Priručnik za odbranu i zaštitu od zombija

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

Byk

Član
Učlanjen(a)
04.02.2010
Poruka
2.355
Ma nema, kog šefica uzme da testira i obučava taj je obučen i testiran. Nego....nadam se da si i u gimnastiku prošo s dobre ocene, jer to se ovdI u izveštaj i diplomu ne spomInjava ni kod tebe ni kod šeficu... Hm... Mislim se u sebe, što li?! Nemo da ni razočaras. :acute:

E pa ondaK DOBRO DOŠO i bolje NAS našao!!!:welcome:

Gimnastiku sam dobro odradeo... Malo sam se namucio sa razbojOm i kolutom unapred (na pun stomak),ali 'ajde... Uvek mi se vise svidjalo umJetnicko klizanje ili pisanje po strujnom kolu! :D

Vidiš li ti draga moja Ministarka Šefice Crvendaćice? OvdI bi pošto poto da dođu oni što ne umeju da čitaju, pa to ti je! C, c, c....

Ja ne znam ni da pisem,ali ste me primili zato sto imam druge kvalitete (namirisem pecenje na 10km,kupam se "na golaca",na 5km citam sa usana muve,idem suncu u oci (k'o Chuck Norris)) i zato sto se ulogujem na SF preko digitrona! :D:D

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
17.01.2010
Poruka
749
Eto, kažem ja....Ma vim da se ovdI slabo čita. Ajde Vučko je imao malko protekciju al je odmaK ukapirao od čega se radi.:yea:

Reča je množina od reč. Jedna reč, a 10 reča, a može i rečova, zavisi od sklonosti. Inače to je književni jezik, kako ne znaš?yes3

Nego, blago nama, ajde ti brzo na testiranje, pa da se radi, zombovi su se opasno namnožili. ;)

Vuki, ne znam ja, izveštaj od ocene iz tu oblast još nije stigao....Još čekamo...

Poslednja izmena:

Byk

Član
Učlanjen(a)
04.02.2010
Poruka
2.355
Jes'...jes'...knjizevan jezik...yes3

Mislis ocena iz knjizevan jezik? :???: Ja sam misliJo da ta ocena spada pod onu seficinu glavnu ocenu!:dntknw:

Ako treba - ja cu se testujem Jopet! Kad imas znanje - ne boJis se testirovanja... :D Kad se zaukcem...ih...ide to sve od sebe! :D

Poslednja izmena od urednika:
Član
Učlanjen(a)
17.01.2010
Poruka
749
Jes'...jes'...knjizevan jezik...yes3

Mislis ocena iz knjizevan jezik? :???: Ja sam misliJo da ta ocena spada pod onu seficinu glavnu ocenu!:dntknw:

Ako treba - ja cu se testujem Jopet! Kad imas znanje - ne boJis se testirovanja... :D Kad se zaukcem...ih...ide to sve od sebe! :D

Ma nemo da bacaš oglušci. ( Po književan jezik, oglušci znači praviš se gluv, tj oglušuje se o pitanje :) -ovo ako se Jopet pita onaj potencijalni kandidat).
Neje ocena od književnos u pitanje nego od gimnastiku, al onu specijalnu :D.
Samo ti ukći taki nam trebaDu.

jagnjence i prasence!

Član
Učlanjen(a)
07.01.2010
Poruka
417
Evo primera kako treba reagovati kada vas zombi napadne.Najbolje je biti miran i ne pokusavati nista,tako ce najlakse zombi da se smiri i izbegne veca tragedija.:lol:

Byk

Član
Učlanjen(a)
04.02.2010
Poruka
2.355
Ma nemo da bacaš oglušci. ( Po književan jezik, oglušci znači praviš se gluv, tj oglušuje se o pitanje :) -ovo ako se Jopet pita onaj potencijalni kandidat).
Neje ocena od književnos u pitanje nego od gimnastiku, al onu specijalnu :D.
Samo ti ukći taki nam trebaDu.

jagnjence i prasence!

Ma,ja tiJa oglusci ne volEm ni na sliku da vidim!
Sas specijalnu gimnastiku? Mislis na oniJe potezi sto se vidjaju u biJoskop? Kad na primer - ide kamiJon,a onaj glavni badza ga digne u vazduK sa grafitnom olovkom??? Jel' to?:D:D

Nesto 'vako,recimo:

Član
Učlanjen(a)
03.12.2009
Poruka
5.036
Kalimerčice, draga, taj deo je ovaj put Marsovka odradEla, ona je imala zadatak da ga propusti kroz šake. :evil:
Kol'ko vidim, nije sa žalila. A vidiš, nije nas baš nešto detaljno izvestila šta je bilo.

Marsovka, dušo, vidim da si bila zadovoljna, al' ipak, da zadovoljimo znatiželju, kakvo nam je muško naš novi drug Vučko? ;)
Vidim da si o'ma začurila cigaru :brunette: što je dobar znak, al' opet, ne reče nam.

Mada, kaže se "kakav na jelu, takav na delu", tako da mogu samo da zamislim. ;)
Na jelu je bio :yea:

Drage moje i dragi moji,
kad sam rekla taj reč PROPUŠĆEN i mislila sam PROPUŠĆEN!:evil::evil::evil:
Što u ovom slučaju ne je značilo politički i preko veze! JOK!
Znate kakove visoke standarde smo postavile zbog radi primanja novi, pravi članovi!tease
Znate drage moje da se malko stidim:red: pa ne širim priču
ali kao što drug Vukajlo skromno o sebe reče:

:lol::lol::lol:

Taki je naš Vukajlo!:D:D:D

Druže Vukajlo čestitam na postignutim visokim rezultatima kod drugarice ministarke i boginje od kujnu Crvene!
:welcome:

Drugarice Milenčice i tebi čestitam i želim sve najbolje tvojoj antizombovskoj porodici!yes3

Koza i nostra pasaran no!

Član
Učlanjen(a)
17.01.2010
Poruka
749
Ma Vuki bwe, ne mislim na tuj gimnastiku, nego na ovuj:

Nemo se praviš nevešt :)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Natrag