hvala, hvala draga šefice i ostali saborci.

Da znate da ovo i nije ispalo tako loše. Sad imam i neplanirano oružje protiv zombovi. Šut u *upe, tj špicerajka sas gips. Da viš kako uzliću, kao s lansirnu rampu. Samo varnice lete!

Sve vas:

calimero-love.gif

Byk

Član
Učlanjen(a)
04.02.2010
Poruka
2.355
wolf-in-sheeps-clothing.jpg

Ja se maskir'o i kren'o da nabavljam jaganjci,jarici,prasici... Rakia (correcting people) i pivac su spremni! Neka neko ponese kolace/torte za dezerAt,pa neka zapocMinje shiz sutra (ukolikoJ niste zaboravili...mada cisto sumnjam da se takOve stvari mogu zaboraviti)! :D:D:D

E,da...umalo da zaboravim - nas'o sam i neke travke koje puse zombovi,pa sam i to uz'o da se ispita u labAratoriju,ali mi je labarant rek'o da travka na njih deluje samo onda kada uz nju jos lizu selotejp i gutaju mrvljen kaktus! Eto - jos jedno saznavanje kako da se dobiva odsustvo na mozgovi!
wacko2

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
39.023
Dragi moji drugovi i saborci,

krenem ja noćaske da pravim kolači i torte za slavlje, da pomognem malo drugu Vučku, kad čujem neko mi petlja oko ulazna vrata. Zgrabim nož, pa krenem da vidim šta se dešava, otvorim, kad ono, jedan zombe mislio da me na'vata nespremnu dok su mi ruke u testo.
E dalje nećeš moći!
Zamahnem dva tri puta, i on, naravno padne. Gledam onu njegovu ružnu glavu, pa mi pade na pamet da mi bude model za tortu.
I eve kako mi je ispala kreacija...

2977424143_3521f3a1e1.jpg

A, šta kažete?

Onda prionem da pravim još, jer znam kaki ste i da će da izedete i masno ćebe kad se vratite s teren,
tako da mislim da će bude dosta. Izvol'te!

618dessert_reception.jpg

5035263501_3522c4e8b5.jpg petitfour.jpg Petits.fours.wmt.jpg 5245880985_94da727d71.jpg

I da ne mislite da je to sve, ima još, ič se ne sekirajte:

894Ferrandi_352.jpg

A za druga Vučka, našeg slavljenika, kao i uvek, napravila sam specijalnu tortu:

636vucko_torta.jpg

Vučko, dovlači se kod men' da preuzmeš kolači i torte, pa slavlje mož' da počne. yes3

I koza, i jagnjence, i prasence, i kobrovača, i kolači, torte, i gips, da ne zaboravimo, spremila sam i flomasteri za Kalimerčicin gips. ;)

357markeri.jpg

'Aj' u zdravlje, pa se vidimo danaske. :)

Poslednja izmena:

Byk

Član
Učlanjen(a)
04.02.2010
Poruka
2.355
E,nas'o je kome ce da pravi zasede...gluMpavi zombiJ... :assassin::assassin::assassin:

Eto me po 'ranu silnu cim skarabudzim kolica...otp'o im tocak kad sam onomad voz'o pecenje iz pekare!

Sve ovo izgleda...njam,njam... yes3yes3yes3...al' ova torta (ne sto je za mene specijalno) je bas extra! :roll::roll::roll:

DakleM,sefico - stizem u skorijem vremenu,a ti mi sacuvaj taj crljeni flomastAr! :D:D:D:D

yahoo koza,hotmail nostra,gmail prase! :blum3::blum3::blum3:

Član
Učlanjen(a)
17.01.2010
Poruka
749
Drage moje i dragi moji (od kojih je ostao samo Vučko),

Kolači i torte su EXTRA, što nismo ni sumLJali da će bidne. Jedino me čudi taj zombe što se šuLjao okolo vrata! Kako pa nije znao da će ga šefica odma utepa kad ga navata?! Šta li si je mislEo, pojma nemam. Al vidi sad na šta liči! Tako mu i treba, kad se kači s nas.

Ja sam u svoju dokolicu, naručila nekoliko

images

i organizovala da se napravi:

29214.jpg

i:

suho-meso-drazenprsa625.jpg

i još malko od ovo:

13b9826673c3ed61f5a6a05900f48e1c_view_l.jpg

Ostalo će stigne u dogovoreno vreme. Kako ću dopremim ringišpAlj još ne znam, al će bude valjda i to.

Dok čekate uz kobrovaču, megnite malko da vi ne uFati

motani_burek_1.gif

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
03.12.2009
Poruka
5.036
E dragi moji, mislili ste da će ovo žderanje da prođe bez mene?!wacko2wacko2
Neće da može! :acute::acute:Di je masno ćebe? :dntknw:
Sad sam potamanila neke zombulidže, sa' će potamanim šta je ostalo i da pojačam 'ranu!yes3yes3
Skromno i šta se zateklo...sorrysorry

srpski prasici pentagon.JPG

Sve u nadi da će se pridružiti :vorred::vorred::vorred:Medo i drug ministar Re! Znam da vole ringišpil!wink3

alkohol.jpg

foto-alkohol.jpg

Tuj je i pitjance!:drinks:

489+.jpg

I štrudlica!:assassin:

Će da bude...:D:lol:

logo.jpg

Al' neće se brinemo!!!:D
Neka počne početak!!!:D

Prase nostra, pasaran torta!

Byk

Član
Učlanjen(a)
04.02.2010
Poruka
2.355
Jao,jao...kol'ko 'rane... Biće posle krkanja - "Mili ćaća šta ćemo za 'ranu - pobiše se i miši na tavanu! :lol:

Ma,nema veze - ima da se nabokam do usiju! Jedino molim da se poklopci za kanalizaciju oVarbaju u zuto,da i' lakse uocim ako mi Jopet dodje da 'rignem! :D:D:D

Evo i piva ko voli (drpio sam ceo kamiJon):

2248591279_9ebb901f16.jpg

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Natrag