Nije njega zomb ujeo, draga naša Marsovka, nego se mnogo osilio jer mu kolega u poslednje vreme nema. Re, sram te bilo, postao si mnogo alav. :evil:
Elem, narode moj antizombijevski, položi Pyc i drugi deo, pojede sve što sam mu spremila, uz to i dva venca belog luka, 5l kobrovače i kad je ispraznio sto upita: "Imal' još malko belog lukca"? Da ne veruješ! Mislim da me je ovako do ssda oduševila samo Piggy-ca, šta je ta pojela i popila, pa to je bilo za priču.
U svakom slučaju, za drugi deo ispita, dobio je jaku 4-ku (čistu 5-icu je do sada dobila samo Piggy, ona je i sada ipak bila bolja), tako da do sada ima (2+4) 6 poena.
Sad malo drema (valja se, posle onolike klope), pa kreće u akciju. Ako do sutra donese dokaz da je ucmekao bar jednog zombija, dobiće još 4 poena i postaće ravnopravan član AZ pokreta. Ako ne donese, neka kupi pinkle odavde, nije nam dorastao. :acute:
Mada, koliko sam uspela da ga upoznam, ovo će mu biti najlakši deo testa. Vidim da se na prvi najviše žali, kao izmorila sam ga, sve ga boli... eeeeeeeeeee... a ja mislila da je bolji od Raznosača - bolji, al' za malo. Ipak će Raznosač ostati naša "nada, uteha i spas", taj se nikada, ali NIKADA nije požalio. Čak ni kad ga je Dama poslala u bolnicu.
Idem da budim Pyca da se sprema za borbu, dosta sam ga dvorila, još od sinoć je ovde.
Čekamo izveštaj u toku noći, dragi moji.
Koza nostra! No pasaran!