Član
- Učlanjen(a)
- 17.01.2010
- Poruka
- 749
Pyc, mnogo si se izbezobrazio, mi te pohvalile i dale ti titulu, ti odmah počeo da naređuješ.
Šta je bre, drage moje drugarice i saborke, s ovi muškarci? Prvo onaj alavac Rekontra svašta nešto tražio od sirote Marsovke, i na kraju je nije istestirao, sad se ovaj Pyc osilio, auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu...
E baš ako si im rekla! Osilili se baš! Daj ovo, donesi ono, umesi to, zakuvaj tamo, zaprži onamo, smotaj vamo, pini ovde... Bolje bi im bilo da si vode red kako se ponašaju jer u hranu se mož uživa a mož se i nastrada.:acute:
Marsovka ne bi trebalo da ima pomoćno mesto, nego neko stalno, glavno. Jer, ako je izdržala peglanje živci kod Rekontru, onda vala zaslužuje najviše funkcije. E se sećate kako su jadne Pigi i Dama muštrane od istoga Ministra od preferans?
Ja predlažem mesto ministra za oporavak i rekreaciju.
Što se spremanja tiče, sve može osim da se puter stavlja u vanilice! Mora isključivo mast. A mora i šam rolnice da se dodaju u repertoar.
Poslala sam telegrame Ekvusu i Creziju, pa će da vidimo dal može da stignu na proslavu. Crezi je na krstarenju a Eki na terenu, u ilegali, proučava zombovske tajne planove, će vidimo za šta kad podnese izveštaj.