Priručnik za odbranu i zaštitu od zombija

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

Byk

Član
Učlanjen(a)
04.02.2010
Poruka
2.355
Da znajete sta - ja sam dzentlemen i ja se ne hvalisem sta sam si radio sas dame iza zatvoreni' vrata! Pa,makar bila u pitanju i partija saha,rauba i takoJ dalje! :beee:
A,ne zelim ni da zombijaci ovoJ procitaju....iskoriscuju nekako i tako! Neka se misle! TakviJe stvari - ne odavam,niti navodjavam vodu na tu vodenicu,pa makar me prebio mlinar! :D:D

Član
Učlanjen(a)
17.01.2010
Poruka
749
Da znajete sta - ja sam dzentlemen i ja se ne hvalisem sta sam si radio sas dame iza zatvoreni' vrata! Pa,makar bila u pitanju i partija saha,rauba i takoJ dalje! :beee:
A,ne zelim ni da zombijaci ovoJ procitaju....iskoriscuju nekako i tako! Neka se misle! TakviJe stvari - ne odavam,niti navodjavam vodu na tu vodenicu,pa makar me prebio mlinar! :D:D

DakleM Vuki i ovaj si test položio! Test od tajnost i čuvanje informacije. Svaka čas! :D:yea::)
Dobro je, dobro, nEsmo pogrešili što smo te primili u AZ.
A i grdni zombovi si potrepao i to prvi dan. yes3, onakav izmučen s testovi i ostalo.

Šefice draga, mislim da je vreme za malu zakusku, mezence i pićence. Redno je da se proslavi i nazdravi na novoga druga člana.

Koza nostra, no pasaran!

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
39.023
U pravu si, draga. Samo mora se dogovorimo kad je svima zgodno, znaš da kod nas to traje bar po tri dana, a otkad nismo, mož' se i produži.
DakleM, izjašnjavajte se, pa da se organizujemo.

Koza nostra, i prasence, i jagnjence, i pilence, ma sve po red. ;)

Član
Učlanjen(a)
03.12.2009
Poruka
5.036
E što volim što mogu uvek da se pouzdam u vas, a volim i ovaj književan jezik!:D
Još volim kad se zdogovaramo oko ovo ždranje, mislim mezenje i ostalo!smile3
A ondak ringišpil...:0girl_smile:
A drug član Vukajlo je zaslužio da se ovaj prijem pamti! :D

Koza no i pasaran nostra!

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
39.023
'Ajde onda u subotu popodne da počnemo, pa kad završimo, znate da se teško rastajemo.
Ima vreme i da se Vučko i ja dogovorimo i da sve spremimo, kako dolikuje.
A vi mu smislite novu titulu.

Imam jedan predlog, pošto Piggy teško da će se vrće, a Vučko barata s oružje skoro ko ona, da nasledi njenu, šta mislite?

Koza, ovaj, prasence, i ostala menažerija. U zdravlje!

Član
Učlanjen(a)
17.01.2010
Poruka
749
'Ajde onda u subotu popodne da počnemo, pa kad završimo, znate da se teško rastajemo.

Imam jedan predlog, pošto Piggy teško da će se vrće, a Vučko barata s oružje skoro ko ona, da nasledi njenu, šta mislite?

Marsice, književan jezik nam je cool :). Još da ga usavršimo i će bidne ol rajt. Najbolji! :)

Šefice, sve što ti kažeš odma se jednoglasno prihvata. Može, može, i mislimo. Nek nasledi.
Nego...gdI se deo Vučko, nije valjda prošao kao raznEsač kod Pigi, pa da sada vida rane? Nikaki se ne javlja.

Član
Učlanjen(a)
03.12.2009
Poruka
5.036

Draga drugarice Crvena, tvoj predlog se usvaja jednoglasno! yes3
Još bi samo da dodam, ako mož', umesto ministar od naoružanje dodamo

Ministar od naoružanje i osmesi

Baš se slaže, mislim, jedno s drugim i jedno s jednim i ...wacko2
To ja radi razonodu kad se vratimo iz ljutu borbu!:D:D:D

quote_icon.png
Prvobitno napisao Kalimerčica

Marsice, književan jezik nam je cool :smile:. Još da ga usavršimo i će bidne ol rajt. Najbolji! :smile:
Neće da bidne draga drugarice Kalimerčice i sade je najbolji!:lol::lol::lol:

Samo da obavestim da sam, danaske, u specijalnu akciju, utepala jednog od dva,
najveća moja lična zombeta! :assassin::assassin::assassin:Će da utepam i drugog pa će da vi javim!:D

Koza i no

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Natrag